paula_t Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 A to prawda, przynajmniej nie ma już tej okropaśnej skorupy :) Quote
Panna Marple Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Figunia']Ile razy przeczytam to kategoryczne sprostowanie, to ... :lol: Udała Ci się Asiunia ta uwaga do Michelle... Także mam wrażenie że z łapką Mańka to kwestia czasu. Może nawet jeszcze go boleć po zabiegu, to w końcu była poważna operacja. Po zwichnięciu długo się dochodzi do pełnej sprawności. Jak w ub. roku wyłożyłam się (na krakowskiej ulicy zresztą), jak długa i kolanko nieco ucierpiało, to prawie przez rok "lizałam rany" i chodziłam oszczędzając tą nogę, bo wciąż czułam ból. Co dopiero prostowanie tak mocno wykrzywionej łapki.[/QUOTE] Znam ten ból, Figusiu... Skręciłam nogę w kostce na spacerze z moimi psami. Było to ponad trzy miesiące temu, a noga wciąż boli... Quote
natalka9860 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 nie no ja wcale nie jestem zazdrosna no gdzież tam <:mad:> dobrze że nochal już mokrutki;) lovciam wilgotne noski, szczególnie mojego Fifusia;) zapraszam na bazar dla Majtucha-Maniucha;) o [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231253-Dla-MA%C5%83KA-od-Fifiego-%29-do-02-09-12-20-00"]tutaj [/URL] Quote
keakea Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='MTD']ooo a tak mnie ten nochal jak skorupa męczył! ahhh marian :loveu: mój Ty nochalku, zdrowiej nam kochany[/QUOTE] Ja tylko ciszkiem przypomnę, że jakby co, to my malujemy Rulonowi czasem nochala maścią Linomag :) jak mu za bardzo się przesuszy :) Quote
keakea Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='michelle04']Macie rację Cioteczki, pewnie Maniek potrzebuje więcej czasu, w sumie ingerencja byla duża,więc i rehabilitacja też musi troszkę potrwać, ale mam dobrą wiadomość- tak mi się wydaje, otóż Maniek ma mokry i zimny nosek, wiem bo caluje mnie codziennie- nie bądzcie tylko zazdrosne :) - ale ja to interpretuje w ten sposób, że wcześniej dolegliwości z tą lapką powodowaly taki stan,że nosek byl suchy i wiórowaty a teraz, po zabiegu ten stan chyba minąl bo nic nie wskazuje na to by bolala Jego ta lapka, jakby wszystko wrocilo do normy, alo to tylko moje dywagacje w tym temacie :)[/QUOTE] Kto wie, kto wie, może rzeczywiście nochal Mariana sygnalizował jego kłopoty z łapką... :) Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 (edited) [quote name='wieso']Marianku napisz czy kasa doszla ?[/QUOTE] Jaka kasa ciociu wieso? Nie zauważyłam czegoś? Edited August 29, 2012 by paula_t Quote
Gosiapk Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='natalka9860']nie no ja wcale nie jestem zazdrosna no gdzież tam <:mad:> dobrze że nochal już mokrutki;) lovciam wilgotne noski, szczególnie mojego Fifusia;) zapraszam na bazar dla Majtucha-Maniucha;) o [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231253-Dla-MAŃKA-od-Fifiego-)-do-02-09-12-20-00"]tutaj [/URL][/QUOTE] Majtucha? Nie, no chyba się obrażę w imieniu Mańczysława ;) :D Quote
Figunia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Panna Marple']Znam ten ból, Figusiu... Skręciłam nogę w kostce na spacerze z moimi psami. Było to ponad trzy miesiące temu, a noga wciąż boli...[/QUOTE] To może spróbuj robić okłady z żywokostu. Mam wrażenie, że po tych okładach (trochę też piłam) ból szybko zniknął. Nawet dałam radę biegać po tatrzańskich szczytach (w czerwcu), a tak bałam się tego wyjazdu (że będę jeno tęsknie na szczyty spozierać i siedzieć w schronisku). Kostkę też miałam przyjemność skręcić (dwa razy tą samą), znam i ten ból. Niestety, to trochę trwa, ale na pewno będzie dobrze. :lol: Quote
