weszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czekam na aktywację allegro, jak tylko odpali zaraz wstawię Sarunie ale to ponoć do 14 dni trwa... Quote
carolinascotties Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Weszko - serdeczne dzięki-:loveu: :multi: Quote
weszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mam info od allegro że wysłali kod aktywacyjny więc za kilka dni już będę mogla sprzedawać :) Quote
carolinascotties Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :) :multi: SARUNIU- znajdziesz dom- na pewno! :) Quote
carolinascotties Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ANKA_89 napisał(a): Sara ma około 3-5 lat, ale potrafi pędzić jak niejeden szczeniak kontakt: (0) 603 224 392 najlepiej po 15-tej [email protected] Przypominamy, jaka jestes sliczna :) Quote
carolinascotties Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no i co z tym domkiem....Sara jest taką grzeczną dziewczynką...ANIU - kiedy u niej będizesz? Quote
Szczurosława Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 staram się być codziennie, a tamta pani od suczki i kotki nie odezwała się już, a co z panią z Kamiennej Góry? Quote
carolinascotties Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ja nie mam żadnych informacji... ANIU- tak myślę od kilku dni...może spróbować na niemieckich stronach? skontaktuję się z dziewczybnami, które mają doświadczenie w zagranicznych adopcjach... byłoby to jednak w nastepnym tygodniu... Quote
carolinascotties Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ANKA_89 napisał(a):staram się być codziennie, a tamta pani od suczki i kotki nie odezwała się już, a co z panią z Kamiennej Góry? jeszcze jedno - napisz kilka słów o SARZE :) jak ona się ma? Quote
Szczurosława Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 hej, byłam u Saruni i po raz kolejny żałuje, że nie mogę jej zabrać, ona jest cudowna!!!!!! tak słodko się przymila, ładuje na kolan, ona MUSIAŁA byc psem nakolankowym, troszke wychudła, ale w miskach jedzenie zostaje, poza tym nadal wygląda jak wyliniały , chudy szczurek z łysym końcem ogonka;) Quote
carolinascotties Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ANKA_89 napisał(a):hej, byłam u Saruni i po raz kolejny żałuje, że nie mogę jej zabrać, ona jest cudowna!!!!!! tak słodko się przymila, ładuje na kolan, ona MUSIAŁA byc psem nakolankowym, troszke wychudła, ale w miskach jedzenie zostaje, poza tym nadal wygląda jak wyliniały , chudy szczurek z łysym końcem ogonka;) ANIU - jeśli są potrzebne jakieś specjalne preparaty, czy jedzonko...to pisz... bardzo mi zależy na tym, zeby Sara znalazła kochający dom...bardzo... Quote
Szczurosława Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 ona najchętniej by jadła suchą karmę, ale nie mogę pozwolić, żeby pozostałe tylko patrzyły jak ona je:( jeśli chodzi o tą adopcje za pośrednictwem org.niemieckiej to trzeba paszport i chip? Quote
malagos Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ale nie wiecie nadal, czy jest po sterylizacji? Mam pytania z Allegro o suczkę z mojego tymczasu, Lilusię, i moge polecić inną, bo Lilusia chyba znajdzie dom w Olsztynie. A były pytania z Pomorza i spod Warszawy. Quote
Szczurosława Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 od września nie miała cieczki, ale najprawdopodobniej we wtorek umówie ją z wetem na sterylkę i obejrzy jej skórę, jeśli ma być adoptowana przez internet postaram się zrobić wszytsko, żeby została wyadopotwana po sterylce, tylko gorzej będzie z transoprtem do ewentulanego domku.... Quote
malagos Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Aniu, nie martwmy się na zapas :p Myślę o ew. transporcie. Ludzie i tak chyba wola pieski z domow tymczasowych, bo moza o nich więcej powiedzieć, poznać od podszewki, nauczyć wielu rzeczy.... A tak mi ta Sarunia zaszyła się w sercu, ze hej! Najchetniej sama bym ją wzieła, wysterylizowała, podszykowała i dopiero szukała dmmu... Kto wie, kto wie, moze jak Lilusia w końcu znajdzie swój docelowy domek?.... Quote
Szczurosława Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 malagos napisał(a):Aniu, nie martwmy się na zapas :p Myślę o ew. transporcie. Ludzie i tak chyba wola pieski z domow tymczasowych, bo moza o nich więcej powiedzieć, poznać od podszewki, nauczyć wielu rzeczy.... A tak mi ta Sarunia zaszyła się w sercu, ze hej! Najchetniej sama bym ją wzieła, wysterylizowała, podszykowała i dopiero szukała dmmu... Kto wie, kto wie, moze jak Lilusia w końcu znajdzie swój docelowy domek?.... dobra, trzymam za słowo:loveu: Quote
Szczurosława Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 właśnie się dowiedziałam, że w piątek mam okazje pojechać do Międzyzdrojów, więc może Sarunia by się załapała na ten domek na pomorzu... Quote
malagos Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jak tylko się odezwa ci ludzie, napiszę im o Saruni. Bo to było pytanie o suczkę na maila, odpisałam grzecznie i ladnie, wszystko o Lilusi....Wczoraj, po południu. Na razie cisza. Quote
malagos Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 widzę, ze na wątku transportowym szukasz transportu na Śląsk, to dla Saruni? Coś sie szykuje? :cool3: Quote
Szczurosława Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 malagos napisał(a):widzę, ze na wątku transportowym szukasz transportu na Śląsk, to dla Saruni? Coś sie szykuje? :cool3: o tak:) potrzebny transport do Wrocka lub Opola! Quote
carolinascotties Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ANKA_89 napisał(a):o tak:) potrzebny transport do Wrocka lub Opola! Aniu- dla SARY????? Quote
weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wiem co się szykuje... p. Basia chce Sarcię... Trzymam kciuki! Quote
Szczurosława Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 hej, mam pomysła, który musi się udać:mad: no więc, we wtorek(tj.20 III) zawioze Sarunie do weta w celu wycięcia tego i owego;) , a w następną niedziele(tj.1 IV) wpakuje ją do pociągu i pojadę jak dziś z Dinem do Poznania, w Poznaniu Sare odbierze "ktoś", kto zawiezie ją do Wrocławia/Opola , a stamtąd zabierze ją juz nowa pani:loveu: , a teraz szukamy tego "kogoś":cool3: , Sarcia jest przegrzeczna, kto chciałby spędzic trochę czasu z tym cudem:cool3: Quote
Recommended Posts