Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam dzisiaj dostępu do internetu przez cały dzień, wreszcie jestem i ile mam do nadrobienia czytania i oglądania!!:crazyeye:
Jaki Marianek jest zapatrzony w michelle, jak w obrazek, cudwonie się na takie zdjęcia patrzy:loveu:
Figuniu, tutaj większość osób jest megazwierzolubnych, psiaki traktują, jak członków rodzin, dbają o nie i te DT to są domki, których się szuka dla tych wszystkich bid, tylko niestety ilość osób, metraży w domach i finansów ograniczona :(

Posted

Wpłynęła deklaracja od Pani Krystyny z fb, dziękujemy:loveu:
Panno Marple, taka góra kaski dla Marianka??? Dziękujemy z całego serducha!!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Panna Marple']paula_t
odnalazlam Twoje konto i puścilam przelew dla Marianka 150 zł[/QUOTE]
OMG!! :cunao::cunao::cunao::cunao: cudowna ciocia!

Posted

[quote name='Panna Marple']No pewnie, że dla Marianka:lol:. Mój Tz zaczyna się już wkurzać słuchając o Marianku:evil_lol:[/QUOTE]

Hahahaha, ja mam w domu to samo, tylko na szczęście mnie muszą słuchać 4 osoby, więc mają to rozłożone :D

Posted

[quote name='asiuniab']a mój TZ też jest na bieżąco ze sprawami Marianka:)[/QUOTE]
mój marianka i parunastu innych :razz: oni to maja z nami życie.. psie :razz:

Posted

[quote name='paula_t']Nie miałam dzisiaj dostępu do internetu przez cały dzień, wreszcie jestem i ile mam do nadrobienia czytania i oglądania!!:crazyeye:
Jaki Marianek jest zapatrzony w michelle, jak w obrazek, cudwonie się na takie zdjęcia patrzy:loveu:
Figuniu, tutaj większość osób jest megazwierzolubnych, psiaki traktują, jak członków rodzin, dbają o nie i te DT to są domki, których się szuka dla tych wszystkich bid, tylko niestety ilość osób, metraży w domach i finansów ograniczona :([/QUOTE]

Kochana, wiem to wszystko, wiem i dlatego stale siedzę przed kompem, czytam o tych psich dramatach, płaczę, cieszę się gdy idzie ku dobremu. Niebawem jednak będę chyba chodzić z białą laską, bo za dużo tego kompa (przesadzam), łez też za dużo. To przez ten podły świat (a raczej złe, niegodziwe, okrutne ludzkie serca).
Ale Wy, Jesteście w tym wszystkim nadzieją i wytchnieniem i wiarą, że może być lepiej, normalnie.
Dlatego Was tak lubię, podziwiam i wspieram w miarę skromnych, niestety, sił.

Posted

[quote name='Panna Marple']A moje dwa futra są czarne:crazyeye: i bardzo futrzaste:crazyeye: i też się męczą, a Marianek gips do tego[/QUOTE]

Jeszcze bidoczek musi ten tydzień wytrzymać niestety, ale miał być na dwa tygodnie, więc według moich wyliczeń w ten piątek powinien mieć ściągany.

Posted

[quote name='paula_t']Jeszcze bidoczek musi ten tydzień wytrzymać niestety, ale miał być na dwa tygodnie, więc według moich wyliczeń w ten piątek powinien mieć ściągany.[/QUOTE]
ciekawe jak tam łapeczka wygląda.. :)
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-thl8XB3Nj6I/UDFVpWmJUaI/AAAAAAAAGfQ/Nz8mQ6wZ0ZQ/s834/mis001.jpg[/IMG]

na widelcu:D

Posted

[quote name='paula_t']Ty to już masz totalnego bzika na punkcie tego psiaka ;)
After to dopiero po ściągnięciu gipsu zrób!!![/QUOTE]
Paula? :mad:
po też zrobię :)
teraz widać jak przybrał boskiego ciała :)