Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to Ty Karolcia nastukałaś te ogłoszenia i teraz telefony się urywają:p dzisiaj miałam 4 telefony w sprawie Albinka, w tym jeden od przeesymaptycznej pani ze Szczecinka, która też chce naszego Albinak :lol:, trzymajcie kciuki, bo jest szansa dla naszego białego kła :):evil_lol:

Posted

[quote name='Agula99']A to Ty Karolcia nastukałaś te ogłoszenia i teraz telefony się urywają:p dzisiaj miałam 4 telefony w sprawie Albinka, w tym jeden od przeesymaptycznej pani ze Szczecinka, która też chce naszego Albinak :lol:, trzymajcie kciuki, bo jest szansa dla naszego białego kła :):evil_lol:[/QUOTE]

Spodziewam sie że te telefony to z ogłoszeń Figi33 bo Karolcia zrobila dopiero dzisiaj wieczorem. No i Figa33 robiła na Polskę więc pewnie stąd ten Szczecinek.

Posted

[quote name='karolciasz28']Jak tak możesz ludzi olewać?:evil_lol:;)[/QUOTE]

A już miałam kolejny telefon o białą kulkę, ale mi się nie podobał!! Jest jeden domek, myślę że fajny i że może się to szczęśliwie skończyć dla Albinka, ale trzymajmy!!! :)

Posted

[quote name='Agula99']Pewnikiem nie znamy jeszcze jego ukrytych "zalet" ;)[/QUOTE]

na razie wiemy że ,,specyficznie'' szczeka :diabloti:, mam nadzieję że to nie wystraszy przyszły domek, bo wyobraźcie sobie male dzieci z trudem uśpione i ,,specyficznie'' szczekający pies o 3 w nocy. :diabloti:

Posted

On ogólnie nie szczeka u nas, siedzi sobie, śmieje się, jak go wołasz to goni do ciebie, staje na łapkach, rzuca się na plecki, noo super!! :) Jak na razie czekam na jakieś potwierdzenie, a dziś dla odmiany zero telefonów o ALbisia, a tak mieli dzwonić :diabloti:

Posted

Albin pojechał dzisiaj do domku!!! Bardzo mili państwo, właściwie pani, która mieszka w domku z ogrodem, przyjechała razem z wnukiem, wszyscy ALbim zachwyceni, chłopczyk już dziś miała go brać na spacer, a najpierw kąpać :), mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że nie będzie szczekał jak wściekły ;), ma dom, ogródek, ludzi...no biały kle spisz się tam na medal!!
A to pożegnalne fotki :) Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok

Posted

Trzymam mocno kciuki, myślę, że ty razem na dobre go wymiotło ( w końcu prosiłam Nelsona, żeby go jeszcze raz do domu pociągnął ;) )
A ja dostałam maila o Albina : jakiego wzrostu jest ten piesek ?? :cool3:..metr pięćdziesiąt trzy w kapeluszu;):evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']Trzymam mocno kciuki, myślę, że ty razem na dobre go wymiotło ...[/QUOTE]
Są jakieś wieści od białaska -szczekusia ? Nie było reklamacji ? ;)