paula_t Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Wróciłam!!!!!! ;) Figuniu, daj spokój, nie masz za co przepraszać, najważniejsze, że się udało!! :) Już wszystko wiem, bo ciotka michelle do mnie napisała. Gips ściągnięty. Z medycznego punktu widzenia z łapencją wszystko w porządku, pięknie się wszystko zrosło. Marianek póki co leży i liże łapinkę, a jak chodzi, to na 3 łapkach, nie stawia w ogóle tej łapki na ziemię. Quote
MTD Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='paula_t']Wróciłam!!!!!! ;) Figuniu, daj spokój, nie masz za co przepraszać, najważniejsze, że się udało!! :) Już wszystko wiem, bo ciotka michelle do mnie napisała. Gips ściągnięty. Z medycznego punktu widzenia z łapencją wszystko w porządku, pięknie się wszystko zrosło. Marianek póki co leży i liże łapinkę, a jak chodzi, to na 3 łapkach, nie stawia w ogóle tej łapki na ziemię.[/QUOTE] marian jest w szoku pewnie! a może go boli?? nieeee na pewno nie wie co się dzieje, jej, jej, jej ciekawe jak lapinka wygląda no i jak to się będzie układało.. Quote
asiuniab Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 ja też jestem ciekawa co Marianek myśli teraz o tej łapce. Na razie dobrze, że jej nie obciąża; Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='MTD']marian jest w szoku pewnie! a może go boli?? nieeee na pewno nie wie co się dzieje, jej, jej, jej ciekawe jak lapinka wygląda no i jak to się będzie układało..[/QUOTE] Dopytałam jeszcze michelle i łapka jest "prawie prosta", nie ma żadnych oznak, żeby go bolało, po prostu chyba nie za bardzo wie co się dzieje...Wieczorkiem będą zdjęcia :) Ale mi ulżyło!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MTD Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='paula_t']Dopytałam jeszcze michelle i łapka jest "prawie prosta", nie ma żadnych oznak, żeby go bolało, po prostu chyba nie za bardzo wie co się dzieje...Wieczorkiem będą zdjęcia :) Ale mi ulżyło!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] prawie prosta :cunao::cunao: :D:D Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Wiem!!! Udało się!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
asiuniab Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 to świetna wiadomość na caaaały weeekend, cieszę się, ale jestem ciekawa jak Marian i co On sobie myśli:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='asiuniab']to świetna wiadomość na caaaały weeekend, cieszę się, ale jestem ciekawa jak Marian i co On sobie myśli:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Asiunia ja tez jestem ciekawa a On nie chce powiedziec ale patrzy na nia lize i patrzy na michelle mysle ze bedzie dobrze i niech ten domek juz mysli o nim i jego adoptuje bo warto taki Maniek to Skarb Narodowy:) Quote
Figunia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Paulinko dziękuję!!!! Wieści z pola bitwy o zdrową, niebolącą łapeczkę Marianka wspaniałe!!!!!!! Mądry piesiu oszczędza jeszcze łapkę. Czekamy niecierpliwie na informacje o biegającym na wszystkich 4-ech łapkach, uśmiechniętym, radosnym Marianku. I niech tak już zostanie po wsze czasy!!!! Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='asiuniab']to jak będziesz przeglądać cały wątek, to paczkę chusteczek do płakania, wzruszający jest ten Marianek; dziękuję za przybycie:)[/QUOTE] Tego się właśnie najbardziej boję....ja już tych nieszczęść nie przerabiam w sobie....:-( Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Marianku, ja też ogromnie się cieszę, że operacja się udała. Teraz powoli przyzwyczaisz się, że masz..... 4 łapinki i wszystko będzie OK. Zajrzę jeszcze później do Ciebie....:) Quote
giselle4 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 michelle wstawi fotki ja tylko z moimi psiakami [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi12443/74e4ec060010cee45039078c/sdc10123[/IMG] dobrze ze ma dwie ręce [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi4645/d2abf8dd000bd6385039078a/sdc10127[/IMG] robi sie problem [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi2545/c14b2663000124a55039078b/sdc10128[/IMG] wybrnęła [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi18420/df7fc388000b74bf5039078c/sdc10129[/IMG] pozyczcie rękę michelle :) Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Coś Nas tu więcej się ostatnio zrobiło:razz: Dziękuję wszystkim za przybycie:Rose: Ooooo, to już są fotki po zdjęciu gipsu, bo łapeczka wygolona!! Widać na drugim ujęciu, że się pięknie naprostowała!! A Marianek już zaczął na nią stawać czy dalej oszczędza? Wcześniej to michelle potrzebowała 6 rąk, teraz tylko 3, więc nie ma na co narzekać;) Quote
