paula_t Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Na dokładną datę czekam, póki co dostaję szczegółowe informacje na jakim etapie jest urządzane mieszkanie, ale już baaaardzo niedługo :) Michelle, my jesteśmy opłaceni do 10-ego, prawda? Quote
michelle04 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='paula_t']Na dokładną datę czekam, póki co dostaję szczegółowe informacje na jakim etapie jest urządzane mieszkanie, ale już baaaardzo niedługo :) Michelle, my jesteśmy opłaceni do 10-ego, prawda?[/QUOTE] Nie Ciociu,do 14-tego,ale nic się nie stanie jeśli rodzice przyjadą po Marianka w sobotę czy niedzielę (17-18/11) Marianek zaczeka :loveu: Quote
paula_t Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 (edited) Przez tą ilość wątków już się zaczynam nawet w niuansach na wątku Mariankowym gubić:oops: [COLOR=#000000][FONT=Verdana]A tak w ogóle to Marian jest na jest sławny :D[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Pan Piotrek jest dziennikarzem w lokalnej redakcji i umieścił Mariana zdjęcie przy informacji prasowej o spotkaniu koła TOZ-u w Świdnicy, którego przewodniczącą jest Pani Iza :) [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Patrzcie ;) [/FONT][/COLOR][URL]http://nts24.pl/22633/na-pomoc-zwierzakom[/URL] Edited November 6, 2012 by paula_t Quote
keakea Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Marian Żółta Noga Celebryta :) Marian, ale będziesz z nami marianomaniaczkami czymał kontakt z nowego Domku, cooooo? Quote
Panna Marple Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='keakea']Marian Żółta Noga Celebryta :) Marian, ale będziesz z nami marianomaniaczkami czymał kontakt z nowego Domku, cooooo?[/QUOTE] Niech tylko spróbuje zapomnieć o swoich fankach:mad:. My go wszędzie znajdziemy Quote
MTD Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Mariano będzie miał swoich ochroniarzy teraz :D żeby takie jak my go nie zacałowały na ulicach świdnicy :P Quote
Panna Marple Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 No to kiedy Ciotki jedziemy do Świdnicy czatować na Mania?:lol: Quote
paula_t Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Maniusiu, nikogo jeszcze dzisiaj u Ciebie nie było:( Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='paula_t']Maniusiu, nikogo jeszcze dzisiaj u Ciebie nie było:([/QUOTE] To ja się melduję u słodziaka Marianka :loveu: Quote
pikola Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Mariano jaki Ty jestes uroczy:loveu:Oj bedzie placz,oj bedzie... [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi15255/c9d4629d001b3013509955cb/sdc11812[/IMG] Quote
Panna Marple Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']To ja się melduję u słodziaka Marianka :loveu:[/QUOTE] I ja też! I ja też! Quote
paula_t Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 No, macie szczęście :eviltong: A reszta gdzie?:mad:;) Quote
Gosiapk Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='paula_t']No, macie szczęście :eviltong: A reszta gdzie?:mad:;)[/QUOTE] Ja tu przez cały czas jestem, to po co się meldować :siara: Quote
paula_t Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Odznaczam w swoim tajemnym zeszyciku:eviltong: Quote
Figunia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 zagladam, podgladam, serce raduje na tym Mariankowym watku. Nie wpisuje sie, bo nic madrego raczej juz nie rzekne... A tez zbieram sily na radosne wiwaty - wiecie w ktory szczesliwy dzien... Quote
paula_t Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Michelle, Pani Iza mi napisała, że przyjechaliby po Marianka 15 bądź 16, czy tak jest ok? Pani Iza chciała zrobić niespodziankę i przyjechać po niego już w ten weekend, ale dopiero od 13 podłączą prąd i malowanie + urządzanie mieszkania kończy się późnym popołudniem ze względu na to, że jest już za ciemno. Quote
michelle04 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='paula_t']Michelle, Pani Iza mi napisała, że przyjechaliby po Marianka 15 bądź 16, czy tak jest ok? Pani Iza chciała zrobić niespodziankę i przyjechać po niego już w ten weekend, ale dopiero od 13 podłączą prąd i malowanie + urządzanie mieszkania kończy się późnym popołudniem ze względu na to, że jest już za ciemno.[/QUOTE] Paula,pewnie, że jest ok,Marianek musi mieć warunki jak cywilizowany piesek,malowanie i urządzanie to drugorzędna sprawa jednak ten prąd to podstawa egzystencji,toż nie będzie po ciemku potykał się o sprzęty :eviltong: Quote
MTD Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 a czy ogrzewanie już jest? bo miś marian chyba lubi ciepełko :diabloti: Quote
Panna Marple Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='MTD']a czy ogrzewanie już jest? bo miś marian chyba lubi ciepełko :diabloti:[/QUOTE] I fotel przy kominku by się przydał....:lol: żeby maniolo mógł jak prawdziwy lord grzać dupiszona;) Quote
paula_t Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='michelle04']Paula,pewnie, że jest ok,Marianek musi mieć warunki jak cywilizowany piesek,malowanie i urządzanie to drugorzędna sprawa jednak ten prąd to podstawa egzystencji,toż nie będzie po ciemku potykał się o sprzęty :eviltong:[/QUOTE] Dziękuję michelle:Rose: [quote name='MTD']a czy ogrzewanie już jest? bo miś marian chyba lubi ciepełko :diabloti:[/QUOTE] :hmmmm: Jak Marian przyjedzie to na pewno już będzie ;) [quote name='Panna Marple']I fotel przy kominku by się przydał....:lol: żeby maniolo mógł jak prawdziwy lord grzać dupiszona;)[/QUOTE] I złote klamki :eviltong: Quote
keakea Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Marian, ajlowiu! Zawsze! Nawet jak już będziesz paniizowy i panapiotrkowy... Quote
keakea Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Aaaaaa, jestem PIERWSZA dziś, Marian, pocałuj mnie w nagrodę :) I zobacz, życzę Ci, żebyś pojechał tam na najbliższy urlop z Izą i Piotrkiem, o! Bo chyba z racji imienia Ci się należy! :) [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Mariany[/URL] [IMG]http://m.ocdn.eu/_m/26bf0c919971ceddd09a533e16f45291,10,1.jpg[/IMG] Quote
paula_t Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Hahahahahaha:laugh2_2: No pierwsza, pierwsza, bo ja ogłoszenia i zdjęcia na bazarek robię, mam nadzieję, że Mariano mi wybaczy :loveu: Quote
Recommended Posts