Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']No to został nam tylko maluszek czarno biały, reszta w domkach, Beci spaliło laptopa i nie ma bidulka jak pisać, ale jak już podłączy się do sieci, to na pewno wszystko opisze :)[/QUOTE]
Z dorosłych żaden nie znalazł domu ?

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z dorosłych nikt....telefony milczą jak zaklęte....miałam tylko jeden w sparwie Tobiego, ale dom bez ogrodzenia, piesek ma bude na polu..no i ma sobie tak latać, a chcą Tobiego bo podobny do poprzedniego który gdzieś im zginął...:shake:

Posted

CZy ktoś może pomóc i zrobić kilka ogłoszeń naszemu maluszkowi, temu biało czarnemu i Fionce?? Bo jak na razie utknęliśmy!! Mały taki smutny, samotny :shake: przydałby mu się już super domek, a tu cisza, Becia ma fajne fotki, ale co z tego jak komp spalony, internetu brak!! Prosimy o kilka ogłoszeń!!!!

Posted

[quote name='Agula99']CZy ktoś może pomóc i zrobić kilka ogłoszeń naszemu maluszkowi, temu biało czarnemu i Fionce?? Bo jak na razie utknęliśmy!! Mały taki smutny, samotny :shake: przydałby mu się już super domek, a tu cisza, Becia ma fajne fotki, ale co z tego jak komp spalony, internetu brak!! Prosimy o kilka ogłoszeń!!!![/QUOTE]
A one wogole bez ogloszeń?
Jest jakiś tekst i na kogo kontakt ?

Posted

Mamy chętnych na Fionkę, to zostaje nam tylko maluszek! Czy ktoś zrobi mu ogłoszenia?? Chociaż kilka? Niech ktoś skleci tekścik, przecież tu nie trzeba nie wiadomo co pisać, słodziak sam w sobie, kochany, cudny! Kontakt na Becię! Karolciu, gdzie jesteś? Nie zrobiłabyś kilku ogłoszeń? Najlepiej na rzeszów i okolice!!! Heeelp!!! :):roll:

Posted

takiego maila dostałam:
"Witam,jestem zainteresowana adopcją szczeniaczka,gwarantuje wspaniałe warunki,jednak nie mam jak dojechać do schroniska.Czy byłaby możliwość dowozu w kujawsko pomorskie?pozdrawiam"

To co, kto wiezie? :D

Posted

[quote name='majuska']takiego maila dostałam:
"Witam,jestem zainteresowana adopcją szczeniaczka,gwarantuje wspaniałe warunki,jednak nie mam jak dojechać do schroniska.Czy byłaby możliwość dowozu w kujawsko pomorskie?pozdrawiam"

To co, kto wiezie? :D[/QUOTE]
He he ... Proponuję zapytać czy Pani pokryje koszty dowozu.;)

Posted

i kolejny :
"mam do państwa pytanie moja mam bardzo zastanawia się nad zaadoptowaniem tego słodziaka czy można by było wysłać te ogłoszenie na jej e-mail żeby się przekonała e-mail [email protected] bardzo prosze Gabi"
ręce mi "opadowywują":mdleje:

Posted

aaaaaa:crazyeye:..i jeszcze jeden:shake::shake:

"Witam,piesek ktorego chcecie panstwo oddac jest przepiekny bardzo chetna jestem zeby go wziasc i zaopiekowac sie.Niestety jestem ze Szczecinia i nie mialabym jak odebrac pieska dlatego chcialabym sie dowiedziec czy bylaby mozliwosc dowiezienia pieska do Szczecina :)?"

Posted

[quote name='majuska']takiego maila dostałam:

To co, kto wiezie? :D

[quote name='majuska']i kolejny :
"mam do państwa pytanie moja mam bardzo zastanawia się nad zaadoptowaniem tego słodziaka czy można by było wysłać te ogłoszenie na jej e-mail żeby się przekonała e-mail [email protected] bardzo prosze Gabi"
ręce mi "opadowywują":mdleje:

[quote name='majuska']aaaaaa:crazyeye:..i jeszcze jeden:shake::shake:

"Witam,piesek ktorego chcecie panstwo oddac jest przepiekny bardzo chetna jestem zeby go wziasc i zaopiekowac sie.Niestety jestem ze Szczecinia i nie mialabym jak odebrac pieska dlatego chcialabym sie dowiedziec czy bylaby mozliwosc dowiezienia pieska do Szczecina :)?"
Oj tam, oj tam.. ale przynajmniej jest zainteresowanie :evil_lol:

Dalaś to ogłoszenie w opcji "cala Polska " ?

