Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia została wczoraj pogryziona...., ona ma w sobie coś , co sprawia, że niektóre psy bez powodu się na nią rzucają, a wczoraj z inną suką pyskowała przez siatkę i ta suka złapała ją za tą chudzutką wargę i szarpała..., Sarunia się tym nie przejęła i dalej odważnie szczekała..

Posted

nie przejęła się tym, ale ma troche rozerwaną skórę.
ze sterylką trudno, wet nie ma czasu, już od miesiąca go nawiedzam, no i Sara od września nie miała cieczki, w każdym razie nie zauważyła, żeby psy za nią chodziły

Posted

carolinascotties napisał(a):
Aniu - Ty skowronek jesteś, czy sowa? pytam, bo widzę, o której napisałaś post nade mną :) :evil_lol:

skowronek w razie potrzeby:evil_lol: , serwer wtedy szybcie chodzi, a ja miałam troszke zdjęć do wrzucenia:P,
napisała do mnie Pani zainteresowana Sarunią, Pani ma już suczkę i kota, podesłałam link do tego tematu i teraz pozostaje już tylko czekać...

Posted

ANKA_89 napisał(a):
skowronek w razie potrzeby:evil_lol: , serwer wtedy szybcie chodzi, a ja miałam troszke zdjęć do wrzucenia:P,
napisała do mnie Pani zainteresowana Sarunią, Pani ma już suczkę i kota, podesłałam link do tego tematu i teraz pozostaje już tylko czekać...

ojej...co za wiadomość..Saruniu...może uśmiechnie się do Ciebie szczęście kochana dziewczynko!!!!