baster i lusi Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='from_wonderland']Wszystkim nam ona siedzi w głowie, biedna. Niech szybciutko dochodzi do siebie.[/QUOTE] tak bo ona tak kocha człowieka a te słodkie oczka też proszą o pomoc. [quote name='MALWA']Kasia słaba po zabiegach, ale jest lepeij, skoro dochodzi powolutku do siebe. Dziewczyny, ja myślę, ze trzeba bardziej rozleklamować wątek, i słać do ludzi prośbę o deklaracje, fanty na bazarek itp. Po prostu obawiam się, ze do 3.08. nie uzbieramy tu brakujących 350 zł.....niestety[/QUOTE] proszę gdzie mogę u cioteczek od bullowatych.Cioteczka z niebieskiego obiecała wpłacić ale jeszcze nie ma na koncie. [quote name='"Ivo__"']Grażynko, nie ma mnie na dogo, możesz przesłać mi nr konta to wyślę tej bidzie 100. Dziękuję[/quote] [quote name='paulina02']Jestem sory ale nie zawsze moge pisać , ale to nie znaczy że o Kasi nie myśle .Cieszę się że dochodzi do siebie .... U mnie mała bida zrobiłam jej sterylke miała 7 maleństw , mam 7 małych 2 miesięcznych kociąt moze ktoś by chciał i są dwa maleńkie szczeniaki w lesie ...Ale to mój problem a za Kasie cały czas trzymam kciuki i dziękuje wam że do niej zaglądacie i pomagacie ... Doszło 100zł od mojej znajomej ...[/QUOTE] Lidziu rozliczenie w drugim poście bo poprosiłam moderatora by mi przydzielił na rozliczenia. [quote name='psanatorium']Kasiula pod nadzorem. Przeszkadza jej nieco klosz na głowie,ale jeszcze troszkę musi go ponosić. Blizna po sterylce mała i dobrze wygląda. Wet zalecił ściągnięcie szwów dopiero 2 tygodnie po zabiegu. Kasia jest bardzo spokojna,wyciszona, nabiera sił. Jak widać na zdjęciu z kloszem, bardzo lubi poduszeczki.[/QUOTE] ot cała nasza księżniczka.dziękujemy za wieści. Quote
MALWA Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Zaglądam, i proszę o hopnięcie moich bazarkó, szczególnie tego dla Kasi, bo coś tam cichutko się zrobiło... Quote
paulina02 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Witam Kasieńke , faktycznie tu cisza.. Quote
MALWA Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Zaglądam do Kasi... Dzisiaj wieczorem kończy się mój bazarek dla Saby i Kasi. Podrzućcie raz po raz, by nie spadł za bardzo. Quote
paulina02 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Co tam u Kasieńki słychać , ja jestem zawalona i zabiegana kotami .Wczoraj odebrałam jednego z amputacją łapki , przyniesiono mi maleństwo ślepe ;( i mam u siebie 9 małych może ktoś by wiedział kto szuka małego kotka to proszę pamiętać o mnie .Pozdrawiam. Quote
MALWA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='paulina02']Co tam u Kasieńki słychać , ja jestem zawalona i zabiegana kotami .Wczoraj odebrałam jednego z amputacją łapki , przyniesiono mi maleństwo ślepe ;( i mam u siebie 9 małych może ktoś by wiedział kto szuka małego kotka to proszę pamiętać o mnie .Pozdrawiam.[/QUOTE] Kochana z Kotami, to moze warto na miau zajrzeć, tam duzo osób kochających koty... Wczoraj zakończył się mój bazarek dla Kasi i Saby. Wylicytowano fanty za 171 zl! Połowa dla Kasi! Czekam na wpłaty, a po zebraniu wszystkich przeleję pieniążkli na konto Kasi. Quote
baster i lusi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 dziękujemy za bazarek.zadzwonię do hotelu i poproszę o fotki . Quote
psanatorium Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Parę zdjęć postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić. W piątek lub sobotę Kasieńka pojedzie do kontroli do Kwilcza. Teraz się jeszcze relaksuje w kubraczku i kloszu po zabiegach. Quote
