weszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Oczywiście że w grę wchodzą tylko NAJLEPSZE RĘCE i dokładnie sprawdzone :) Quote
MagYa^^ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='weszka']Oczywiście że w grę wchodzą tylko NAJLEPSZE RĘCE i dokładnie sprawdzone :)[/quote] Jasne, ze tak! MUSZA BYC NAJLEPSZE... A jak ktos sie niewywiaze z umowy adopcyjnej, to ja sie postaram wlasnymi "rencami" wystosowac maline w strone "Pana". Gacek jest CUDO! I musi miec CUDO zycie! Quote
kiwi Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ramzesik czuje sie bardzo dobrze, saczek obciety, jutro moja kolej na obcinanie :) [B]czy jest ktos chetny odwiezc jutro psiaki po kundlu do hotelu, ew nowego domu? .Ania. da rade przywiezc, trzeba jeszcze kogos do odwiezienia...[/B] jedzie dosia i oskarek, ramzes sie nie nadaje jeszcze do programu niestety, ale wezme zdjecie ramzesika i o nim opowiem, moze to cos pomoze. a jak nie to pojedzie nastepnym razem Quote
kiwi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 kurcze, oby zadzwonił ktos super fajny po psiaki jutro... trzymac kciuki prosze :thumbs: kurcze ale dosia jest fajna... w historii mialysmy chyba jeszcze jedna tak fajna chyba... pigwe... Quote
Jagienka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='kiwi']kurcze, oby zadzwonił ktos super fajny po psiaki jutro... trzymac kciuki prosze :thumbs: kurcze ale dosia jest fajna... w historii mialysmy chyba jeszcze jedna tak fajna chyba... pigwe...[/quote] cioteczka kiwi o Norci zapomniała... Quote
kiwi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 hm... Norcia byla fajna, ale nie az tak chyba, ciagnela na spacerach, wyskakiwala z szelek ;) pigwa i dosia maja takie cos w oczach co nie pozwala o nich zapomniec... ale bym chciala taka dosie... Quote
.Ania. Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kiwi, to może się skusisz ;-) Pasowałaby do Twoich kurdupelków ;-) Skoro Dosia taka jak Pigwa ( a Pigwa jak wiadomo była chodzącym, bezproblemowym ideałem na czterech łapkach), to powinny się po nią kolejki ustawiać, bo takie cuda rzadko się zdarzają... Quote
kiwi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 moje kurdupelni by zatruły dosience zycie:) ona musi byc rodzynkiem, pławic sie w milosci jak paczek w masle :) Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 kiwi - czy będziesz miała też zdjęcie Atamana i Axelka???? Bo to też bidusie ligockie... Jak wy macie dobrze - i programy, i w domkach przebieracie... my tu w Kielcach nie dosc,ze nie mamy w czym przebierać, bo domów 0 to i psów nie mamy gdzie pokazać.. Quote
kiwi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='andzia69']kiwi - czy będziesz miała też zdjęcie Atamana i Axelka???? Bo to też bidusie ligockie... Jak wy macie dobrze - i programy, i w domkach przebieracie... my tu w Kielcach nie dosc,ze nie mamy w czym przebierać, bo domów 0 to i psów nie mamy gdzie pokazać..[/quote] atamana wyslala kasie - nie wiem czy ktos wyslal axelka, a w domkach wcale nie przebieramy... po prostu nie dajemy w niodpowiednie waruynki, nie sztuka upchnac psa.... a domki mamy najczesciej z allegro i zwierzakowwkrakowie, z programu idzie ok 4 psow miesiecznie. pzreciez nie dam dosi kobiecie ktora w radomiu sposrod 500 psow nie wybrala ani jednego wara od mojej dosi takim wybrednym babonom. Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ostatnio poznalam troszke blizej te cudenka..nie powiem,ramzesik chociaz udawal ze sie cieszy ze go miziam,czego nie mozna powiedziec oo dosi:mad::evil_lol:sa przecudowne,a ramzesik to wulkan energii-slodziak:loveu:dosia tez tez:loveu: Quote
