Yakubbo Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No odechcialo wam sie "zlatywac"? :eviltong: Quote
siekowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja nadal bardzo chcę na zlot tylko nie wiem czy mój pies będzie mile widziany bo chyba ma agresję lękową i tylko hałasu potrafi narobić dopiero po jakimś czasie nie zwraca uwagi na inne psy,mogę mu założyć namordnik ale wiem,że niektórym taki pies przeszkadza Quote
sugarr Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Przyznam, że sobie zapomniałam o tym temacie. Nadal trzeba zorganizować nocleg, a ja nie mam siły tego szukać. Może jutro... :D Quote
Samturia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 na jakimś blogu pisze, że ma być zlot jednodniowy... wiec ja juz nie wiem... na jeden dzień raczej by mnie amma puściła tylko jakaś łaskaa dusza musiałaby mnie odebrać z dworca PKS w Katowicach ;) Quote
diabelkowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Samturia napisał(a):na jakimś blogu pisze, że ma być zlot jednodniowy... wiec ja juz nie wiem... na jeden dzień raczej by mnie amma puściła tylko jakaś łaskaa dusza musiałaby mnie odebrać z dworca PKS w Katowicach ;) obecna ;) odbiore odbiore:) Quote
Samturia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 kurcze no nie wiem negocjacje trwają ale mama sie coś nie skłania ku temu ;( Quote
Woo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hejka! Może warto podać precyzyjną datę, plan i konkretne miejsce? ad1. wiadomo tylko, że długi weekend - ale on trwa od soboty do czwartku, moze organizatorzy ustalą (albo narzucą) konkretną datę. ;) ad2. Jak będzie wyglądać ten zlocik? Co zapalanowano? ad3. Miejsce: wyczytałem, że park chorzowski (przyznam, że niespecjalnie znam to miejsce - tzn. wiem gdzie jest ale nigdy po nim nie miałem okazji spacerować) - nie będzie problemu z psiakami biegającymi luzem? Jest jakieś zaplecze sanitarne czy gastronomiczne? pozdrawiam, Woo Quote
Anecioreczek Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ja moge odebrać Ludzi z Dworca w Katowicach ;) Quote
sugarr Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 No i ja chyba nie pojade... A sama zakładałam ten temat :( Quote
diabelkowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 i co robimy ?? moze spotykamy sie drugiego tak jak bylo w tym linku co samatrunia dala ??? Quote
Samturia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 kurde nooo ja niestety nie moge ze względów rodzinnych... a poza tym w pon. musze leciec do budy... no niestety ;( Quote
Madzik93 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No to wygląda na to ze bedziemy we 3. Ja Anetka i Diabełkowa. Moze uda mi sie jeszcze zebrac jakąs przywatną ekipe ;) Quote
Anecioreczek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ale czemu 2-go?! ja mam 2-go 18-stke:/ Quote
diabelkowa Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 no bo wtedy jest tez inny zlot kundli wlasnie w parku ale w sumie tam sa osoby wiekowo 11-14 ... ja sie dopasuje jak chcecie... Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 o cholera..:lol: Ja bym tam była niańką...:evil_lol: Dziewuchy umówmy sie na inny dzień,ja nie dam rady-rano musze kupić p[rezent..bo jeszcze nie kupiliśmy...wiec nie dam rady:(:(:( Przykro Mi,w inny dzień [BYLE NIE 3 MAJA-na kacu bede:evil_lol:] Niewiem,sobota? xD Quote
diabelkowa Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 agata :) napisał(a):A z rasowym kundelkiem można przyjechać ;>? no baa nie sobota nie wtedy jade do krakowa juz predzej piatek!! Quote
diabelkowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 ß@$!@ napisał(a):I jak? Było jakieś spotkanie? no costy ;) chyba trzeba zmienic temat :pp Quote
Recommended Posts