paulina02 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Więc czekamy za zdjęciami . Na miau jestem ale zawsze warto gdzie indziej popytać bo tam jest mase kociaków ;) Quote
alab108 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 rozumiem, że maksymalnie za ok tydzień musimy mieć 350 zł żeby zapłacić hotelik ? Quote
baster i lusi Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='alab108']rozumiem, że maksymalnie za ok tydzień musimy mieć 350 zł żeby zapłacić hotelik ?[/QUOTE] Tak 3 sierpnia trzeba zapłacić za hotel.Kasia ma obiecaną wpłatę 100 zł od cioteczki Ivo_ z niebieskiego 100 zł no i coś z bazarku od Malwy. Quote
psanatorium Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2413/dsc1003a.jpg[/IMG] [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/7589/dsc1002af.jpg[/IMG] [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9441/dsc1001b.jpg[/IMG] Quote
MALWA Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='baster i lusi']Tak 3 sierpnia trzeba zapłacić za hotel.Kasia ma obiecaną wpłatę 100 zł od cioteczki Ivo_ z niebieskiego 100 zł no i coś z bazarku od Malwy.[/QUOTE] Z mojego bazarku połowa jest dla Kasi. Na razie nie mam jeszcze wszystkich wpłat, zresztą wysyłka też się opóźni, bo wczoraj miałam wypadek po wyjściu z pracy i nieco się potłukłam. L4 do końca miesiąca, ale mam nadzieję, ze te osoby co u mnie wylicytowały i kupiły książki nie będa klęły... Kasia ma taki wesoły pycholek, że gdyby nie ten fartuszek i lampa na głowie, to nie dałabym wiary, ze jest po operacjach.... Quote
paulina02 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Cudne zdjęcia Kasia jest po prostu śliczna :multi:, żeby tak ktoś w niej się zakochał .Ktoś mądry :oops: Najważniejsze ze po zabiegach jest dobrze , może po mallutku wszystko się ułoży .....Pozdrawiam i dziękuje za opieke nad tą małą kruszynką ;) Quote
Maciek777 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nie wiem czy to zasługa kołnierza czy sterylki, ale Kasia zrobiła sie spokojniejsza - nie gryzie smyczy, mniej szczeka itd. Zobaczymy jak to będzie jutro jak wyswobodzi się z klosza i wszystkich szwów:) Quote
baster i lusi Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 zapraszam na bazarek zrobiony przez cioteczkę bora1.część dochodu przeznaczony na Kasię. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229686-WILEKI-KIERMASZ-RÓŻNOŚCI-DLA-amstaffów?p=19395579#post19395579[/URL] Quote
baster i lusi Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ciekawe jak tam Kasia ,czy była grzeczna u weta. Quote
from_wonderland Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 No... na pewno :) Kasia jest urocza :) Quote
aida Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Byłam wczoraj u Kasi w odwiedzinach. Dziewczyna przekochana i spokojna. Smaczka brała bardzo delikatnie a nawet całuska dostałam.Tego co ją porzucił przykułabym łańcuchami do betonu Quote
psanatorium Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Kasia już wróciła z Kwilcza. Oczko wymaga jeszcze poprawki w poniedziałek godz10. Wet stwierdził, że wyciął za mało, niestety wcześniej nie mógł więcej, bo "lepiej za mało niż za dużo". Powieka okazała się nie taka łatwa, ale zabieg będzie za darmo i nie taki uciążliwy. Kasia pogodna. Jeszcze chwilkę prosimy potrzymać te kciuki.:roll: Quote
alab108 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Kciuki za cudną Kasieńkę :bigok::bigok::bigok::bigok: Quote
Recommended Posts