Gusiaczek Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Tegoroczne lato jest trzecim, jak nas nie ma na Roztoczu :( tęsknię ogromnie ... Miłych wakacji życzę Tobie i Ogonkom :) 1 Quote
terra Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Jakie księżniczki, wylegują się na poduchach :) Moje w upał najchętniej leżą na podłodze. Świetnie, że suńka się dociera, będzie dobrze. 1 Quote
Tola Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Dnia 29.06.2017 o 10:43, Gusiaczek napisał: Tegoroczne lato jest trzecim, jak nas nie ma na Roztoczu :( tęsknię ogromnie ... Miłych wakacji życzę Tobie i Ogonkom :) Rozumiem Twoja tęsknotę, ja tez kocham Roztocze :) 20 godzin temu, terra napisał: Jakie księżniczki, wylegują się na poduchach :) Moje w upał najchętniej leżą na podłodze. Świetnie, że suńka się dociera, będzie dobrze. Księżniczki i to jakie ! Bez poduszki nie ma życia;) Florka cywilizuje się coraz bardziej i jest bardzo, bardzo kochana Quote
Alaskan malamutte Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 A ja dzisiaj poznałam Florkę!!!! Śliczna z niej sunia!! I taka przylepa, tylko miziać, przytulać!! No cudna jest!!! Chciałam ją ukraść, ale Tola czuwała, powiedziała, że nie odda szkraba.. Quote
Tola Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: A ja dzisiaj poznałam Florkę!!!! Śliczna z niej sunia!! I taka przylepa, tylko miziać, przytulać!! No cudna jest!!! Chciałam ją ukraść, ale Tola czuwała, powiedziała, że nie odda szkraba.. Szkrab jest nasz, już na zawsze Quote
Gusiaczek Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 20 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: A ja dzisiaj poznałam Florkę!!!! Śliczna z niej sunia!! I taka przylepa, tylko miziać, przytulać!! No cudna jest!!! Chciałam ją ukraść, ale Tola czuwała, powiedziała, że nie odda szkraba.. Zazdraszczam spotkania ;) Pozdrawiam serdecznie :) 1 Quote
Gusiaczek Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Łoj, ależ zarobione Twoje Dziewczyny - i na wsi i w domu muszą odpoczywać ;) Jedziemy na urlop! co prawda nie na Roztocze, ale całkiem niedaleko - moja ukochana rodzinna Lubelszczyzna ciągnie jak magnez :) 1 Quote
Tola Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 Dnia 16.07.2017 o 15:33, Gusiaczek napisał: Łoj, ależ zarobione Twoje Dziewczyny - i na wsi i w domu muszą odpoczywać ;) Jedziemy na urlop! co prawda nie na Roztocze, ale całkiem niedaleko - moja ukochana rodzinna Lubelszczyzna ciągnie jak magnez :) Udanego urlopu, Roztocze poczeka :) 1 Quote
Tola Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 Zula i Florka pozdrawiają i życzą udanego wakacyjnego wypoczynku:) Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Miód na serce! - roztoczańskie sosny, zieloność ... poczułam zapach lata w Zwierzyńcu :) Pozdrawiamy serdecznie:) 1 Quote
terra Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Śliczna okolica, aż zazdraszczam pozytywnie. Jak widzę Florka już bez smyczki, trzyma się panna domu :) 1 Quote
Tola Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 Dnia 18.07.2017 o 08:47, Gusiaczek napisał: Miód na serce! - roztoczańskie sosny, zieloność ... poczułam zapach lata w Zwierzyńcu :) Pozdrawiamy serdecznie:) My tez pozdrawiamy cieplutko ;) 5 godzin temu, terra napisał: Śliczna okolica, aż zazdraszczam pozytywnie. Jak widzę Florka już bez smyczki, trzyma się panna domu :) Teren na wsi mamy ogrodzony, więc Florcia może sobie biegać do woli, oczywiście pod kontrolą, bo ma zapędy do wyszukiwania wszelkich niedoskonałości w starej części płotu;) Ale dziewczyna ładnie już reaguje na swoje imię i przywołana zaraz przychodzi. Gorzej wyglądają spacery w Zamościu, bo Florcia nadal cały czas na smyczy; jest dosyć lękliwa i byle co potrafi ją przestraszyć, a do tego na otwartym terenie na razie nie reaguje na przywołania. Potrzeba czasu, wszystko będzie dobrze:) Quote
Tola Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Dnia 22.07.2017 o 14:47, dwbem napisał: Suńki cudne i malwy też. Dziękujemy:) Zulka i Florka pozdrawiają wakacyjnie:) Tutaj Florcia z koleżanką znad morza;) Quote
Recommended Posts