Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję i będę polecać, postaram się zaglądać - na razie moja sytuacja nie pozwala na pomoc finansową, ale mogę pomóc w każdy inny sposób jeśli potrzeba.

Posted

beataczl napisał(a):
tez zapisze - dorzuce sie do karmy choc 30 zl.

Beataczl czy chcesz wpłacić na konto czy np dołożyć swoją wpłątę do karmy i kupić ze mną? Może ktoś jeszcze dołoży się do karmy to mogłabym zakupić w Krakvecie i podesłać gdzie trzeba.

Posted

[quote name='Secia']

To są duże kwoty ale może ktoś chciałby się dołożyć i kupić ze mną na spólkę taki worek i podesłać psiakowi? Więcej osób też mile widzianych :-)

witam

mogę dołożyć 20 zł , gdzie wpłacić ?

Posted

[quote name='Secia']Słuchajcie patrzyłam w Krakvecie za karmami dla Tolusia Fiabianka i Ramzesa. Taką dostałam informację od Temidy, że te psiaki potrzebują specjalnej karmiy
Temida:
A już mówię:
Ramzesek BRIT Care Salmon & Potato 12kg 149 PLN
Fabian ROYAL CANIN Intestinal Gastro 14kg 145 PLN
i Toluś ROYAL CANIN Intestinal Gastro Low Fat 12kg 145 PLN

ogólnie lipa, a kupować trzeba bo naprawdę się dobrze czują :-(

To są duże kwoty ale może ktoś chciałby się dołożyć i kupić ze mną na spólkę taki worek i podesłać psiakowi? Więcej osób też mile widzianych :-)

a te ceny ROYAL CANIN Intestinal Gastro 14 kg to są rynkowe ? bo ja wszędzie widzę po ponad 230-240 zł ...

Posted

Andagavenko myślałam raczej o tym, aby prywatnie zebrać kwote i zakupić w Krakvecie i posłać już karmę. Dlatego zadałam pytanie powyżej.
Np.
wujek i ciocia 20,00
beataczl 30,00
secia 40,00

Niestety karmy poszukiwane przez są karmami specjalistycznymi dlatego takie drogie

Posted

Secia napisał(a):
Andagavenko myślałam raczej o tym, aby prywatnie zebrać kwote i zakupić w Krakvecie i posłać już karmę. Dlatego zadałam pytanie powyżej.
Np.
wujek i ciocia 20,00
beataczl 30,00
secia 40,00

Niestety karmy poszukiwane przez są karmami specjalistycznymi dlatego takie drogie

mi chodzi o to, że podane przez Was ceny są niższe o około 100 zł niż te rynkowe :)

Posted

Secia napisał(a):
Beataczl czy chcesz wpłacić na konto czy np dołożyć swoją wpłątę do karmy i kupić ze mną? Może ktoś jeszcze dołoży się do karmy to mogłabym zakupić w Krakvecie i podesłać gdzie trzeba.

tak-doloze sie do karmy i prosze konto na pw bo jutro wplacam przelewy na poczcie i mogloby juz isc...

Posted

kochani, myślę że najlepiej byłoby jakbyście wpłacili na konto, a ja zamówię bo mamy jako TOZ 5 % rabatu w KrakVecie.

Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
ul. Piotrkowska 117
90-430 Łódź

Konto 18 1090 2705 0000 0001 1606 1967

Posted

No niestety tak dobrze to nie ma. A co do tego psiaczka bez ogonka z pierwszej strony to jest już po amputacji.
Jest tak kochanym, młodym psiakiem że zadecydowałam jednak że nie damy go do schroniska w Radomsku tylko będzie w hoteliku.
W piątek pojadę w odwiedziny.