michelle04 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Foteczki [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi14967/253c1193001c2d0750391275/sdc10120[/IMG] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi1130/9018d4ee0017486350391274/sdc10119[/IMG] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi9703/a8e0fb0a00266f4d50391274/sdc10131[/IMG] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8638/ad18fa7b0009c15b50391275/sdc10132[/IMG] Quote
michelle04 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Maniek niestety znowu obrażony,bo znowu jazda autem ( źle znosi, zawsze wymiotuje) potem znowu wizyta u weta, znowu dotykali lapki ech i z tego focha nie zjadl anie sniadania ani kolacji :( ale na pasztecik się skusil :) Musialam czymś go przekupić :) Na lapinkę nie staje, ale to chyba dobrze, wie co robi jeśli jeszcze czuje dyskomfort to niech biega na trzech, powoli przywzyczai się do podpierania na tej czwartej aż w koncu postawi na niej ciężar :) Quote
MTD Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 dziadunio nasz nie obrazaj się ! toż to wszystko dla Twojego dobra! :loveu: Quote
natalka9860 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 a ja z zapytaniem;) no więc pisałam na bazarku ale MTD poradziła żeby tutaj. Więc czy można zrobić marianowi paczuszkę ze smakołykami karmą zabawkami itp. zabawki mam po FIFIM bo kupię mu kilka nowych to kilka mogę oddać. karmę bym kupiłą (tylko jaką on je??) i smakołyki (o ile on je w ogóle chce jeść??") Quote
michelle04 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='natalka9860']a ja z zapytaniem;) no więc pisałam na bazarku ale MTD poradziła żeby tutaj. Więc czy można zrobić marianowi paczuszkę ze smakołykami karmą zabawkami itp. zabawki mam po FIFIM bo kupię mu kilka nowych to kilka mogę oddać. karmę bym kupiłą (tylko jaką on je??) i smakołyki (o ile on je w ogóle chce jeść??")[/QUOTE] Natalko Marian je Purinę, ale nie ma sensu wysylac karmy, bo to jest duży cięzar, więc koszt przesylki jest horendalnie wysoki, co do zabawek to nie przejawia zainteresowania, natomiast smakolyki,które ostatnio przyslala Jemu Cioteczka Paula - wędzone-zjadl az mu się uszy trzęsly:) Wie co dobre :) Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='michelle04']Maniek niestety znowu obrażony,bo znowu jazda autem ( źle znosi, zawsze wymiotuje) potem znowu wizyta u weta, znowu dotykali lapki ech i z tego focha nie zjadl anie sniadania ani kolacji :( ale na pasztecik się skusil :) Musialam czymś go przekupić :) Na lapinkę nie staje, ale to chyba dobrze, wie co robi jeśli jeszcze czuje dyskomfort to niech biega na trzech, powoli przywzyczai się do podpierania na tej czwartej aż w koncu postawi na niej ciężar :)[/QUOTE] Nooo, coś o tych wymiotach niestety wiem ;) Ty to zawsze wiesz czym go przekupić :D Dokładnie, nie ma co się tym na razie przejmować, w końcu prawie miesiąc chodził w usztynioną łapką i prawie jej nie używał, musi się z powrotem przyzwyczaić. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że się udało, Marianek jest zdrowy!!!! :multi: Michelle, dziękuję, dziekuję za wszystko!!!:Rose::Rose::Rose::Rose: [quote name='natalka9860']a ja z zapytaniem;) no więc pisałam na bazarku ale MTD poradziła żeby tutaj. Więc czy można zrobić marianowi paczuszkę ze smakołykami karmą zabawkami itp. zabawki mam po FIFIM bo kupię mu kilka nowych to kilka mogę oddać. karmę bym kupiłą (tylko jaką on je??) i smakołyki (o ile on je w ogóle chce jeść??")[/QUOTE] Pewnie Natalko, że można!! :) Marianek uwielbia smakołyczki (co widać na zdjęciach:razz:), za zabawą jakoś nie szaleje, bo to już 12-letni stateczny dziaduszek, ale michelle ma jak widzisz całą ferajnę pod opieką. Co do karmy, to CHYBA je Purinę, trzebaby michelle dopytać, ja się kompletnie na tym nie znam, bo mój psiur nie tyka suchego, ale nie wydawaj pieniążków na karmę, niedługo z kieszonkowego nic nie zostanie, a czasem też można wydać na swoje przyjemności :p Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='michelle04']Natalko Marian je Purinę, ale nie ma sensu wysylac karmy, bo to jest duży cięzar, więc koszt przesylki jest horendalnie wysoki, co do zabawek to nie przejawia zainteresowania, natomiast smakolyki,które ostatnio przyslala Jemu Cioteczka Paula - wędzone-zjadl az mu się uszy trzęsly:) Wie co dobre :)[/QUOTE] No to chyba znowu się muszę wybrać do sklepu i na pocztę dla grubaska:megagrin: Quote
Recommended Posts