sleepingbyday Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 "Jeśli nie ty, to kto? Jeśli nie teraz, to kiedy? Wspieraj Front Wyzwolenia Zwierząt" Animal Liberation Front jest w USA uznany za organizację terorrystyczną (no i nielegalną)- ponieważ robią naloty na fermy i siedziby firm czerpiące zysk z cierpienia zwierząt. uwalniają zwierzęta futerkowe i laboratoryjne. Kasa rządzi światem, dlatego wściekli kapitaliści załatwili sobie, że włam na fermę futerkową (ergo zniszczenie siatki, płotu, okna, kraty i uwolnienie zwierząt) to nie wandalizm i kradzież (jak to włamanie), ALE TERRORYZM. Lepiej być zwykły rabusiem regularnie napadającym na drug story i stacje benzynowe. przestępstwo dla kasy jest zrozumiałe i łagodniej traktowane, niż przestępstwo, które ma na celu zmniejszenie czyjegoś cierpienia. na głowie to wszystko stoi.... Quote
Karro Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Przeglądnęłam caly wątek, usmiałam się jak nie wiem :D To chyba nie było wstawiane ;) http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/05/12e8f1cf9fb3acecb7fdfcfa80c9a503.jpg?1336136917 W linku bo modowie chyba by mnie zjedli? :) Quote
sleepingbyday Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 a mi się pusta strona otworzyła :-( Quote
ulvhedinn Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 SBD, a wiesz, że ostatnio aresztowano kapitana Paula Watsona, załozyciela i szefa Sea Shepherd (to organizacja aktywnie walcząca z odłowem wielorybów, fok itp)? I to za akcje przeciwko kłusownikom, nie legalnym połowom? Tak to jest, ludzie stający w obronie życia sa traktowani jak bandyci....... Quote
sleepingbyday Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 tak, czytałam o tym. świat oparty jest na systemach przemocowych i tyle. Nie miałabym nic przeciwko jakiejs niezłej zarazie, naprawdę. jak nas było mniej, to było lepiej. A tymczasem: Quote
Karro Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='sleepingbyday']a mi się pusta strona otworzyła :-([/QUOTE] nie mam pojęcia czemu, mi otwiera sie normalnie :roll: Quote
sleepingbyday Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 a, to chyba ten kwejk, juz chyba doszlismy raz do wniosku, ze ja go moge miec w pracy zablokowanego... Quote
Jara Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://www.joemonster.org/art/20558/Jak_to_dziala_kapiel_psa Quote
Kasiass Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Jara']http://www.joemonster.org/art/20558/Jak_to_dziala_kapiel_psa Czyli psy wcale nie robią tego specjalnie :cool3: Nie wiem czy się mieści w tematyce, ale bardzo ciekawe: http://www.joemonster.org/filmy/45849/Kropla_jadu_kobry_zmieszana_z_krwia Quote
Saththa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Kasiass'] Nie wiem czy się mieści w tematyce, ale bardzo ciekawe: http://www.joemonster.org/filmy/45849/Kropla_jadu_kobry_zmieszana_z_krwia O cholera :mdleje: Quote
Kasiass Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Saththa']O cholera :mdleje:[/QUOTE] Też mnie to zszokowało :O Quote
sleepingbyday Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 w tematyce sie nie mieści, ale moda wzywac nie będę ;-). też to widziałam, niesamowite, nie? a kapiel psa też chciałam wstawić, bo bosskie. Quote
Gosiapk Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 O qurka! To straszne co ta żmija może zrobić z krwią. Quote
Kasiass Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Gosiapk']O qurka! To straszne co ta żmija może zrobić z krwią.[/QUOTE] Ja wiedziałam mniej więcej, jak działa jad kobry, ale że aż tak :mdleje: Quote
Gosiapk Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sleepingbyday']"Jeśli nie ty, to kto? Jeśli nie teraz, to kiedy? Wspieraj Front Wyzwolenia Zwierząt" Animal Liberation Front jest w USA uznany za organizację terorrystyczną (no i nielegalną)- ponieważ robią naloty na fermy i siedziby firm czerpiące zysk z cierpienia zwierząt. uwalniają zwierzęta futerkowe i laboratoryjne. Kasa rządzi światem, dlatego wściekli kapitaliści załatwili sobie, że włam na fermę futerkową (ergo zniszczenie siatki, płotu, okna, kraty i uwolnienie zwierząt) to nie wandalizm i kradzież (jak to włamanie), ALE TERRORYZM. Lepiej być zwykły rabusiem regularnie napadającym na drug story i stacje benzynowe. przestępstwo dla kasy jest zrozumiałe i łagodniej traktowane, niż przestępstwo, które ma na celu zmniejszenie czyjegoś cierpienia. na głowie to wszystko stoi.... To jest doprawdy ohydne! Aby traktowano jako terroryzj ratowanie cierpiących niepotrzebie zwierząt, ku uciesze gawiedzi. OHYDNE!!! Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 ohydne i pewnie niezbyt szybko się zmieni.... Quote
Gosiapk Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sleepingbyday']ohydne i pewnie niezbyt szybko się zmieni....[/QUOTE] Niestety tak długo jak lobby futerkowe działa w kongresie (specjalnie z małej litery, bo nie zasługują na dużą, skoro kasa najważnejsza). Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 hehe, dobre! a ja takie cosik dziś dostałam: Quote
Gosiapk Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dobre! Ten Clint na prawdę podobny :D A Czeskie klimaty - dobrze, że siedzę daleko od monitora, bo bym go opluła :roflt: Quote
sleepingbyday Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 nie za bystry ten psiak ;-). jak mój tymczas w kazimierzu obszczekał pomnik siedzącego psa, to mu było bardzo głupio, nagle ucichł, a potem przez cały wyjazd bardzo udawał, że tego pomnika nie widzi. Quote
Recommended Posts