lika1771 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Cioteczki che dac bdt suni z palucha potrzebuje pomocy w transporcie i ogarnieciu tematu tam na miejscu....Wszystkie pomysly na wage zlota, a bieda strasza ledwo chodzi [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231367-Przygarbione-stare-ledwo-trzyma-sie-na-nogach-juz-nie-ma-sily-prosic-o-pomoc[/url] Quote
wieso Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='paula_t']Jaka kasa ciociu wieso? Nie zauważyłam czegoś?[/QUOTE] wyslalam na konto Michelle...... Quote
asiuniab Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Maniuśku, u nas znów ciepło, ciepło, coraz cieplej, dobrze, że Ty już bez kozaka biegasz:) Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='wieso']wyslalam na konto Michelle......[/QUOTE] Teraz ostatnio? To nic nie wiem, michelle musi sprawdzić. Pewnie się pojawi i będzie kontrolowała konto, bo moją wpłatę na hotelik też będzie potwierdzać :) Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='keakea']Wpłaciłam deklarację na wrzesień.[/QUOTE] Potwierdzam, że doszło, dziękuję:loveu: Quote
natalka9860 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 oj Maniuś nie obrażaj się. Troszku cie dzisiaj zaniedbała, ale czas.... okropna rzecz:) śpij dobrze Maniusiątko;) Quote
Panna Marple Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Figunia']To może spróbuj robić okłady z żywokostu. Mam wrażenie, że po tych okładach (trochę też piłam) ból szybko zniknął. Nawet dałam radę biegać po tatrzańskich szczytach (w czerwcu), a tak bałam się tego wyjazdu (że będę jeno tęsknie na szczyty spozierać i siedzieć w schronisku). Kostkę też miałam przyjemność skręcić (dwa razy tą samą), znam i ten ból. Niestety, to trochę trwa, ale na pewno będzie dobrze. :lol:[/QUOTE] Dzięki za radę, a poza tym ...strasznie ciepły z Ciebie ludź, Figuniu:lol: Quote
asiuniab Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mariano, to idziemy lulać, to już pora na grzeczne pieski:) Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ja sądzę, że on już od jakiegoś czasu lula;) Quote
Gosiapk Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='paula_t']Ja sądzę, że on już od jakiegoś czasu lula;)[/QUOTE] Ale teraz to już chyba wstał? :hmmmm: ;) Quote
MTD Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Gosiapk']Ale teraz to już chyba wstał? :hmmmm: ;)[/QUOTE] teraz znów lula po śniadaniu:D Quote
asiuniab Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 dziś u nas tak gorąco, że Maniuś pewnie szuka cienia, a wiatru zero, więc może się schował do drewutni? Quote
natalka9860 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 a ja sądzę że Maniuś teraz coś je:) mmm smacznego na pewno Quote
Figunia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Panna Marple']Dzięki za radę, a poza tym ...strasznie ciepły z Ciebie ludź, Figuniu:lol:[/QUOTE] Jak mi miło, dziękuję!!!!:lol: A Ty również wpadłaś mi w oko ;), za wielkie serce i takiż gest... Gdzie tylko się pojawiasz, zaraz sytuacja się poprawia, nawet z rozpaczliwej, na pełną nadziei... Jak widzę Twój wpis, zaraz głęboko oddycham z ulgą, myśląc "będzie dobrze" Dziękuję Ci!!!!!!:lol::multi::lol: Quote
Gosiapk Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) [quote name='natalka9860']oj Maniuś nie obrażaj się. Troszku cie dzisiaj zaniedbała, ale czas.... okropna rzecz:) śpij dobrze Maniusiątko;)[/QUOTE] Oj tam, oj tam :) [quote name='MTD']teraz znów lula po śniadaniu[/QUOTE] też bym się przespała :) Edited August 30, 2012 by Gosiapk Quote
Recommended Posts