Jump to content
Dogomania

[Zielona Góra/lubuskie] Porzucona husky Luna oraz 7 jej dzieci - wszyscy mają domy !!

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli to bedzie dom w poblizu ZG, to suczke sterylizujemy u naszego weta, ale juz po adopcji - nie mamy mozliwosci przetrzymania jej w czystych warunkach na czas leczenia pozabiegowego. w przypadku adopcji w glab PL pozostaje nam zobowiazanie do wysterylizowania przez wlasciciela.

AM

Posted

[quote name='andre']mialem ze soba wczoraj aparat, ale w tej ulewie, to wszedzie bylo jedno wielkie bloto. naprawde nie bylo sensu robic fotek w takich warunkach.

male hipopotamki maja spory apetyt, sa wesole i kontaktowe. lgna do czlowieka.

odbior maluchow proponuje w sobote 17. marca. pasuje Wam?

AM[/quote]

Witam:)

Andre-mi pasuje sobota 17 marca jak najbardziej:)
Przepraszam za tempo odpowiadania i w ogole,ze tak zaniklam na dogomanii,ale umieram z goraczka,przynioslam do domu jakies paskudne przeziebienie i wszyscy leza chorzy:oops:
Pozdrawiam!:)

Posted

[center]

[img]http://idz.zgora.pl/idz/2007-03/p1040203_tn.jpg[/img]

[/center]

ta ma zaklepany dom, a zgadnijcie ktory z psiakow nie cieszy sie W OGOLE zainteresowaniem, poki co?

AM

Posted

[quote name='andre']

[CENTER][B]SUCZKA 3[/B][/CENTER]

[CENTER][B][URL="http://www.idz.zgora.pl/img/artykuly/p1030531_4_suczka3.jpg"][IMG]http://www.idz.zgora.pl/img/artykuly/p1030531_4_suczka3_tn.jpg[/IMG][/URL][/B][/CENTER]

[CENTER]Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], 661-34-34-64[/CENTER]

AM[/quote]
może trzeba byłoby załozyć jej wątek..osobny..każdy kto tu wchodzi widzi naszą radosć - bo wszystki wskazuje na to, że pieski idą do domów..... a o małej ...cisza....

Posted

[quote name='andre']nr 5 zostaje w ZG :)
[/QUOTE]

przy okazji przegladania watku zauwazylem, ze wprowadzilem Was nieswiadomie w blad. S5 oczywiscie jest zarezerwowana dla dogomaniaczki Poznan, zas myslalem o S2.

robie porzadek w papierach i sytuacja wyglada tak:
P1, S2, S3, S5 - maja deklaracje adopcji, kastracji, akceptacje
P2, S4 - wstepne deklaracje, dopytywanie z mojej strony
S1 - baaaardzo wstepna deklaracja
Mamuska - ze 3 maile, na razie nic konkretnego.

AM

Posted

Nie miałam na weekend netu, więc przepraszam że nie podbijałam :oops: :oops: :oops:
Założyłam wątek na molosach... i cisza... Tylko Rzenia dopytywała o błękitnooką sunię, ale potrm znowu cisza... Pewnie sie nie odezwała ???

Andre a czy mogłabym przyjechać w niedzielę 18 ??? Mój tezet w raca z delegacji w sobotę wieczorem, prześpi się do rana i w drogę. OK ???
Pamiętaj, że chętnie zabiorę kogoś po trasie Wawa - ZG...

Posted

[quote name='Fusica']Nie miałam na weekend netu, więc przepraszam że nie podbijałam :oops: :oops: :oops:
Założyłam wątek na molosach... i cisza... Tylko Rzenia dopytywała o błękitnooką sunię, ale potrm znowu cisza... Pewnie sie nie odezwała ???

Andre a czy mogłabym przyjechać w niedzielę 18 ??? Mój tezet w raca z delegacji w sobotę wieczorem, prześpi się do rana i w drogę. OK ???
Pamiętaj, że chętnie zabiorę kogoś po trasie Wawa - ZG...[/quote]

Fusica...glupie pytanko,ale...jedziesz moze przez Poznań:oops:?

Posted

[B][SIZE=3]KOCHANI - wybaczcie Off topic- ale bardzo, bardzo Was proszę - zajrzyjcie tutaj i wyślijcie petycję...przeciwko bestialskiemy traktowaniu ciężko rannego psa...przez amerykańskich "[I]żołnierzy"[/I] w Iraku ...
[/SIZE][/B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38833[/URL]
[B]dziękuję Wam.[/B]

Posted

Mój Tzet wraca w sobotę wieczorem z delegacji. Wyśpi się i w niedzielę rano ruszamy... Pewnie będziemy nocowali w Zielonej Górze, nie chcę żeby Michał jechał 900 km w jeden dzień. Andre jak bedę znała wszystkie szczegóły to do ciebie zadzwonie, ok ???

Wiadomość do Nemezis: TZet powiedział, że nie chce sie pakować do Poznania, ale jeszcze nie ustalił ostatecznej trasy... Jak będę wiedziała na 100% to dam ci znać na PW

Posted

[quote name='andre']niedziela - nie ma problemu.

szczeniaki - mam chetnych juz na wszystkie, a wrecz chetnych wiecej niz psow :)

watek - zajrze

AM[/quote]

Andre- jeśli masz chętnych na szczeniaczki - to tu jest wątek- w którym są piękne dzieciaki szukające domów...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50351&page=4[/URL]

Posted

wolalbym mailem - za duzo rzeczy na glowie i latwo sie pogubic, a do maila mozna wrocic.

watek przejrze. w tej chwili kojarze chetnego spod Opola. zapodam pozniej w dziale "przygarne".

AM

ps. nemezis, podeslij mi prosze dokladne dane swoje mailem - do umowy adopcyjnej.

Posted

To teraz wam powiem, jak jesteśmy z moim TZtem zakręceni na punkcie Rycha :oops: :oops: :oops: Powaliło nam się w głowach.... Tjaaaa wybieraliśmy sie po niego w ten weekend... Ide sobie do szefa z wnioseczkiem urlopowym na 5 dni... a on domnie... Kacha porąbało cię ??? Co ty mi tu wniosek dwa tygodnie przed urlopem przynosisz???? I podtyka mi kalenrarz pod nos i palcem pokazuje... A tu taka niespodzianka... 17 to za dwa tygodnie... No to ja dzwonie do TZta i mówie mu, że mnie szefuńcio chyba na kalendarzu kantuje. I TZ zamyśłił się głęboko..., skonsultował, sprawdził.... i poszedł do swojego szefa, wycofac swój wnioseczek...:splat: Jak bonie-dydy, obydwoje byliśmy przekonani, że 17 to już w ten weekend...

I co ja teraz zrobie??? Jak przeżyje ten dodatkowy tydzień ???? Posłanko czeka, zabaweczki czekają, dziadkowe śpioszki i bamboszki czekają, przyjaciele czekają, rodzina czeka...
Ehhhhh, ale nie ma tego złego itd... Przynajmniej mój TZ nie będzie robił 900 km, zaraz po delegacji (800 km)...:lol: Na spokojnie sobie przyjedziemy...
A co zrobimy w ten weekend ??? Chyba bibke przedadopcyjną...:eviltong: