Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeśli mogę coś wtrącić -erka jeśli nie jesteś pewna co do tego ile czasu ta pani będzie trzymać sunię to ja wolałabym dać sunię do Poznania - w sumie tam jest dużo zaufanych dogomaniaczek i można prosić o pomoc w razie co..
ale to moje zdanie - ja bym szukała transportu do Poznania...
W niedzielę przyjeżdża sunia do mojej koleżanki - z Ligoty przywozi ją dziewczyna...gdyby np. la pegaza, która chyba często jeździ Poznań - Wroclaw mogła ją wziąść to mogłoby się udać...

ja tylko wspomnę,że takie ładne sunie jak Saba, Nitka - szukały domków bardzo długo....zastanówcie się nad tym

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli mogę coś wtrącić -erka jeśli nie jesteś pewna co do tego ile czasu ta pani będzie trzymać sunię to ja wolałabym dać sunię do Poznania - w sumie tam jest dużo zaufanych dogomaniaczek i można prosić o pomoc w razie co..
ale to moje zdanie - ja bym szukała transportu do Poznania...
W niedzielę przyjeżdża sunia do mojej koleżanki - z Ligoty przywozi ją dziewczyna...gdyby np. la pegaza, która chyba często jeździ Poznań - Wroclaw mogła ją wziąść to mogłoby się udać...

ja tylko wspomnę,że takie ładne sunie jak Saba, Nitka - szukały domków bardzo długo....zastanówcie się nad tym

zx tego co wiem dżej bierze amstaffa ze swarzędza więc to raczej nieaktualne.

Posted

Było sporo telefonów, ale nikt mi sie nie podobał. Nie dlatego ,że szukam nie wiadomo jakiego domku dla niej, ale naprawdę żadna z tych osób nie budziła zaufania.:shake: