Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W samo poludnie (12) pod Zyrafa :D Chyba nie bedzie problemu ze znalezieniem? Wszystkie tramwaje i autobusy ze wszystkich stron swiata sie tam zatrzymuja:P Nawet PKS z Zakopca tam ma przystanek :P

Posted

Data i miejsce mi pasuje tylko godzina nie bardzo
przyszło ocieplenie jeśli pogoda się utrzyma to my i nasze psiamki ześwirujemy na tym słońcu, że już o dojeździe nie wspomnę
Ja bym proponowała wcześniej albo pod wieczór???
to tylko moja opinia

I proponuję zmienić tytuł wątku

Posted

Mam jeszcze jedną propozycję abyśmy przedstawili sie sobie przed spotkaniem ( mam na myśli imię i wiek)

Ja zacznę
człowiek: Patrycja wiek: 19 lat
pies: Baksymilian Wielki wiek: 7 lat

Posted

Pogoda? Pfff na caly tydzien deszcz zapowiadaja :P Wiec pewnie nikt nie przyjdzie. A pogoda idealne to taka: zachmurzenie, w nocy dzien wczxesniej deszcz :D

Posted

Ja was przepraszam bardzo i błagam o wybaczenie. Właśnie do domu wróciłam...i mam dość...
Mi wypadło coś nagle gdy juz na przystanku z Baksymilianem na autobus czekałam...:shake:
Ale odbijemy sobie to :D:D:D:D

A macie jakieś fotki???

• 2 months later...
Posted

ß@$!@ napisał(a):
haha miały być fotki i filmik :diabloti:

no i wakacje minęły, a pożądnego zlotu nie było...

Bo robicie te zloty w nieodpowiedniej części Polski;)

Posted

Jeszcze ja chętna, bo mój pies już się uspokoił i grzecznie bawi się z psami :) Tylko pogoda by się przydała. W sumie mogę jechać wszędzie gdzie da się dojechać pociągiem bezpośrednio z Krakowa, bo pksom podziękuję, po tym jak pks miał być za godzinę, a Szwagropol nie zabierał psów i musiałam tłuc się z psem NA SCHODACH w Szwagropolu, płacić jak za normalny przejazd...