Bura Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Królowa chyba jakimiś opłotkami dowiedziała się, że zgłosiłam ją na wystawę w Krakowie bo... linieje plackami... Na tyłeczku ma placek łysy... I to co gorsza od strony sędziego :evil_lol: Quote
Bura Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Bura napisał(a):Za to my mamy u AJka problem, niewydolnośc nerek w spadku po korku... Wygląda na to, że powoli wychodzimy na prostą. Wyniki moczu już ok oprócz bakterii więc jest szansa,że to tylko zapalenie nerek a nie niewydolność. Quote
Ela i Luna Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bura napisał(a):Wygląda na to, że powoli wychodzimy na prostą. Wyniki moczu już ok oprócz bakterii więc jest szansa,że to tylko zapalenie nerek a nie niewydolność. Dobre wieści! Trzymam kciuki za Ajkę :) Quote
Ela i Luna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Witam! Co słychac u Ajki? Jak zdrówko? Widzę, że dawno nikt tu nie zaglądał... To pewnie przez ten wakacyjny sezon... Mam nadzieję, że u Was wszystko OK. Pozdrawiam serdecznie! Quote
Dorkaa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No właśnie, co u Was słychac? Jak się czujecie? Quote
Ela i Luna Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Witam! To znowu ja :) Już zaczynałam się martwic bo taka tu cisza przez całe wakacje... Ale dziś widziałam Bura Twój wpis w temacie o BARFie i jakoś mi ulżyło... Co u Was słychac? Jak się Ajka czuje? Pozdrawiam! Quote
Bura Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 U nas wszystko ok. W towarzystwie młodej goldenki Ajka przeżywa drugą młodość, jest łysa i goła więc fot nie będzie a poza tym wszystko ok. Quote
lupak Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Marta, dzięki za SMSa z wakacji (po Krakowie). Odpisałam, za 2 dni wrócił jako niedostarczony :diabloti:. Będziesz w Łodzi u Nancy ??? Jade z moimi burkami. Opisy oprawie w ramki (bez względu na treśc :evil_lol:) i powiesze na ścianie:lol:. Anubisek został ojcem w naszej ulubionej hodowli :evil_lol:. Ma siedmioro dzieci (jak tatuś w zeszłym roku ;) ) jedno czarne, jedno wilczaste, reszta rude !!!. A taki jeden rudy pewno będzie kudłaty i proszę wybij mi z głowy.......:shake: wiesz co :evil_lol: Nieustające ukłony dla Królowej ode mnie i chłopaków :lol::lol::lol: Quote
Bura Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Słonko, nie jadę do Nancy bo jak pisałam już mnie Malamuty nie interesują aż tak. Pojeździmy troszku z Femi (golden) ale Ajka już tylko zagranicę zaszczyci. Polscy sędziowie mnie nie interesują, Łódź trochę daleko. Gratuluję maluchów, bierz długowłosego, ja robię z siebie groomera najwyżej go strzyc będziemy, u mnie macie zniżkę :) Quote
Bura Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dorkaa napisał(a):Jakiej młodej goldenki? :razz: Na razie to wielka tajemnica, zobaczycie ją na ringach jak nam wszystkie papiery się poukładają. Laseczka ma boskich rodziców i zapowiada się fantastycznie. Się zobaczy. Quote
lupak Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Bura napisał(a):Słonko, nie jadę do Nancy bo jak pisałam już mnie Malamuty nie interesują aż tak. Pojeździmy troszku z Femi (golden) ale Ajka już tylko zagranicę zaszczyci. Polscy sędziowie mnie nie interesują, Ale Nancy nigdy się nie przyznawała do polskich korzeni :) Opis opisem, ale seminarium zapowiada się arcyciekawie. Bura napisał(a): Łódź trochę daleko. Gratuluję maluchów, bierz długowłosego, ja robię z siebie groomera najwyżej go strzyc będziemy, u mnie macie zniżkę :) Sie zobaczy. Jak będzie miękki jedwab to :shake:, ale jak będzie sztywne, malamucie :cool1:. A poza tym to i tak na wystawach pokazujemy się raczej towarzysko więc strzyc nie planuję :eviltong: Zresztą i tak nie wolno. Tylko czy sąsiedzi nie zawezwą karetkę z pasami jak trzeciego mamuta na tym naszym 7 piętrze wyczają :diabloti: Ps. Chwila, to pudel sę w goldena po drodze przemienił :shock: Quote
Bura Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 lupak napisał(a):Ps. Chwila, to pudel sę w goldena po drodze przemienił :shock: Nie przemienił. Mój szczeniak jak dobrze pójdzie urodzi się na wiosnę. Quote
Bura Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Parę wspomnień z wakacji, tak mi tęskno za ciepełkiem... Quote
Ela i Luna Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bardzo ładne zdjęcia. Ja też tęsknię za latem, a tu dopiero początek jesieni... Oby do wiosny... P.S Miło że galeria znów ożyła :) A co słychac u Ajki? Quote
Bura Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Ela i Luna']Bardzo ładne zdjęcia. Ja też tęsknię za latem, a tu dopiero początek jesieni... Oby do wiosny... P.S Miło że galeria znów ożyła :) A co słychac u Ajki? U Ajki git, ostatnio kryje namiętnie znajomego Samojeda co do nas na nauki przychodzi... Od lutego będę go wystawiać, dzięki Bogu, że na międzynarodówce rzeszowskiej samojedy idą w sobotę bo bym się chyba rozdwoiła... Kolejne dwa z pod Tatr. W roli głównej moje łyse gadzię, do dziś nie odrośnięte, chyba zimy nie będzie, czy co... Quote
Bura Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Teraz jedno ze zdjęć, takich, co się nie pokazuje światu :) Ajutek a'la Papillon A tu już ładniejsze ujęcie Generalnie nie są to ładne foty bo pies jest goły i wygląda niespecjalnie, szczególnie na pysku. Quote
Bura Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]Dla Rima, Luśki, Cilki i Brity, a także Sendiego, który był moim pierwszym nauczycielem - i do zobaczenia kiedyś....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 przeszłam właśnie wasz watek...Ajeczka cudnista :) pozdrawiam Quote
McDzik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A ja się przestraszyłam, że ten znicz to dla Ajeczki! Quote
Recommended Posts