Coffee&Nera Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hmm miejsce w którym jest sucho a nie ślisko... Niewiem czy znajdziemy na Milocinie cos takiego. A tam koło was tam naprzeciwko Reala? teraz swieta to wiesz byloby duzo nowych fot... A jak nad wystawami? Macie zamiar sie gdzies pokazac z Królową? Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hmm kolo mnie ma Miłocinie wątpie zeby bylo miejsce ale moglabym wywęszyc... A tam kolo was naprzeciwko Reala? A wogole to w 2008 macie zamiar sie gdzies z Ajeczką pokazac :loveu:? Quote
Bura Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Hejo Ajek zgłoszony na razie do Rzeszowa (ale nie idziemy na tą wystawę) oraz Jarosławia. Poza tym na 100% jak obie dożyjemy to jedziemy do Krosna, Krakowa, Kielc, Nowego Sącz, New Targu, Zakopanego (jedziemy w góry na lato więc przy okazji zahaczymy), Przemyśl może Częstochowa oraz Lublin. Okaże się. A koło Reala bardzo chętnie to tam się spotkajmy może. Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hmmm Marta a godzina? Mi by odpowiadalo okolo 11-12 pozatym mam wtedy dokladny namiar na autobus. Jeny a ile ja bym dala aby z wami objechac na wystawy xDD Moze kiedys by sie dalo wziąść taką małą mnie gdzies do bagażnika :D Quote
Bura Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Nerul napisał(a):Hmmm Marta a godzina? Mi by odpowiadalo okolo 11-12 pozatym mam wtedy dokladny namiar na autobus. Jeny a ile ja bym dala aby z wami objechac na wystawy xDD Moze kiedys by sie dalo wziąść taką małą mnie gdzies do bagażnika :D Możesz z nami jechać do Jarosławia :razz: Godzina... sprawdź jak masz autobus to ja się dopasuję ale raczej bliżej 11 niż 12. Spotkamy się może na przystanku koło lodowiska, tym obok tej 4 pasmówki, ok?? Quote
Bura Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ciekawe czy mój banner się pojawi... Może teraz?? Quote
Coffee&Nera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jest sliczny banerek tylko niewłazi automatycznie do galeri- musisz to naprawic a co do Jarosławia- mozliwe uda sie załatwic ze sie z wami zabiore ;) A co do spacerku- oczywiscie ze tam bede :D:D ale jak widze są zmiany- autobus mam 10:16.... hmmm to tak kolo 10:30 moglabys? Quote
Coffee&Nera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A bedziesz stała po której stronie? Tam od reala czy tam od parku ;) Wogole to ja tam pierwszy raz ide... Musisz mnie Marta oprowadzic po tym waszym parku :) Quote
karjo2 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 To trzymamy kciuki za wystawy, a na razie wesolych, suchych Swiat, dobrego Nowego Roku przez caly rok, zdrowka i dobrej formy dla Was obu, samych milych niespodzianek i wszystkiego najlepszego! :tree1: Quote
Bura Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 My też życzymy wszystkim naszym przyjaciołom wesołych świąt i fantastycznego Nowego Roku. Samych miłych niespodzianek, wielu nowych fantastycznych przyjaciół w nowym roku, i oby był lepszy niż obecny!! Quote
Coffee&Nera Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 O kurde... Przepraszam Marta ale niebylam wogole w Rzeszowie bylam w Mielcu... niemialam jak powiadomic :( Ale nastepnym razem napewno się stawię !! Zycze wam pięknych i radosnych swiąt i oby sylwester wam pieknie minął i niezbyt hucznie ! Pewnie zobaczymy się po nowym roku to wtedy niebedzie nieporozumien ze spacerrami ;) Quote
Dorkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d6b7c4411e8749fb.html :loveu: A gdzie dera :mad:? Wesołych, pogodnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego, zdrowego Nowego Roku :) Quote
Bura Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Dera jest w użyciu, nie bój się :) Quote
Bura Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Tak się dziś bawiłyśmy na spacerku na Baranówce... Quote
Dorkaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ale macie piękne tereny :loveu: Kubraczek :] Quote
Recommended Posts