Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Albina wszystko ok, jest bardzo grzeczny, wszyscy go lubią, a on wybrał sobie za swoją panią, właśnie tą starszą panią, która go chciała. Wszyscy są zachwyceni, zadowoleni, w wannie Albin grzeczny jak aniołek, nawet się nie ruszył, już jest wykąpany, wyczesany :) przy otwieraniu bramy, nawet nie śni mu się uciekać (i oby tak zostało), szaleje po ogródki, a szczeka tylko o 5 nad ranem, bo jak pani sama mówi, tak jakby miał w ogonie zegarek i wtedy musi wyjść i już ;) ale pani wcale to nie przeszkadza, sama wstaje o 5, więc nie ma problemu!! Pani obiecała zdjęcia!! to czekamy!!! No i pani sama mówi, że to dopiero tydzień, ale czują się tak jakby Albiś był u nich całe życie :) A ja jeszcze dzisiaj miałam o niego telefon, ludzie ciągle o niego dzwonią!!! Żeby tak o inne dzwonili, nieee??? :)

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Tytuł zmieniony, a ogłoszenia usunąć, bo zwariować można z tymi telefonami z pytaniem o jednego psa ;)

Agula ale chyba mówisz, że macie jeszcze inne super psiaki. ?
Kaja taka malutka i kudłata - moze by się ją udało wyadoptować na ogłoszeniu Albinka. ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Mówię, reklamuję, bo każdy pyta o innego, ale nic z tego, każdy chce szpica !!!:diabloti:

Kajunia prawie szpic ;)

Posted

Kaja jest naprawdę śliczna ,malutka przecież , czemu ona tak długo domku nie ma ...ech..
Albinku , bardzo się cieszę , że masz taki fajny domek !:multi:

Posted

figa33 napisał(a):
Agula z jakiego programu korzystasz przy wstawianiu zdjęć ?
ja wstawiam z http://imageshack.us/ i oprócz tego ,ze teraz trzeba się tam zalogować to nie ma problemów

na imageshacku też zaczyna być problemowo

[FONT=Arial]Użytkownikom kont na Imageschacku pojawia się informacja, że od 1 marca firma wprowadza opłaty. Darmowe konto będzie mogło mieć tylko do 500 zdjęć. Jeśli ktoś ma na koncie ponad 500 zdjęć i nie wykupi rozszerzenia, to ich nadmiar zostanie usunięty. Prawdopodobnie znikną też wszystkie zdjęcia uploadowane bez logowań na konto.[/FONT]

[FONT=Arial]Co to oznacza? Że miliony zdjęć w tym najpopularniejszym serwisie do hostingu zdjęć mogą zniknąć z dnia na dzień.[/FONT]

Posted

Ja nic nie kumam, właśnie widzę, że usunęli moje foty, a ja wstawiam właśnie z imageshack, tam mi zmniejsza do tych odpowienich rozmiarów i wstawiam, to dziwne że nie widzicie często no nie kumam :crazyeye: