Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Królowa chyba jakimiś opłotkami dowiedziała się, że zgłosiłam ją na wystawę w Krakowie bo... linieje plackami... Na tyłeczku ma placek łysy... I to co gorsza od strony sędziego :evil_lol:

Posted

Bura napisał(a):
Za to my mamy u AJka problem, niewydolnośc nerek w spadku po korku...

Wygląda na to, że powoli wychodzimy na prostą. Wyniki moczu już ok oprócz bakterii więc jest szansa,że to tylko zapalenie nerek a nie niewydolność.

Posted

Bura napisał(a):
Wygląda na to, że powoli wychodzimy na prostą. Wyniki moczu już ok oprócz bakterii więc jest szansa,że to tylko zapalenie nerek a nie niewydolność.

Dobre wieści! Trzymam kciuki za Ajkę :)

• 1 month later...
Posted

Witam!
Co słychac u Ajki? Jak zdrówko?

Widzę, że dawno nikt tu nie zaglądał...
To pewnie przez ten wakacyjny sezon...

Mam nadzieję, że u Was wszystko OK.

Pozdrawiam serdecznie!

• 4 weeks later...
Posted

Witam!
To znowu ja :)
Już zaczynałam się martwic bo taka tu cisza przez całe wakacje...
Ale dziś widziałam Bura Twój wpis w temacie o BARFie i jakoś mi ulżyło...
Co u Was słychac?
Jak się Ajka czuje?

Pozdrawiam!

Posted

U nas wszystko ok. W towarzystwie młodej goldenki Ajka przeżywa drugą młodość, jest łysa i goła więc fot nie będzie a poza tym wszystko ok.

Posted

Marta, dzięki za SMSa z wakacji (po Krakowie). Odpisałam, za 2 dni wrócił jako niedostarczony :diabloti:. Będziesz w Łodzi u Nancy ??? Jade z moimi burkami. Opisy oprawie w ramki (bez względu na treśc :evil_lol:) i powiesze na ścianie:lol:. Anubisek został ojcem w naszej ulubionej hodowli :evil_lol:. Ma siedmioro dzieci (jak tatuś w zeszłym roku ;) ) jedno czarne, jedno wilczaste, reszta rude !!!. A taki jeden rudy pewno będzie kudłaty i proszę wybij mi z głowy.......:shake: wiesz co :evil_lol: Nieustające ukłony dla Królowej ode mnie i chłopaków :lol::lol::lol:

Posted

Słonko, nie jadę do Nancy bo jak pisałam już mnie Malamuty nie interesują aż tak. Pojeździmy troszku z Femi (golden) ale Ajka już tylko zagranicę zaszczyci. Polscy sędziowie mnie nie interesują, Łódź trochę daleko. Gratuluję maluchów, bierz długowłosego, ja robię z siebie groomera najwyżej go strzyc będziemy, u mnie macie zniżkę :)

Posted

Dorkaa napisał(a):
Jakiej młodej goldenki? :razz:

Na razie to wielka tajemnica, zobaczycie ją na ringach jak nam wszystkie papiery się poukładają. Laseczka ma boskich rodziców i zapowiada się fantastycznie. Się zobaczy.

Posted

Bura napisał(a):
Słonko, nie jadę do Nancy bo jak pisałam już mnie Malamuty nie interesują aż tak. Pojeździmy troszku z Femi (golden) ale Ajka już tylko zagranicę zaszczyci. Polscy sędziowie mnie nie interesują,

Ale Nancy nigdy się nie przyznawała do polskich korzeni :) Opis opisem, ale seminarium zapowiada się arcyciekawie.
Bura napisał(a):

Łódź trochę daleko. Gratuluję maluchów, bierz długowłosego, ja robię z siebie groomera najwyżej go strzyc będziemy, u mnie macie zniżkę :)
Sie zobaczy. Jak będzie miękki jedwab to :shake:, ale jak będzie sztywne, malamucie :cool1:. A poza tym to i tak na wystawach pokazujemy się raczej towarzysko więc strzyc nie planuję :eviltong: Zresztą i tak nie wolno. Tylko czy sąsiedzi nie zawezwą karetkę z pasami jak trzeciego mamuta na tym naszym 7 piętrze wyczają :diabloti:
Ps. Chwila, to pudel sę w goldena po drodze przemienił :shock:

Posted

lupak napisał(a):
Ps. Chwila, to pudel sę w goldena po drodze przemienił :shock:

Nie przemienił. Mój szczeniak jak dobrze pójdzie urodzi się na wiosnę.

• 2 months later...
Posted

[quote name='Ela i Luna']Bardzo ładne zdjęcia.
Ja też tęsknię za latem, a tu dopiero początek jesieni... Oby do wiosny...

P.S Miło że galeria znów ożyła :)
A co słychac u Ajki?

U Ajki git, ostatnio kryje namiętnie znajomego Samojeda co do nas na nauki przychodzi... Od lutego będę go wystawiać, dzięki Bogu, że na międzynarodówce rzeszowskiej samojedy idą w sobotę bo bym się chyba rozdwoiła...

Kolejne dwa z pod Tatr. W roli głównej moje łyse gadzię, do dziś nie odrośnięte, chyba zimy nie będzie, czy co...

Posted

Teraz jedno ze zdjęć, takich, co się nie pokazuje światu :) Ajutek a'la Papillon

A tu już ładniejsze ujęcie

Generalnie nie są to ładne foty bo pies jest goły i wygląda niespecjalnie, szczególnie na pysku.

Posted

[FONT=Arial]Dla Rima, Luśki, Cilki i Brity, a także Sendiego, który był moim pierwszym nauczycielem - i do zobaczenia kiedyś....[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

• 3 weeks later...