Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie mam żadnych informacji... ANIU- tak myślę od kilku dni...może spróbować na niemieckich stronach? skontaktuję się z dziewczybnami, które mają doświadczenie w zagranicznych adopcjach... byłoby to jednak w nastepnym tygodniu...

Posted

hej, byłam u Saruni i po raz kolejny żałuje, że nie mogę jej zabrać, ona jest cudowna!!!!!! tak słodko się przymila, ładuje na kolan, ona MUSIAŁA byc psem nakolankowym,
troszke wychudła, ale w miskach jedzenie zostaje, poza tym nadal wygląda jak wyliniały , chudy szczurek z łysym końcem ogonka;)

Posted

ANKA_89 napisał(a):
hej, byłam u Saruni i po raz kolejny żałuje, że nie mogę jej zabrać, ona jest cudowna!!!!!! tak słodko się przymila, ładuje na kolan, ona MUSIAŁA byc psem nakolankowym,
troszke wychudła, ale w miskach jedzenie zostaje, poza tym nadal wygląda jak wyliniały , chudy szczurek z łysym końcem ogonka;)

ANIU - jeśli są potrzebne jakieś specjalne preparaty, czy jedzonko...to pisz... bardzo mi zależy na tym, zeby Sara znalazła kochający dom...bardzo...

Posted

Ale nie wiecie nadal, czy jest po sterylizacji? Mam pytania z Allegro o suczkę z mojego tymczasu, Lilusię, i moge polecić inną, bo Lilusia chyba znajdzie dom w Olsztynie. A były pytania z Pomorza i spod Warszawy.

Posted

od września nie miała cieczki, ale najprawdopodobniej we wtorek umówie ją z wetem na sterylkę i obejrzy jej skórę, jeśli ma być adoptowana przez internet postaram się zrobić wszytsko, żeby została wyadopotwana po sterylce, tylko gorzej będzie z transoprtem do ewentulanego domku....

Posted

Aniu, nie martwmy się na zapas :p Myślę o ew. transporcie. Ludzie i tak chyba wola pieski z domow tymczasowych, bo moza o nich więcej powiedzieć, poznać od podszewki, nauczyć wielu rzeczy....
A tak mi ta Sarunia zaszyła się w sercu, ze hej! Najchetniej sama bym ją wzieła, wysterylizowała, podszykowała i dopiero szukała dmmu...
Kto wie, kto wie, moze jak Lilusia w końcu znajdzie swój docelowy domek?....

Posted

malagos napisał(a):
Aniu, nie martwmy się na zapas :p Myślę o ew. transporcie. Ludzie i tak chyba wola pieski z domow tymczasowych, bo moza o nich więcej powiedzieć, poznać od podszewki, nauczyć wielu rzeczy....
A tak mi ta Sarunia zaszyła się w sercu, ze hej! Najchetniej sama bym ją wzieła, wysterylizowała, podszykowała i dopiero szukała dmmu...
Kto wie, kto wie, moze jak Lilusia w końcu znajdzie swój docelowy domek?....

dobra, trzymam za słowo:loveu:

Posted

Jak tylko się odezwa ci ludzie, napiszę im o Saruni. Bo to było pytanie o suczkę na maila, odpisałam grzecznie i ladnie, wszystko o Lilusi....Wczoraj, po południu. Na razie cisza.

Posted

hej, mam pomysła, który musi się udać:mad:

no więc, we wtorek(tj.20 III) zawioze Sarunie do weta w celu wycięcia tego i owego;) , a w następną niedziele(tj.1 IV) wpakuje ją do pociągu i pojadę jak dziś z Dinem do Poznania, w Poznaniu Sare odbierze "ktoś", kto zawiezie ją do Wrocławia/Opola , a stamtąd zabierze ją juz nowa pani:loveu: ,
a teraz szukamy tego "kogoś":cool3: ,
Sarcia jest przegrzeczna, kto chciałby spędzic trochę czasu z tym cudem:cool3: