Jump to content
Dogomania

Poszukiwany dobry Groomer w Łodzi

Andell
 Share

Recommended Posts

Witam :)
Od niedawna jestem właścicielką pieska rasy shih-tzu i wypadało by już wybrać się z nim do fryzjera. Jednak nie chciałabym iść z nim do pierwszego lepszego i potem narzekać, więc chciałabym się Was zapytać czy znacie i polecacie jakiś psi salon fryzjerki w Łodzi .

• 10 months later...

Z czystym sercem mogę polecić Psi Styl na Widzewie (przy szkole 199). Pani Jola jest przemiła a psiaki wychodzą od niej z salonu jak z żurnala. Wszyscy są zachwyceni i na spacerach pytają mnie gdzie strzygę moją Perełkę, więc każdemu polecam.

Ja polecam Ach ten Pies! :-) właścicielka to młoda dziewczyna ze świetnym podejściem do czworonogów :) Umie dobrać odpowiednią fryzurę do każdego psa. W dodatku sama jeździ na wystawy i osiąga duże sukcesy z przygotowywanymi przez nią psami. Tutaj możesz zobaczyć jej stronę: [URL="http://www.achtenpies.pl"]www.achtenpies.pl[/URL] :)
Przyjeżdzają do niej klienci nawet z innych miast- więc to już mówi samo za siebie :)

Jeśli szukasz naprawdę dobrego fryzjera wybierz się tutaj [URL]https://www.facebook.com/pages/Strzy%C5%BCenie-ps%C3%B3w-WYTWORNE-ZWIERZAKI/239701122737354[/URL]

Właścicielka salonu Wytworne Zwierzaki ma tytuł Mistrza w zawodzie "psi fryzjer", jest to egzamin państwowy, ma ponad 6 lat stażu pracy, psiaki strzyże pięknie (czego dowód jest w galerii). Ma dobre podejście, ciągle się szkoli oraz organizuje szkolenia groomerskie ściągając specjalistów z kraju i zagranicy.

bardzo polecam

• 4 months later...