sonia1974 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 kiwi ma 200zł od kundelkowej skarbonki , czy mała jest w chironie Quote
BUDRYSEK Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 ale super wiesci :) ale ja tez mam dobra wiadomosc :) Kiwi pojechała do dt :) trzymajcie kciuki zeby dt okazał sie ds ;) Quote
sonia1974 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 o kurcze super malutkiej potrzebny człowiek na stałe przecież to dziecior :multi:, ona śliczna i chora ludziska pękną Quote
__Lara Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Świetne wiadomości :) mam nadzieję, że sunia się już lepiej czuje. Quote
BUDRYSEK Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 __Lara napisał(a):Świetne wiadomości :) mam nadzieję, że sunia się już lepiej czuje. tak, u Kiwi jest wszystko ok :) dt bardzo Ja chwali :) **** nie ma dnia zeby nie było tragedii :-( kolejny zwyrodnialec! http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post19147692 Quote
sonia1974 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Aga jak dostaniesz na konto Chirona pieniądze na leczenie Kiwi to napisz na wątku bo ja muszę zrobić zwrot 15% na konto kundelkowej skarbonki Quote
BUDRYSEK Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 sonia1974 napisał(a):Aga jak dostaniesz na konto Chirona pieniądze na leczenie Kiwi to napisz na wątku bo ja muszę zrobić zwrot 15% na konto kundelkowej skarbonki ok, na tym watku czy na skarbonki? Quote
BUDRYSEK Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 sonia1974 napisał(a):Budrysku był już przelew z skarbonki ok, czekam na info z lecznicy to potwierdze na watku co do kręgoslupa to powinnien sam sie zalac, nie bedziemy tego ruszac u Kiwi wszystko ok, ostatnio sama zdjeła sobie gipsior :) Quote
AtaO Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Moja Ziutka też sama wyszła z gipsu....a oczywiście stało to się w niedzielę....:) No i mieliśmy problem, bo nie można było drugi raz go już założyć. Zdolne są te nasze psiaki:razz: Quote
__Lara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 AtaO napisał(a):Moja Ziutka też sama wyszła z gipsu....a oczywiście stało to się w niedzielę....:) No i mieliśmy problem, bo nie można było drugi raz go już założyć. Zdolne są te nasze psiaki:razz: Taaaa! Specjalizację z chirurgii nie wiadomo kiedy zrobiły :evil_lol: Quote
ewu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dobrze,że malutka bezpieczna i kochana:) Śliczna jest, zacałowałabym:) Quote
BUDRYSEK Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 będa zaraz foty ********* MEGA PILNA SPRAWA!!!! Imię: BOSTON Wiek: 3/4lata Miasto przebywania: podbeskidzie Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19249631 Opis: Owczarek niemiecki długowłosy, czarny podpalany... wrócił z adopcji z etykietką :agresywny. Pies jednak potrzebuje odpowiedniego, doświadczonego i odpowiedzialnego przewodnika i ... zajęcia- zabawy, szkolenia, długich spacerów... W schronisku określano go jako psa z charakterem, usiłującego podporządkować sobie otoczenie, potrafiącego pokazać niezadowolenie... wychodził z wolontariuszami na spacery, pozwalał się dotykać, szedł tam gdzie człowiek, posłuszny, zainteresowany bardzo otoczeniem... nigdy nie było incydentów... podobnie jest i teraz. Pięknie chodzi na smyczy... Kontakt: 607 488 598 (BUDRYSEK) ...pilnie szuka domu ... ...po powrocie z adopcji z etykietką : agresywny, nie jest już bezpieczny w schronisku... Quote
BUDRYSEK Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 [quote name='BUDRYSEK']będa zaraz foty ********* MEGA PILNA SPRAWA!!!! Imię: BOSTON Wiek: 3/4lata Miasto przebywania: podbeskidzie Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19249631 Opis: Owczarek niemiecki długowłosy, czarny podpalany... wrócił z adopcji z etykietką :agresywny. Pies jednak potrzebuje odpowiedniego, doświadczonego i odpowiedzialnego przewodnika i ... zajęcia- zabawy, szkolenia, długich spacerów... W schronisku określano go jako psa z charakterem, usiłującego podporządkować sobie otoczenie, potrafiącego pokazać niezadowolenie... wychodził z wolontariuszami na spacery, pozwalał się dotykać, szedł tam gdzie człowiek, posłuszny, zainteresowany bardzo otoczeniem... nigdy nie było incydentów... podobnie jest i teraz. Pięknie chodzi na smyczy... Kontakt: 607 488 598 (BUDRYSEK) ...pilnie szuka domu ... ...po powrocie z adopcji z etykietką : agresywny, nie jest już bezpieczny w schronisku... poprawiony link Mega pilne!!! Boston ma tylko kilka dni życia!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...TNIE-DNI-ZYCIA! Quote
BUDRYSEK Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 na 1 str jest fb, moze ktos przekopiowac foty? net mi strasznie słabo chodzi...dzieki :) dług w lecznicy to 648 zł, 21.6 bedzie kontrola, jezeli po rtg okaze sie ze kości się zrosły będą wyjete druty...to dotatkowo ok 150 zł bardzo prosze o pomoc bazarkową Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Roczna, przepiekna persiczka Bakalia szuka domku!!! ...gdyby nie BUDRYSEK, ten zdrowy, młody i piękny kociak już by nie żył- właścicielka przyniosła ją do weterynarza do...uśpienia:-(... i BDT ma nowego tymczasowicza do wykarmienia, zaszczepienia, wysterylizowania... ot, znudziło się właścicielce, albo przeceniła ona swoje siły i możliwości opieki oraz wrażliwość na potrzeby kociaka- kocię przechudzone, nie odrobaczone, zakleszczone, nie wyczesane- jak bezdomniak!:-( Piękne kocię, ale własnym naturalnym pieknem, a nie staraniem opiekunki(?) dotychczasowej!!!! kontakt: 607 488 598 Pokażmy piękną BAKALIĘ... ...i bazarek min. dla niej- dziś już ostatni dzień ... mega WYPRZ[SIZE=4]edaż- [SIZE=5]ostatni dzień Zapraszamy także w imieniu pięknej! Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='BUDRYSEK']na 1 str jest fb, moze ktos przekopiowac foty? net mi strasznie słabo chodzi...dzieki :) dług w lecznicy to 648 zł, 21.6 bedzie kontrola, jezeli po rtg okaze sie ze kości się zrosły będą wyjete druty...to dotatkowo ok 150 zł bardzo prosze o pomoc bazarkową Zaraz zerknę i spróbuję wstawić fotki... Quote
Recommended Posts