Nutusia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 To może w ramach pokuty wyślę Ci... lep na muchy, co? ;) Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Nutusia']To może w ramach pokuty wyślę Ci... lep na muchy, co? ;)[/QUOTE] Dobrze. Albo papuge;) Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 No nie - papugi nie chcę mieć na sumieniu :) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [COLOR=#0000cd][SIZE=4][B][FONT=comic sans ms]Zapraszamy z Ovolinką :)[/FONT][/B][/SIZE][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242153-Ciasteczkowo-Ekspres-!!!-dla-Majeczki-bazarek-do-19-04-2013?p=20713120#post20713120[/URL] Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Odzew na Ciasteczkowo przerósł nasze najśmielsze oczekiwania :loveu::multi::loveu: Na tę chwilę została jedna porcja. Spektakularny sukces :megagrin: ("uwielbiam nowomowę) bazarku dał Gusiakowi pozytywnego kopa po wczorajszej traumie ... Bez banerka, bez wielu zaproszeń (nie było na to czasu) Majeczka będzie miała grosik od nas. Bardzo się cieszę. Dziękujemy z całego serca Kochani :loveu: Gusiak zadzwoniła do pracy (po kolejnym zamówieniu na bazarku), że się spóźni ;) Mam nadzieję, że nim dojedzie bazzzarrro trzeba będzie zamknąć (na chwilę) ;) Pozdrawiam Ovo Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 O matko, to nie rozsyłać już ciasteczkowego spamu? ;) Chyba, że zaczniesz przyjmować zamówienia na zaś :) Quote
Mattilu Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Spektakularny sukces należy powtórzyć za jakiś czas :) Żeby z pracy Gusiaka nie wywalili... Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Nutusia']O matko, to nie rozsyłać już ciasteczkowego spamu? ;) Chyba, że zaczniesz przyjmować zamówienia na zaś :)[/QUOTE] Nie spamuj już ;) Na zaś nie tak od razu - muszę ogarnąć spektakularny sukces :razz: i trochę grosza uzbierać na kolejny :) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Mattilu']Spektakularny sukces należy powtórzyć za jakiś czas :) Żeby z pracy Gusiaka nie wywalili...[/QUOTE] Robię w kulturze - spoko ;) Na szczęście mam kilka nadgodzin i nim dojechałam zamknęłam :) Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ciocia, a w czym będziesz wysyłać ów sukces, spektakularny zresztą? Bo jak mam kilka pojemniczków plastikowych (niestety, nie wszystkie z pokrywkami, bo mi głoopole zdziesiątkowały zasoby), Dziecię już coraz rzadziej będzie wałówki potrzebowało, bo może podrzucę (a przy okazji sweter Filipowy, bo lato przyjdzie i się przeleży w szafie ze... 2 miesiące ;)) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Nutusia']Ciocia, a w czym będziesz wysyłać ów sukces, spektakularny zresztą? Bo jak mam kilka pojemniczków plastikowych (niestety, nie wszystkie z pokrywkami, bo mi głoopole zdziesiątkowały zasoby), Dziecię już coraz rzadziej będzie wałówki potrzebowało, bo może podrzucę (a przy okazji sweter Filipowy, bo lato przyjdzie i się przeleży w szafie ze... 2 miesiące ;))[/QUOTE] Dzisiaj powinnam wiedzieć, czy w bąbelkowej kopercie docierają jak trza. Koszta paczki są kosmiczne :shake: Zaraz spylam do pracy i po drodze sprawdzę inną firmę, w której ceny są konkurencyjne. A bez okazji nie możesz wpaść? ;) Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Oj Gusia, bez okazji to Ty możesz do mnie wpaść z Ovką ;) Przynajmniej dopóki jest zimno i psi areszt domowy obowiązuje, wiesz jak jest... Praca-auto-syrena-dom! Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Nutusia']Oj Gusia, bez okazji to Ty możesz do mnie wpaść z Ovką ;) Przynajmniej dopóki jest zimno i psi areszt domowy obowiązuje, wiesz jak jest... Praca-auto-syrena-dom![/QUOTE] Zwłaszcza, że bardzo mi po drodze np. z pracy ;) Jednakowoż masz okazję zjawić się na siódmym po odbiór ciasteczek, które dla Twoich Ogonków kupiła Mattiulu :eviltong: Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 No fakt - mi bardziej po drodze :) Ciastka dla mię?!!?!?!? O matko, a ja jeszcze nie zdążyłam na Twój bazarek trafić!!! Już nie mówiąc o tym, że z pretensjami i w Krakowie do mnie wyjechano, że zapraszam na bazarek, któren już jest zamknięty!!!! ;) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Nutusia']No fakt - mi bardziej po drodze :) Ciastka dla mię?!!?!?!? O matko, a ja jeszcze nie zdążyłam na Twój bazarek trafić!!! Już nie mówiąc o tym, że z pretensjami i w Krakowie do mnie wyjechano, że zapraszam na bazarek, któren już jest zamknięty!!!! ;)[/QUOTE] Ano dla Cie :) Buziole się należą Mattilu :) Mam nadzieje, że przed wyjazdem do Zwierzyńca uda mi się nakręcić kolejny, bo po powrocie planowałam inny ;) Zobaczymy. Quote
Gusiaczek Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Mattilu']Ale sie Gusiaku rozkrecilas:loveu:[/QUOTE] Bazarkowanie jest dobrą formą pomocy i jeśli bazarek "wypala" mam ogromną satysfakcję, radości nawet nie potrafię opisać :) Poza tym kręci mnie, że zainwestowanych parę złotych daje dużo więcej niż mogłabym wyjąć z portfela dla jakiegoś Ogonka w potrzebie. Quote
Nutusia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Gusiaczek']kręci mnie, że zainwestowanych parę złotych daje dużo więcej niż mogłabym wyjąć z portfela dla jakiegoś Ogonka w potrzebie.[/QUOTE] A jak wiadomo - zakręcony Gusiaczek jest baaaaaaaardzo skuteczny :) Quote
Celina12 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 ja sie zagapiłam....i tez zadaję pytanie-kiedy nowa partia ciasteczek????:roll: Quote
Gusiaczek Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Nutusia']A jak wiadomo - zakręcony Gusiaczek jest baaaaaaaardzo skuteczny :)[/QUOTE] Bywa, ale moje w gorącej wodzie kąpanie często bywa frasunkiem ;) [quote name='Mattilu']To co? kiedy rusza produkcja ciastek? :)[/QUOTE] Z tego, co widzę, niestety po powrocie z urlopu czyli początkiem maja. No, o wakacjach nie wspominam, bo wiadomo ;) [quote name='Celina12']ja sie zagapiłam....i tez zadaję pytanie-kiedy nowa partia ciasteczek????:roll:[/QUOTE] Cierpliwości :) Quote
Celina12 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ja należę do ludzi bardzo niecierpliwych...hihihi Quote
Gusiaczek Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Celina12']Ja należę do ludzi bardzo niecierpliwych...hihihi[/QUOTE] Jako i ja :) ale urlop nam się należy jak psu micha ;) Quote
Mattilu Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 No i pogoda wreszcie taka bardziej urlopowa:) Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='Mattilu']No i pogoda wreszcie taka bardziej urlopowa:)[/QUOTE] O tak, na spacery roztoczańskie wymarzona:) Miłej niedzieli życzymy Krainie Hop ;) Quote
Recommended Posts