Rawa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 To niech ktoś może ustali, a reszta spróbuje się dostosować? Quote
basia bonnie Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 diabelkowa napisał(a):to ja daje sobota 7 lipca bez zmian! Dobra, teraz miejsce... dalej park chorzowski ? :lol: Quote
Yakubbo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 W samo poludnie (12) pod Zyrafa :D Chyba nie bedzie problemu ze znalezieniem? Wszystkie tramwaje i autobusy ze wszystkich stron swiata sie tam zatrzymuja:P Nawet PKS z Zakopca tam ma przystanek :P Quote
Patikujek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Data i miejsce mi pasuje tylko godzina nie bardzo przyszło ocieplenie jeśli pogoda się utrzyma to my i nasze psiamki ześwirujemy na tym słońcu, że już o dojeździe nie wspomnę Ja bym proponowała wcześniej albo pod wieczór??? to tylko moja opinia I proponuję zmienić tytuł wątku Quote
Patikujek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mam jeszcze jedną propozycję abyśmy przedstawili sie sobie przed spotkaniem ( mam na myśli imię i wiek) Ja zacznę człowiek: Patrycja wiek: 19 lat pies: Baksymilian Wielki wiek: 7 lat Quote
Yakubbo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pogoda? Pfff na caly tydzien deszcz zapowiadaja :P Wiec pewnie nikt nie przyjdzie. A pogoda idealne to taka: zachmurzenie, w nocy dzien wczxesniej deszcz :D Quote
diabelkowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ogladalam pogode nie ma byc ocieplenia ale jak chcecie moze ok 16 ??? czlowiek: 17 lat pies: Loganek 2 latka Quote
Patikujek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mi tak szczerze pasuje każda godzina, ja się dostosuję i przyjadę w kazdą pogodę oprócz burzy(bo pies mi się przeziębi) Quote
Madzik93 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja bede na 100% człowiek: Madzia, 14 lat pies: Lori, 7 lat Quote
Yakubbo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No i to bardzo :] Ale i tak zlot 3 osobowy udany :P Quote
Patikujek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja was przepraszam bardzo i błagam o wybaczenie. Właśnie do domu wróciłam...i mam dość... Mi wypadło coś nagle gdy juz na przystanku z Baksymilianem na autobus czekałam...:shake: Ale odbijemy sobie to :D:D:D:D A macie jakieś fotki??? Quote
Yakubbo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ano mamy :D nawet filmik mamy :P potem wrzuce :P Quote
diabelkowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pati normalnie nastepnym razem za kare stawiasz lody:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To ja się na nastepnym zlociku nie pokazuje:evil_lol: Czekam na fotki i filmik:) Quote
basia bonnie Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 haha miały być fotki i filmik :diabloti: no i wakacje minęły, a pożądnego zlotu nie było... Quote
Blow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ß@$!@ napisał(a):haha miały być fotki i filmik :diabloti: no i wakacje minęły, a pożądnego zlotu nie było... Bo robicie te zloty w nieodpowiedniej części Polski;) Quote
basia bonnie Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ale byl chyba tylko jeden zlot, trzy osoby był :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 no ja Yakubbo i Madzik13... ktos chetny? Quote
sugarr Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Jeszcze ja chętna, bo mój pies już się uspokoił i grzecznie bawi się z psami :) Tylko pogoda by się przydała. W sumie mogę jechać wszędzie gdzie da się dojechać pociągiem bezpośrednio z Krakowa, bo pksom podziękuję, po tym jak pks miał być za godzinę, a Szwagropol nie zabierał psów i musiałam tłuc się z psem NA SCHODACH w Szwagropolu, płacić jak za normalny przejazd... Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja też jestem chętna na taki zlot. Tylko zróbcie gdzieś niedaleko Podkarpacia, tak żebym mogła dojechać pociągiem :) Quote
Recommended Posts