Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwin7 napisał(a):
Soniek poszedł spać. ;) Zasmakował jej bardzo Royal i z apetytem go chrupała. ;)
Sonia jest troszkę nieufna przy pierwszych spotkaniach z nowo spotkanymi ludźmi. Gdy ktoś do nas przychodzi, na początku nieufnie patrzy, a jeśli już ktoś ją chce pogłaskać po głowie to ucieka z nią unikając kontaktu. Potem nabiera zaufania i jest lepiej.
Jest bardzo ciekawa świata, bardzo grzeczna, a gdy daje jej jedzenie siada i grzecznie czeka aż dostanie).
Nie ma problemów z załatwianiem się. Ani razu nie załatwiła się w domu, a gdy chce kupę, to biegnie na koniec ogrodu i tam się załatwia. Mądra dziewczynka! Jest takim wdzięcznym i spokojnym pieskiem, że brak słów. Mimo tego co ją spotkało, to nie traci radości życia. :p

I chodzi przyklejona do Twojej nogi:)

Posted (edited)

Sonia waży 4,6kg.
W kłębie ma ok.26cm.

Zofija napisał(a):
I chodzi przyklejona do Twojej nogi:)

Przyzwyczaiła się, a poza tym lubi się opierać żeby nie musieć stać na swoich nóżkach.;)

Edited by sylwin7
Posted

sylwin7 napisał(a):
Sonia waży 4,6kg.
W kłębie ma ok.26cm.

Przyzwyczaiła się, a poza tym lubi się opierać żeby nie musieć stać na swoich nóżkach.;)

Sonieczka kochana!

Posted

Pani Marta, która nam bardzo pomaga (dostajemy od niej cudne rzeczy na bazarki) zadeklarowała, ze moze wziąć Sonię na dt od 18.06.. Pani Marta ma dom z ogrodem

Posted

Secia napisał(a):
czy ktoś sprawdzał link do wydarzenia na FB? Czy link działa poprawnie?

Seciu, ja nie. Ja się na tym średnio znam, ale poproszę Sylwię

Posted

ewu napisał(a):
Jak maleńka?

Wybaczcie, że dopiero teraz odpisuje, ale nie miałam dostępu do internetu ostatnio. U suni dobrze. :) Sońka jak jest taka ponura pogoda jak dzisiaj u nas, to śpi non stop. W czwartek obie zasnęłyśmy na podwórku: ja na krzesłach, a Soniek na moich kolanach. Cwaniara potem domagała się żeby ją na kolana brać. ;) Ostatnio znalazła, gdzie nam rosną truskawki i sama sobie chciała zrywać! ;)
Dzisiaj rano dostała takiego speeda jak poszłyśmy na podwórku, że po prostu trudno uwierzyć, że aż tak szybko biegała. ;)
Zdjęcia będą niebawem.

Posted

sylwin7 napisał(a):
Wybaczcie, że dopiero teraz odpisuje, ale nie miałam dostępu do internetu ostatnio. U suni dobrze. :) Sońka jak jest taka ponura pogoda jak dzisiaj u nas, to śpi non stop. W czwartek obie zasnęłyśmy na podwórku: ja na krzesłach, a Soniek na moich kolanach. Cwaniara potem domagała się żeby ją na kolana brać. ;) Ostatnio znalazła, gdzie nam rosną truskawki i sama sobie chciała zrywać! ;)
Dzisiaj rano dostała takiego speeda jak poszłyśmy na podwórku, że po prostu trudno uwierzyć, że aż tak szybko biegała. ;)
Zdjęcia będą niebawem.

Super wieści:). To czekamy na zdjęcia małej:)

Posted

Sonieczce dzisiaj zdjęto szwy z miejsca, gdzie amputowano jej łapkę, więc mała odetchnęła z ulgą...bo już kołnierza nie będzie miała założonego w nocy. ;)

Dziękujemy za udostępnienie fb! ;)

Posted

Wczoraj byłam z Sylwią i Sonią u wetki. Soniusia jest ciuudowna:))). Ale histeryczka-straszna!
Mamy dług w lecznicy-210,0zł jak ktoś by mógł wspomóc:

Sonia 1.Amputacja łapki(leki ,kroplóka etc) oraz leki Onsior-lek p bolowy na ciag dalszy-pare dni ( dosc drogi lek,ale skuteczny ,a po amputacji jest mocny ból) 180 zl 2.Karma 30 zl __________ 210 zl

Posted (edited)

Zdjęcia z wczoraj.;)

Nie boję się większych od siebie.;)

Jestem ciekawska choć bardzo ostrożna.

Z serii: gdzie jest Sonia? :lol:

Edited by sylwin7