AniaB Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 karusiu, dosia do wszystkich jest taka.. ona po prostu chyba na razie nie umie merdać ogonkiem.. przynajmniej ja nie widziałam, żeby merdała..:shake: mam nadzieje, ze w nowym domu nauczy sie tego... ale okazuje przywiazanie w inny sposób - przytula sie i patrzy miłosiernie oczami.. a ramzes to zupełnie inna bajka - on chyba połknął takiego bąka co sie stale kreci bo wiruje na smyczy jak opętany wszedzie go pełno.. ot takie dwa przeciwienstwa..:evil_lol: Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 oj aniu zgadzam sie z toba w 100%....wzrok Dosi mowi sam za siebie...a ten maly brzdac...:p Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja dziś nie mogłam niestety pomóc w transporcie do Kundla. Ale wpadłam do domu na końcówkę programu. Dosia i Ty kiwuś wyglądałyście obłędnie :loveu: A może Dosia już nie może się opędzić od nowych domków? A Ramzes, a Ramzes ;) ??? Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jedziemy do hoteliku w sobotę? Jeśli jeszcze będzie do kogo :) Quote
ach21 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 no i co no i co???? Dosia i RAMZESIK?? MAJA DOMKI??? Quote
kiwi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 weszka, jedziemy do hoteliku w sobote i bedzie po kogo... zwlaszcza ze mamy siciaganie szwow, rozumiem weszka ze jestes chetna na wizyte ;) owiedz o ktorej ci pasuje - mnie pasuje o dowolnej :) byl jeden telefon po dosie pani miala takie wymagania co do psa i tak sie wypytywala "a czy czasem nie ciagnie na smyczy?" "a szczeka?" "a umie w bloku mieszkac?" i milion roznych pytan, "a gdzie sobie mozna obejzec" pzred chwila w tv widziala :[ nie dam jej dosi. i juz. drogie dziewczeta :) dosia sie do obcych nie przytula :) dzisiaj dawala takie popisy i tak sie usmiechala :) nawet ostatnio jak z weszka bylysmy an spacerze to doska eksplorowala pagorki biegała :) Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Masz rację kiwi! Dosi byle kto nie dostanie! Do hoteliku jedziemy, może choć raz w tygodniu się prześpię to tak ok południa byśmy się wybrały, ok? A odkrywanie pagórków i bieganko Dosieńki potwierdzam :) Tak było! Jak się miewa Prezesik? Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ...a przepraszam, ze tak zapytam skromnie czy na dolnym slasku mozna jakos Was zobaczyc? w sieci..? hmm... ciekawa jestem Dosi :loveu: a tej pani co dzwonila bylo powiedziec, ze karte kredytowa z psem dokladacie gratis :angryy: Quote
kiwi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ramzesik podskakuje zupełnie jakby nie miał rozpłatanego brzuszka :) One wogole kochaja swoje boksy... neisamowite jak chca tam wracac i od razu na lozeczko :) to na która mam nas z doktorem umówic? moze najpierw obowiazki a potem przyjemnosci i spacerki w hotelu? Quote
kiwi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 jutro maluszki jada na sciagnie szwow - ramzesikowi niestety trzeba kilka troszke dluzej zostawic ale z jajek mozna juz zdjac. dosi wyglada na to ze zdejmiemy wszystkie, rana po amputacji wyglada nawet niezle Quote
paulus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='MagYa^^']...a przepraszam, ze tak zapytam skromnie czy na dolnym slasku mozna jakos Was zobaczyc? w sieci..? hmm... ciekawa jestem Dosi :loveu: [/quote] [URL="http://ww6.tvp.pl/7400.dzialy"]Tutaj[/URL] można zobaczyć, ale jeszcze nie ma wczorajszego programu. Quote
kiwi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Paulus jest jzu transport an jutro przed południem, mamy umowiona wizyte, nie bedziemy cie juz jutro gnebic :) a bo wy nie wiecie jeszcze jak to wczoraj bylo .Ania. zawozła nas do programu, ale juz nie mogla z powrotem a ja nie mialam nikogo na 100% umowionego :) no i siedzimy sobie siedzimy, po programie a ty wchodzi Paulus! ktory to wpadl na chwile a zgodnie ze swoim zwyczajem uratował sytuacje :) Quote
weszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jutro się widzimy pięknoty! Będzie niestety wet ale też spacerek i mizianko :) Quote
Recommended Posts