Posted

ufff, wreszcie mam internet bo myślalam że zwariuję. Do nadrobienia kupę rzeczy to może zacznę od informacji, że telefony się uginają za naszym Frugo. Większość z nich do kosza ale 2-3 warte rozpatrzenia. Najbardziej chyba podobał mi się Pan z Lublina, dopiero wrócili do Polski po długiej nieobecności, kupili mieszkanie w spokojnej dzielnicy Lublina blisko zalewu gdzie często jeżdżą na rowerach i chodzą na spacery ze swoją 3-letnią córeczką. Przemyśleli dokładnie adopcję, chcą przyjaciela rodziny i szczeniaka który by rósł razem z ich córeczką.Pani nie pracuje obecnie tylko opiekuje sie dzieckiem. Mają rodziców pod Lublinem do których często jeżdżą bo mają tam też swój sad wiec Frugo miałby gdzie się wybiegać. Rodzice Pana mają swoje 3 pieski chowane w domu, jedna sunia zaadoptowana po amputacji łapy. Pan przemiły, elokwentny, bardzo ciepły, coś w typie domu naszego Walusia, jestem pewna że byłby tam kochany i zadbany.
Drugi domek jest w Rzeszowie na ulicy Dębickiej, na pograniczu z Przybyszówką. W domu 4 dorosłe osoby, dzwoniła 20-letnia córka , ma jeszcze 22-letnia siostrę, mama pracuje ale babcia stale obecna w domu. Budki w ogrodzie nie ma, piesek oczywiście śpi w domu. Trzeci domek w Lutoryżu też od biedy by był ale te 2 pierwsze trafiają do mnie najbardziej. Reszta ofert to budki w obejściach, gdzieniegdzie kury więc bez dyskusji zostały odrzucone. Domek w Przybyszówce jestem w stanie sprawdzić ale czy warto robić nadzieję jak serce pika mi na ten Lublin ?
Już sama nie wiem, doradźcie.

Posted

Beciu Tobie zawsze dobrze pikało :) Rozumiem , że nie trzeba dowozić :D
Beciu a to z tych moich tak dzwonią dzisiejszych, czy juz wcześniej miałas te telefony?

Posted

[quote name='majuska']Beciu Tobie zawsze dobrze pikało :) Rozumiem , że nie trzeba dowozić :D
Beciu a to z tych moich tak dzwonią dzisiejszych, czy juz wcześniej miałas te telefony?[/QUOTE]

z tych twoich dzisiejszych, jakoś wczesnym popołudniem się zaczęło.

Posted

kurna, za duzo ich zrobiłam..pewno tak jeszcze z pół roku będa Ci dzwonić, a do mnie mailować ( a wiesz, że w ogłoszneiu były foty suńki czarnobiałej:eviltong: ) ale ciekawe, że z Lublina dzwonili, bo j atak na podkarpacie starałam się robić:-o
do mnie dziś dzwonił pan w sprawie tej małej Żabki z kościoła wyrzuconej w wielkanoc, ja juz nawet zapomniałam, że taka u nas była ( na brzozowiaku jeszcze są jej ogłoszenia ), próbowałam Tobiego "wcisnąć" ale się nieudało:roll:

Posted

Mały Frugo pojechał dzisiaj do domku do Rzeszowa :multi:. Świetny domek, będzie miał jak w niebie.
Telefonów miałam ze 40, , trzy czwarte z nich to garaż, komórka, kotłownia, a nawet kojec z budą. Brrr, jak może wogóle przyjśc do głowy, żeby takie cudo do budy wsadzić. Teraz będzie miał kanapy i te rzeczy, na coś takiego czekałam i się udało. A telefony dalej dzwonią....
Majuska, jeśli jest możliwe to wykasuj ogłoszenia.

Posted

[quote name='karolciasz28']Super!! :) Beciu jeśli byłyby jeszcze normalne telefony to pamiętaj o "moim" szczeniaku. Czekam na zdjęcia i zakładam wątek.[/QUOTE]

Karolciu dzwonią dalej jakieś buraki, po głosie poznać po co im pies i powiem ci, że mam wielką satysfakcję mówiąc że nieaktualne. Większość zaczyna - czy tego spaniela to jeszcze macie ? :cool3:

Posted

[quote name='Becia66']Karolciu dzwonią dalej jakieś buraki, po głosie poznać po co im pies i powiem ci, że mam wielką satysfakcję mówiąc że nieaktualne. Większość zaczyna - czy tego spaniela to jeszcze macie ? :cool3:[/QUOTE]
A pamiętasz te 2 sunie husky, którym też szukałam domu? Do tej pory ludzie dzwonią ( nie mam pojęcia jakim cudem;)) i głównie zaczynają tak:
te suki husky to jeszcze SO :D? Bez żadnego dzień dobry, ani pocałuj mnie w d...:evil_lol:. Mówię, że nie i koniec rozmowy.:cool3: