BeataSabra Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Bura napisał(a):Nieee nic nie doszło...:-o Poczta Polska :mad::angryy:. Mam nadzieję że dojdzie. Quote
Bura Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 A z nowości... zaczynamy się diagnozować pod kątem Cushinga. Możliwe, że te wszystkie problemy z tarczycą, cieczkami-niecieczkami są tego wynikiem. Quote
BeataSabra Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Dorkaa']Tzn? O co chodzi z tym Cushingiem? Zespół Cushinga To mi się znalazło na temat futer : http://www.seg.one.pl/blabla/medycyna/cushing.htm Marta oby to nie było to . I daj znać czy przesyłka doszła / jak dojdzie bo sie stresuje tym...... Quote
Bura Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Macie tu moją grubą dooopcię. A jeśli to będzie to, to słonko mam na to BEZPIECZNE lekarstwo. Nie mitotan czy lysodren cholerstwa co jedzą nerki. Ha, obym tylko w końcu miała diagnozę. Na razie z Jarosławia mam w opisie że sucz ma genialnie prosty grzbiet mimo widocznej SPOREJ nadwagi... Te chece z tarczycą mogłyby być wtóne do nadnerczy... Quote
Bura Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 i filmik na którym widać jak bardzo jest gruuuuuba!!!! Tragicznie!! http://www.youtube.com/watch?v=J-KahsJVNiw Quote
BeataSabra Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Bura Przesyłka wróciła do mnie spowrotem :angryy:. Podaj mi jeszcze raz adres na Pw bo albo ja adres źle wpisałam albo poczta jest niedorobiona......:mad: Quote
Bura Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Masz PW słonko. Poczta świruje od jakiegoś czasu, to już sprawdzone.:angryy: Quote
Bura Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Wesołych Świąt życzy Ajutkowo :evil_lol: Quote
Bura Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 No tak, moja suka ma urojenia... A dokładnie ciążę urojoną... i mleko też ma... a w ramach terapii mało jemy, i dużo spacerujemy. Oto parę fotek z dzisiekszej wyprawy w teren, na Lipie. Quote
Bura Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 A dziękujemy, dziękujemy... Niech już zostanie taka słoneczna pogoda to spacerki częściej będziemy w plenerze urządzać!!! Quote
McDzik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Piękne foty z Ajeczką i towarzyszem :) Wybiegana i szczęśliwa... :) Quote
Bura Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 O, tak, szczęśliwa do kwadratu, upolowała żabę i się dożywiła w końcu :evil_lol: Quote
Bura Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jakieś 15 czy 20 km od zeszowa więc da się 2 x w tyg dojechać. To jest za Rogoźnicą w lewo. Inaczej Lipie, ale to też za Lipiem. Tam wydobywają piach, ludzie tam w lecie się opalają, łowią ryby itd. Quote
McDzik Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Bura napisał(a):O, tak, szczęśliwa do kwadratu, upolowała żabę i się dożywiła w końcu :evil_lol: O kurcze :evil_lol: ... A tymczasem - można prosić o to, o czym mowa na wątku Krosna ? Mianowicie o taki short kurs robienia takich pieknych rozetek? :cool3: Quote
Bura Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ok, już piszę. Wycinasz kółko z kartonu. Bierzesz wstążkę taką jedwabną od 2,5 do 3,5 cm szerokości i zszywasz z niej taką falbankę, robisz zakładkii zszywasz. Potem to przyszywasz do kółka i gotowe. Różne rodzaje falbanek zakeżą od tego w którą stronę zszywasz, nie mam w tej chwili wzoru ale popatrz na zdjęcia w necie to zobaczysz różnicę. Nie mam czasu żeby zrobić nowe bo wtedy bym po kolei obfociła. Może jutro. Quote
McDzik Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dzięki! :) Już coś dziś zaczęłam, ale bez zszywania i całkiem inny wzorek wyszedł, ale i tak jak na pierwszy raz chyba nie najgorzej - mam nawet fotke, którą od pół h próbuję wbić na jakiś server, ale kiszka ;/ Quote
Recommended Posts