Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwie starsze sunie zostały bez opieki na łańcuchu, alkoholiczka się wyprowadziła.
Nie mamy środków ani miejsca aby je uchronić od schroniska w Radomsku, bo mamy 14 psów.
Przez parę lat woziłam im jedzenie :(
Sunie są wysterylizowane do zabrania z budami.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/142882-Grz%C4%99zn%C4%85-po-brzuchy-w-b%C5%82ocie-u-alkoholiczki-RADOMSKO-POM%C3%93%C5%BBCIE-W-OG%C5%81OSZENIACH

Posted

Mogę zrobić allegro dla Gostka, chyba, że uważacie że inny pies potrzebuje bardziej. Nie jestem specem od aukcji ale zawsze ten tekst i zdjecie wstawić potrafię ;) Tylko jaki mam podawać kontakt? Oczywiście mam pisać, że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy i wizyta przed adopcyjna? Oraz że zastrzega się prawo wyboru właściciela to wiadomka.

edit: kontakt juz widzę

Posted

Jestem na zaproszenie, zapisuję. Jak się czyta niektóre historie to aż się pięści same zaciskają, skąd się biorą tacy ludzie :angryy:
Od piątku mam wolne, wiec mogę trochę pomóc ogłoszeniowo. Który psiak najpilniej potrzebuje ogłoszeń?

Posted

Ilonko a jeszcze dzisiaj baba przyprowadziła 11 kg psiaczka do uśpienia i go doktor nie uśpił
bo zauważył że to zwykła próba pozbycia się psa na wakacje i psiaczka oczywiście muszę zabrać :(

Posted

Temida napisał(a):
Ilonko a jeszcze dzisiaj baba przyprowadziła 11 kg psiaczka do uśpienia i go doktor nie uśpił
bo zauważył że to zwykła próba pozbycia się psa na wakacje i psiaczka oczywiście muszę zabrać :(

Rany... co z tymi ludźmi... własnego psiaka do uspienia, bo nie ma co z nim na wakacje zrobić? jeszcze takiego niedużego... :shake: