keakea Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Powiem, że gdyby tak Marian mógł mieć Dom u Michelle, to ja bym natenprzykład nie miała nic przeciwpołożnie :D Quote
paula_t Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Nie miałam dzisiaj dostępu do internetu przez cały dzień, wreszcie jestem i ile mam do nadrobienia czytania i oglądania!!:crazyeye: Jaki Marianek jest zapatrzony w michelle, jak w obrazek, cudwonie się na takie zdjęcia patrzy:loveu: Figuniu, tutaj większość osób jest megazwierzolubnych, psiaki traktują, jak członków rodzin, dbają o nie i te DT to są domki, których się szuka dla tych wszystkich bid, tylko niestety ilość osób, metraży w domach i finansów ograniczona :( Quote
Panna Marple Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 paula_t odnalazlam Twoje konto i puścilam przelew dla Marianka 150 zł Quote
paula_t Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Wpłynęła deklaracja od Pani Krystyny z fb, dziękujemy:loveu: Panno Marple, taka góra kaski dla Marianka??? Dziękujemy z całego serducha!!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
MTD Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Panna Marple']paula_t odnalazlam Twoje konto i puścilam przelew dla Marianka 150 zł[/QUOTE] OMG!! :cunao::cunao::cunao::cunao: cudowna ciocia! Quote
Panna Marple Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 No pewnie, że dla Marianka:lol:. Mój Tz zaczyna się już wkurzać słuchając o Marianku:evil_lol: Quote
paula_t Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='Panna Marple']No pewnie, że dla Marianka:lol:. Mój Tz zaczyna się już wkurzać słuchając o Marianku:evil_lol:[/QUOTE] Hahahaha, ja mam w domu to samo, tylko na szczęście mnie muszą słuchać 4 osoby, więc mają to rozłożone :D Quote
asiuniab Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 a mój TZ też jest na bieżąco ze sprawami Marianka:) Quote
paula_t Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='asiuniab']a mój TZ też jest na bieżąco ze sprawami Marianka:)[/QUOTE] widziałaś zdjęcia?:D Quote
MTD Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='asiuniab']a mój TZ też jest na bieżąco ze sprawami Marianka:)[/QUOTE] mój marianka i parunastu innych :razz: oni to maja z nami życie.. psie :razz: Quote
asiuniab Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='paula_t']widziałaś zdjęcia?:D[/QUOTE] widziałam, te zdjęcie Marianka z Michell jak On na Nią patrzy, jest bezcenne:) Quote
Figunia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='paula_t']Nie miałam dzisiaj dostępu do internetu przez cały dzień, wreszcie jestem i ile mam do nadrobienia czytania i oglądania!!:crazyeye: Jaki Marianek jest zapatrzony w michelle, jak w obrazek, cudwonie się na takie zdjęcia patrzy:loveu: Figuniu, tutaj większość osób jest megazwierzolubnych, psiaki traktują, jak członków rodzin, dbają o nie i te DT to są domki, których się szuka dla tych wszystkich bid, tylko niestety ilość osób, metraży w domach i finansów ograniczona :([/QUOTE] Kochana, wiem to wszystko, wiem i dlatego stale siedzę przed kompem, czytam o tych psich dramatach, płaczę, cieszę się gdy idzie ku dobremu. Niebawem jednak będę chyba chodzić z białą laską, bo za dużo tego kompa (przesadzam), łez też za dużo. To przez ten podły świat (a raczej złe, niegodziwe, okrutne ludzkie serca). Ale Wy, Jesteście w tym wszystkim nadzieją i wytchnieniem i wiarą, że może być lepiej, normalnie. Dlatego Was tak lubię, podziwiam i wspieram w miarę skromnych, niestety, sił. Quote
Panna Marple Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nadchodzą upały. Będzie Mariankowi ciężko w gipsie:shake: Quote
paula_t Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Własnie dzisiaj myślałam o tym samym kiedy spacerowałam ze swoim psiurkiem i mając na sobie krótkie spodenki i koszulkę na ramiączkach umierałam :( Quote
Panna Marple Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 A moje dwa futra są czarne:crazyeye: i bardzo futrzaste:crazyeye: i też się męczą, a Marianek gips do tego Quote
paula_t Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Panna Marple']A moje dwa futra są czarne:crazyeye: i bardzo futrzaste:crazyeye: i też się męczą, a Marianek gips do tego[/QUOTE] Jeszcze bidoczek musi ten tydzień wytrzymać niestety, ale miał być na dwa tygodnie, więc według moich wyliczeń w ten piątek powinien mieć ściągany. Quote
MTD Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='paula_t']Jeszcze bidoczek musi ten tydzień wytrzymać niestety, ale miał być na dwa tygodnie, więc według moich wyliczeń w ten piątek powinien mieć ściągany.[/QUOTE] ciekawe jak tam łapeczka wygląda.. :) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-thl8XB3Nj6I/UDFVpWmJUaI/AAAAAAAAGfQ/Nz8mQ6wZ0ZQ/s834/mis001.jpg[/IMG] na widelcu:D Quote
paula_t Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Ty to już masz totalnego bzika na punkcie tego psiaka ;) After to dopiero po ściągnięciu gipsu zrób!!! Quote
MTD Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='paula_t']Ty to już masz totalnego bzika na punkcie tego psiaka ;) After to dopiero po ściągnięciu gipsu zrób!!![/QUOTE] Paula? :mad: po też zrobię :) teraz widać jak przybrał boskiego ciała :) Quote
asiuniab Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='MTD'] teraz widać jak przybrał boskiego ciała :)[/QUOTE] to ciałko to naprawdę boskie jest:) Quote
paula_t Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='MTD']Paula? :mad: po też zrobię :) teraz widać jak przybrał boskiego ciała :)[/QUOTE] No co?????? :D Quote
MTD Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='paula_t']No co?????? :D[/QUOTE] jestem dumna z mojego bzika!!!!!!!!:errrr: Quote
paula_t Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='MTD']jestem dumna z mojego bzika!!!!!!!!:errrr:[/QUOTE] Ale to miało mieć jak najbardziej pozytywny wydźwięk:p Quote
Gosiapk Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ciociu MTD z jakiego programu korzystasz robiąc kolaże ze zdjęć? Quote
Recommended Posts