Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A z nowości... zaczynamy się diagnozować pod kątem Cushinga. Możliwe, że te wszystkie problemy z tarczycą, cieczkami-niecieczkami są tego wynikiem.

Posted

Macie tu moją grubą dooopcię. A jeśli to będzie to, to słonko mam na to BEZPIECZNE lekarstwo. Nie mitotan czy lysodren cholerstwa co jedzą nerki. Ha, obym tylko w końcu miała diagnozę. Na razie z Jarosławia mam w opisie że sucz ma genialnie prosty grzbiet mimo widocznej SPOREJ nadwagi... Te chece z tarczycą mogłyby być wtóne do nadnerczy...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No tak, moja suka ma urojenia... A dokładnie ciążę urojoną... i mleko też ma... a w ramach terapii mało jemy, i dużo spacerujemy. Oto parę fotek z dzisiekszej wyprawy w teren, na Lipie.

• 3 weeks later...
Posted

Jakieś 15 czy 20 km od zeszowa więc da się 2 x w tyg dojechać. To jest za Rogoźnicą w lewo. Inaczej Lipie, ale to też za Lipiem. Tam wydobywają piach, ludzie tam w lecie się opalają, łowią ryby itd.

Posted

Bura napisał(a):
O, tak, szczęśliwa do kwadratu, upolowała żabę i się dożywiła w końcu :evil_lol:

O kurcze :evil_lol: ...

A tymczasem - można prosić o to, o czym mowa na wątku Krosna ? Mianowicie o taki short kurs robienia takich pieknych rozetek? :cool3:

Posted

Ok, już piszę. Wycinasz kółko z kartonu. Bierzesz wstążkę taką jedwabną od 2,5 do 3,5 cm szerokości i zszywasz z niej taką falbankę, robisz zakładkii zszywasz. Potem to przyszywasz do kółka i gotowe. Różne rodzaje falbanek zakeżą od tego w którą stronę zszywasz, nie mam w tej chwili wzoru ale popatrz na zdjęcia w necie to zobaczysz różnicę. Nie mam czasu żeby zrobić nowe bo wtedy bym po kolei obfociła.

Może jutro.

Posted

Dzięki! :) Już coś dziś zaczęłam, ale bez zszywania i całkiem inny wzorek wyszedł, ale i tak jak na pierwszy raz chyba nie najgorzej - mam nawet fotke, którą od pół h próbuję wbić na jakiś server, ale kiszka ;/