Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nadal bardzo chcę na zlot tylko nie wiem czy mój pies będzie mile widziany bo chyba ma agresję lękową i tylko hałasu potrafi narobić dopiero po jakimś czasie nie zwraca uwagi na inne psy,mogę mu założyć namordnik ale wiem,że niektórym taki pies przeszkadza

Posted

na jakimś blogu pisze, że ma być zlot jednodniowy... wiec ja juz nie wiem... na jeden dzień raczej by mnie amma puściła tylko jakaś łaskaa dusza musiałaby mnie odebrać z dworca PKS w Katowicach ;)

Posted

Samturia napisał(a):
na jakimś blogu pisze, że ma być zlot jednodniowy... wiec ja juz nie wiem... na jeden dzień raczej by mnie amma puściła tylko jakaś łaskaa dusza musiałaby mnie odebrać z dworca PKS w Katowicach ;)

obecna ;) odbiore odbiore:)

Posted

Hejka!
Może warto podać precyzyjną datę, plan i konkretne miejsce?

ad1. wiadomo tylko, że długi weekend - ale on trwa od soboty do czwartku, moze organizatorzy ustalą (albo narzucą) konkretną datę. ;)

ad2. Jak będzie wyglądać ten zlocik? Co zapalanowano?

ad3. Miejsce: wyczytałem, że park chorzowski (przyznam, że niespecjalnie znam to miejsce - tzn. wiem gdzie jest ale nigdy po nim nie miałem okazji spacerować) - nie będzie problemu z psiakami biegającymi luzem? Jest jakieś zaplecze sanitarne czy gastronomiczne?

pozdrawiam, Woo

Posted

o cholera..:lol:
Ja bym tam była niańką...:evil_lol:
Dziewuchy umówmy sie na inny dzień,ja nie dam rady-rano musze kupić p[rezent..bo jeszcze nie kupiliśmy...wiec nie dam rady:(:(:(
Przykro Mi,w inny dzień [BYLE NIE 3 MAJA-na kacu bede:evil_lol:]
Niewiem,sobota? xD