Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja myslę, że każdy domek jest dobry! Chyab jedyny problem, to czy jak piesio niedowidzi to nei będzie go trzeba za jakiś czas nosić na rękach na spacerek. A taka starsza Pani może nie dać rady...

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bylam kiedys z Mistkiem na spacerku...no on sobie po prostu tak drepta pomalutku;)dla sprawnych starszych Pan moim zdaniem super,tylko czy to np nie w bloku na wysokim pietrze-pewnie pisalyscie a ja nie doczytalam:oops:??bo nie wiem jakby po schodach mu szlo chodzenie,bo wlasnie z tym noszeniem pewnie problem by byl...

Posted

Oj tego nie wiem, czy są schodki... Ale ta pani też strasza, to może nie ma? Zresztą, nie zapominajmy, że Miśtek ma tylko 7 lat, napewno dojdzie do siebie! Potrzebny mu tylko dobry dom

Posted

[quote name='Kasie']Ile MIśtek waży? Potrzebuję psa 12-15 kg. Starsza Pani, fajny dom w bloku.[/quote]
no on tak jakos będzie ważył, ale jak się go odżywi to do 20 może dojść... on taki smutny jest, spokojnie, powolutku sobie drepcze na spacerach, dla straszej osoby idealny!!

Posted

Dla tej Pani to ważne żeby nie był duży. A pokazałam jej zdjęcia Miśtka i bardzo jej się spodobał. Stwierdziła ze potrzebuje szybkiej zmiany otoczenia.
Prosiła mnie żebym się upewniła że nie jest duzy. Dlatego chciałabym mieć w miare dokładne informacje. Jagienka, Ty go widziałaś. Prześlij mi prosę Twój tel na pw to przekażę go tej Pani. I mail jeśli możesz. Poproszę aby do Ciebie zatelefonowała.

Posted

Kasie, jeśli chodzi o tą panią, to dzwoniłam już do niej. Ta starsza powiedziała że nie chce, a ta z którą mieszka, mówiła, że by zwieła, ale nie ma kasy, że ona wyjeżdza do Cieszyna i takie tam. Taka jakaś dziwna była, ja zadzwoniłam, a ona od razu do schronu pojechała. Mówiłam jej że będę pojutrze, że pojade z nią, to mnie opiepszyła, że ona jest dorosła i sama umie zajechać. I że ona by serce psu oddała, tak jakjabym mówiła, że jest zła albo coś... I ona była w tamtym tygodniu tam. A jeśli była to go widziała. I ma tel do mnie

Posted

Mam do niej nr od Kasie, więc raczej ta sama.
Jaga, ja nie twierdze, że jest zła, broń boże! Mam nadzieję, że tak nie pomyślałyście!!!!! Poprostu opisałam tamtą sytuację, a była ona dziwna... Nie wiem jak się to zakończyło, Kasie, może ty jak znasz tą panią lepiej, zadzwonisz i zapytasz, czy była w schronisku i co się wydarzyło?

Posted

dziewczyny Mistek ledwo stoi na nogach...Pani Małgosia jak go wyprowadzała, to jak tylko na chwile stanał i go chciałam pogłaskać to az się zachwiał ....ON NAPRAWDE DŁUGO TAM NIE POCIĄGNIE :(

Posted

był na spacerku z Panią Małgosią..bardzo źle z nim ...kiedyś jak wychodził to chociaż dreptał powoli a teraz.......wywraca się :placz:

PILNIE MU TRZEBA PROGRAMU :placz:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46696"][IMG]http://images20.fotosik.pl/171/a7de101a5c2adee5.gif[/IMG][/URL]

Zrobiłam bannerek, narazi nic nie wymyśle:( ŁEE
Potrzebny tymczas...