Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='from_wonderland']Wszystkim nam ona siedzi w głowie, biedna. Niech szybciutko dochodzi do siebie.[/QUOTE]
tak bo ona tak kocha człowieka a te słodkie oczka też proszą o pomoc.
[quote name='MALWA']Kasia słaba po zabiegach, ale jest lepeij, skoro dochodzi powolutku do siebe.

Dziewczyny, ja myślę, ze trzeba bardziej rozleklamować wątek, i słać do ludzi prośbę o deklaracje, fanty na bazarek itp.

Po prostu obawiam się, ze do 3.08. nie uzbieramy tu brakujących 350 zł.....niestety[/QUOTE]
proszę gdzie mogę u cioteczek od bullowatych.Cioteczka z niebieskiego obiecała wpłacić ale jeszcze nie ma na koncie.
[quote name='"Ivo__"']Grażynko, nie ma mnie na dogo, możesz przesłać mi nr konta to wyślę tej bidzie 100.
Dziękuję[/quote]
[quote name='paulina02']Jestem sory ale nie zawsze moge pisać , ale to nie znaczy że o Kasi nie myśle .Cieszę się że dochodzi do siebie ....
U mnie mała bida zrobiłam jej sterylke miała 7 maleństw , mam 7 małych 2 miesięcznych kociąt moze ktoś by chciał i są dwa maleńkie szczeniaki w lesie ...Ale to mój problem a za Kasie cały czas trzymam kciuki i dziękuje wam że do niej zaglądacie i pomagacie ...
Doszło 100zł od mojej znajomej ...[/QUOTE]
Lidziu rozliczenie w drugim poście bo poprosiłam moderatora by mi przydzielił na rozliczenia.
[quote name='psanatorium']Kasiula pod nadzorem. Przeszkadza jej nieco klosz na głowie,ale jeszcze troszkę musi go ponosić. Blizna po sterylce mała i dobrze wygląda. Wet zalecił ściągnięcie szwów dopiero 2 tygodnie po zabiegu. Kasia jest bardzo spokojna,wyciszona, nabiera sił. Jak widać na zdjęciu z kloszem, bardzo lubi poduszeczki.[/QUOTE]
ot cała nasza księżniczka.dziękujemy za wieści.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tam u Kasieńki słychać , ja jestem zawalona i zabiegana kotami .Wczoraj odebrałam jednego z amputacją łapki , przyniesiono mi maleństwo ślepe ;( i mam u siebie 9 małych może ktoś by wiedział kto szuka małego kotka to proszę pamiętać o mnie .Pozdrawiam.

Posted

[quote name='paulina02']Co tam u Kasieńki słychać , ja jestem zawalona i zabiegana kotami .Wczoraj odebrałam jednego z amputacją łapki , przyniesiono mi maleństwo ślepe ;( i mam u siebie 9 małych może ktoś by wiedział kto szuka małego kotka to proszę pamiętać o mnie .Pozdrawiam.[/QUOTE]

Kochana z Kotami, to moze warto na miau zajrzeć, tam duzo osób kochających koty...

Wczoraj zakończył się mój bazarek dla Kasi i Saby. Wylicytowano fanty za 171 zl! Połowa dla Kasi!

Czekam na wpłaty, a po zebraniu wszystkich przeleję pieniążkli na konto Kasi.

Posted

[quote name='alab108']rozumiem, że maksymalnie za ok tydzień musimy mieć 350 zł żeby zapłacić hotelik ?[/QUOTE]

Tak 3 sierpnia trzeba zapłacić za hotel.Kasia ma obiecaną wpłatę 100 zł od cioteczki Ivo_ z niebieskiego 100 zł no i coś z bazarku od Malwy.

Posted

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2413/dsc1003a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/7589/dsc1002af.jpg[/IMG]

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9441/dsc1001b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='baster i lusi']Tak 3 sierpnia trzeba zapłacić za hotel.Kasia ma obiecaną wpłatę 100 zł od cioteczki Ivo_ z niebieskiego 100 zł no i coś z bazarku od Malwy.[/QUOTE]

Z mojego bazarku połowa jest dla Kasi.

Na razie nie mam jeszcze wszystkich wpłat, zresztą wysyłka też się opóźni, bo wczoraj miałam wypadek po wyjściu z pracy i nieco się potłukłam. L4 do końca miesiąca, ale mam nadzieję, ze te osoby co u mnie wylicytowały i kupiły książki nie będa klęły...

Kasia ma taki wesoły pycholek, że gdyby nie ten fartuszek i lampa na głowie, to nie dałabym wiary, ze jest po operacjach....

Posted

Cudne zdjęcia Kasia jest po prostu śliczna :multi:, żeby tak ktoś w niej się zakochał .Ktoś mądry :oops:
Najważniejsze ze po zabiegach jest dobrze , może po mallutku wszystko się ułoży .....Pozdrawiam i dziękuje za opieke nad tą małą kruszynką ;)

Posted

Nie wiem czy to zasługa kołnierza czy sterylki, ale Kasia zrobiła sie spokojniejsza - nie gryzie smyczy, mniej szczeka itd.
Zobaczymy jak to będzie jutro jak wyswobodzi się z klosza i wszystkich szwów:)

Posted

zapraszam na bazarek zrobiony przez cioteczkę bora1.część dochodu przeznaczony na Kasię.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229686-WILEKI-KIERMASZ-RÓŻNOŚCI-DLA-amstaffów?p=19395579#post19395579[/URL]

Posted

Byłam wczoraj u Kasi w odwiedzinach. Dziewczyna przekochana i spokojna. Smaczka brała bardzo delikatnie a nawet całuska dostałam.Tego co ją porzucił przykułabym łańcuchami do betonu

Posted

Kasia już wróciła z Kwilcza. Oczko wymaga jeszcze poprawki w poniedziałek godz10. Wet stwierdził, że wyciął za mało, niestety wcześniej nie mógł więcej, bo "lepiej za mało niż za dużo". Powieka okazała się nie taka łatwa, ale zabieg będzie za darmo i nie taki uciążliwy. Kasia pogodna. Jeszcze chwilkę prosimy potrzymać te kciuki.:roll: