Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
Czy ktoś mi powie o co im chodzi z tymi zdjęciami??? Znowu mi usunęli, były tak długo i nic, a teraz sobie przypomnieli i usunęli, wrrrrrrrrrrrrrr:mad:

Agula musisz cos robic nie tak, bo wszystkie moje zdjęcia są, a twoje pousuwane z paru wątków.

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula musisz cos robic nie tak, bo wszystkie moje zdjęcia są, a twoje pousuwane z paru wątków.

To ja nie wiem co robię źle, wrzucam na imageshacka, tam jest ustawione na zmniejszenie do tej właściwej wielkości, zmniejsza się, przesyła i stamtąd kopiuję tutaj, to co jest źle, nie ogarniam tego!!!

Posted

a to nasze gwiazdeczki z dzisiaj czyli kilka dnistarsze. Rosną jak na drożdżach, rozrabiają w boksie i próbują sie wydostać. Świat stoi przed nimi otworem...

Posted

Próbuję namówić ciocię na jednego z tych szczeniaków, ale nie, ona musi mieć Shih- tzu, z jakiegoś pseudo...:-( Nie mogę do niej dotrzeć.
Powiedzcie mi kiedy skończy się plaga "rasowych" psów za 300 złotych?:shake:

Posted

Karolciu to jeszcze lata świetlne, ale mów, nawijaj o tym, może pokaz foty z pseudo jak dasz radę, nie możemy w każdymbądź razie milczeć...

Dziewczyny kiedy ogłaszamy gnojki ?

Posted

[quote name='majuska']A mamuśkę masz Beciu, ona też jest przesłodka :)

nie mam mamuśki ale następnym razem obfocę. No i jeszcze jeden chłopczyk Frugo został, prawie identyczny jak Abi.

Posted

No to został nam tylko maluszek czarno biały, reszta w domkach, Beci spaliło laptopa i nie ma bidulka jak pisać, ale jak już podłączy się do sieci, to na pewno wszystko opisze :)

Posted

[quote name='Agula99']No to został nam tylko maluszek czarno biały, reszta w domkach,
:multi:

Beci spaliło laptopa i nie ma bidulka jak pisać, ale jak już podłączy się do sieci, to na pewno wszystko opisze :)

:shake: