MTD Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Gosiapk'] co to za śledztwo na fb? :mad: ... w sumie to powinnam się cieszć, jestem popularna na fb :roflt:[/QUOTE] Małgośka ! Gadaj Ty mi ino raz ile to masz tych psiurów! Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='MTD']Małgośka ! Gadaj Ty mi ino raz ile to masz tych psiurów![/QUOTE] Zgaduj! Do trzech razy sztuka :) Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='paula_t']Hmmmm....sześć? ;)[/QUOTE] nie trafiony (dwie szanse pozostały) Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Kurde! :angryy: Ale ja nie mam żadnych wskazówek, bo nie mam fb. Teraz kolej MTD ;) Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='paula_t']Kurde! :angryy: Ale ja nie mam żadnych wskazówek, bo nie mam fb. Teraz kolej MTD ;)[/QUOTE] MTD poszła policzyć :) Quote
MTD Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) [quote name='Gosiapk']MTD poszła policzyć :)[/QUOTE] noooo i co? 4 charciątka! plus 2 czi i 2 jeże spodziewam się, że jeszcze ukrywasz siódmego psa, ale trudno mi to objąć wyobraźnią:siara: Edited June 13, 2012 by MTD Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Oooo Boziu, jakie słodkie!!! :loveu: Masz jeżyki? :crazyeye: Mój facet strasznie chce :D Czyli miałam rację?:razz: Quote
MTD Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 gocha ma tysiące nie swoich zdjęć na fb, ja sie nie połapie :placz: ale charciki Twoje na pewno ! Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Tak charciki moje, chiłki moje, jeże moje przyznaję się ... ale na tych zdjęciach nie ma wszystkich moich zwierzów :diabloti: Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='MTD']już, ale coś za coś:eviltong: 7 ? :)[/QUOTE] nietrafiony :) ostatnia szansa, a potem Wam napiszę na PW :) Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Logiczną konsekwencją będzie chyba...osiem? :D Quote
MTD Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Gosiapk']nietrafiony :) ostatnia szansa, a potem Wam napiszę na PW :)[/QUOTE] 9... ? a moja lena to ma zadatki na charta, co? ;) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-khJSvSO_3kQ/T9jhaWzwOAI/AAAAAAAAFv0/1fgg1UN4PVk/s463/IMG_0565.JPG[/IMG] [quote name='paula_t']Logiczną konsekwencją będzie chyba...osiem? [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] a gdzie tu logika przy takiej ilości? [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] toż to serce ! Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='paula_t']Logiczną konsekwencją będzie chyba...osiem? :D[/QUOTE] [quote name='MTD']9... ? a moja lena to ma zadatki na charta, co? ;) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-khJSvSO_3kQ/T9jhaWzwOAI/AAAAAAAAFv0/1fgg1UN4PVk/s463/IMG_0565.JPG[/IMG][/QUOTE] Jako że był niewielki odstęp czasowy, to traktujemy Nasze odpowiedzi jako jedną z dwoma wariantami ;) Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='paula_t']Dobranoc Marianku :)[/QUOTE] branoc Marianku branoc Paula branoc MTD branoc Michelle branoc Giselle branoc wszystkie dogociotki zaglądające do Marianka Quote
ewu Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mrianku Kuki wyzdrowiał:) Wkrótce przyjedzie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Gosiapk']branoc Marianku branoc Paula branoc MTD branoc Michelle branoc Giselle branoc wszystkie dogociotki zaglądające do Marianka[/QUOTE] branoc cioteczko [quote name='ewu']Mrianku Kuki wyzdrowiał:) Wkrótce przyjedzie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Wiem:multi:A Marianek sie dowie ;) Quote
ewakrakow Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 odwiedzam ciotki na wątku Mańka tak, trzymamy kciuki za Kukiego, może nawet w piątek pojedzie (jak się to uda dograć z michelle i transportem) Quote
Gosiapk Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='ewakrakow']odwiedzam ciotki na wątku Mańka (...)[/QUOTE] Właśnie! To już nie jest wątek Mańka, tylko Mańka ciotek :) Quote
MTD Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Gosiapk']Właśnie! To już nie jest wątek Mańka, tylko Mańka ciotek :)[/QUOTE] psiasiam, maniek wybaczy.. maniek bezpieczny w dobrych rękach, domu szukamy.. konsultacja w sprawie łapki wkrótce Quote
Recommended Posts