Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm miejsce w którym jest sucho a nie ślisko... Niewiem czy znajdziemy na Milocinie cos takiego. A tam koło was tam naprzeciwko Reala? teraz swieta to wiesz byloby duzo nowych fot...

A jak nad wystawami? Macie zamiar sie gdzies pokazac z Królową?

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejo
Ajek zgłoszony na razie do Rzeszowa (ale nie idziemy na tą wystawę) oraz Jarosławia. Poza tym na 100% jak obie dożyjemy to jedziemy do Krosna, Krakowa, Kielc, Nowego Sącz, New Targu, Zakopanego (jedziemy w góry na lato więc przy okazji zahaczymy), Przemyśl może Częstochowa oraz Lublin. Okaże się.

A koło Reala bardzo chętnie to tam się spotkajmy może.

Posted

Hmmm Marta a godzina? Mi by odpowiadalo okolo 11-12 pozatym mam wtedy dokladny namiar na autobus. Jeny a ile ja bym dala aby z wami objechac na wystawy xDD Moze kiedys by sie dalo wziąść taką małą mnie gdzies do bagażnika :D

Posted

Nerul napisał(a):
Hmmm Marta a godzina? Mi by odpowiadalo okolo 11-12 pozatym mam wtedy dokladny namiar na autobus. Jeny a ile ja bym dala aby z wami objechac na wystawy xDD Moze kiedys by sie dalo wziąść taką małą mnie gdzies do bagażnika :D

Możesz z nami jechać do Jarosławia :razz:
Godzina... sprawdź jak masz autobus to ja się dopasuję ale raczej bliżej 11 niż 12.
Spotkamy się może na przystanku koło lodowiska, tym obok tej 4 pasmówki, ok??

Posted

Jest sliczny banerek tylko niewłazi automatycznie do galeri- musisz to naprawic a co do Jarosławia- mozliwe uda sie załatwic ze sie z wami zabiore ;) A co do spacerku- oczywiscie ze tam bede :D:D ale jak widze są zmiany- autobus mam 10:16.... hmmm to tak kolo 10:30 moglabys?

Posted

To trzymamy kciuki za wystawy, a na razie wesolych, suchych Swiat, dobrego Nowego Roku przez caly rok, zdrowka i dobrej formy dla Was obu, samych milych niespodzianek i wszystkiego najlepszego! :tree1:

Posted

My też życzymy wszystkim naszym przyjaciołom wesołych świąt i fantastycznego Nowego Roku. Samych miłych niespodzianek, wielu nowych fantastycznych przyjaciół w nowym roku, i oby był lepszy niż obecny!!

Posted

O kurde... Przepraszam Marta ale niebylam wogole w Rzeszowie bylam w Mielcu... niemialam jak powiadomic :( Ale nastepnym razem napewno się stawię !! Zycze wam pięknych i radosnych swiąt i oby sylwester wam pieknie minął i niezbyt hucznie ! Pewnie zobaczymy się po nowym roku to wtedy niebedzie nieporozumien ze spacerrami ;)