Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiuniab']Paul gorąco, gorąco i parno;[/QUOTE]

A tu ciocia anusiab chce w naszej konwersacji uczestniczyć, Marianka pytałam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Kurczę, to niedobrze, że kolejny dzień taki gorący, żeby mu się tylko jakieś odparzenia nie porobiły:/

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']A tu ciocia anusiab chce w naszej konwersacji uczestniczyć, Marianka pytałam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Kurczę, to niedobrze, że kolejny dzień taki gorący, żeby mu się tylko jakieś odparzenia nie porobiły:/[/QUOTE]

No właśnie :(

Michelle, oglądałaś mu łapkę pod brzegiem gipsu, nie ma obcierek albo ranek? :(

Posted

[quote name='paula_t']A tu ciocia anusiab chce w naszej konwersacji uczestniczyć, Marianka pytałam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Kurczę, to niedobrze, że kolejny dzień taki gorący, żeby mu się tylko jakieś odparzenia nie porobiły:/[/QUOTE]
ale się wcięłam, niemalże jak "ukochana" teściowa:) a pogodą jestem tak samo zainteresowana jak Marian, co prawda nie mam nogi kozakowej w gipsie, ale moje nogi w takie upały wyglądają jak bym je odziała w walonki od kolana do stóp są jednakowej konstrukcji;)
Paula_t i Mariano, przepraszam:oops::oops:

Posted

Dziewczyny - udało się!!!!

Umiem już wklejać link o bazarku!!

Przy okazji zapraszam, ciuszki, kosmetyki, firany, rolki i inne cudeńka, dla Diabełka - piesia bardzo w typie Marianka i też biedne łapeczki do operacji!!!

Posted

Marian, popacz! Oskar to ma dopiero pecha z łapiną :(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230139-Dla-każdego-coś-fajnego!-Kolejny-bazarek-dla-Oskarka-z-chorą-łapką-do-31-08[/URL]

Posted

specjalnie na zamówienie ;

Marianek to zuch i chwat, bo przez 12 długich lat
w samotnosci zwiedzał świat
Czarny jak smoła, wałesał sie dookoła
a wielkimi brązowymi oczkami, spoglądał smutnie za innymi psami
które swój domek miały, i na spacerki z ludźmi chadzały
kochane i głaskane były, nigdy z głodu i bólu nie wyły
Lecz dla Marianka podły był to los, zawsze tylko zły ludzki słyszal głos
że brudny, że niechciany, a on przecież też chciał byc kochany
by szukac nie musiec schronienia, by nie bac nawet własnego cienia
by łapki juz go nie bolały, by zawsze był zdrów i cały
I tak mijał za rokiem rok, coraż cięższy był Marianka krok
wiele ran sie uzbierało, nieraz całe ciało go bolało
aż wreszcie i dla niego słońce zaświeciło i jego marzenie się w końcu spełniło
bo oto znalazł sie w końcu ktoś, kogo obszedł brudnego psiaka los
przyjął go do domu swego, który jest teraz także i jego
nakarił, napoił i dał ciepły kont i choc bedzie miał z nim pracy front
to miłością i czulością złego losu bieg odmieni, co Marianek swym małym serduszkiem na pewno doceni
przyjacielem sie stanie na dobre i złe, bo ona sam o tym bardzo dobrze wie
że tylko to w życiu ludzi i zpsiaków najbardziej liczy się
A teraz dzięki tej wielkiej miłości i on wreszcie będzie miał miske pełna smacznych kości.

Posted

Jeeejku, tak szybko???? Ty masz naprawdę niesamowity talent, piękny jest ten wiersz. Bardzo, bardzo dziękuję:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Czytałam i czytałam i doczytać nie mogłam, bo się poryczałam jak bóbr...

Posted

[quote name='utan77']prosze bardzo , ciesze sie , że sie podobał , bo czasami rymowanki tak na siłe dawałam , bo nic do rymu nie znajdowałam ;)[/QUOTE]

piekny:)
[B]A teraz dzięki tej wielkiej miłości i on wreszcie będzie miał miske pełna smacznych kości...slodkosci hihi
[/B]

Posted

ja też się popłakałam, ten Marianek, naprawdę biedny, tyle czasu spędził na tułaczce, ludzie to są potwory, niestety:( Paula_t dobrze, że Ty się pojawiłaś na Jego drodze;

Posted

[quote name='asiuniab']ale się wcięłam, niemalże jak "ukochana" teściowa:) a pogodą jestem tak samo zainteresowana jak Marian, co prawda nie mam nogi kozakowej w gipsie, ale moje nogi w takie upały wyglądają jak bym je odziała w walonki od kolana do stóp są jednakowej konstrukcji;)
Paula_t i Mariano, przepraszam:oops::oops:[/QUOTE] Mam ten sam problem z nogami w upały:-(, ale co tam moje konczyny... marianka mi żal w taką cholerną pogodę

Posted

Jak on się tuli do Ciebie michelle:loveu: Cały czas kochanie małe szuka kontaktu z człowiekiem.
Tutaj wiele psiaków miało szczęście, że na ich drodze pojawili się ludzie, którym ich los leży na sercu, a ile tego szczęścia nie ma i nie będzie miało :( Sama bez pomocy innych bym nic nie zdziałała.
Keakea, jakby coś było z łapką, to michelle na pewno by zauważyła, jak Marianek taki przyklejony do Niej chodzi ;) . Myślę, że to się tak naprawdę okaże, jak już się cały gips ściągnie.

Posted

[quote name='paula_t']A wcześniej się nie udawało? Czemu nie pisałaś?
Już tam byłam, Malgoska ma zawsze fajne rzeczy na bazarkach :D[/QUOTE]

Nie umiałam po prostu. Nadal niewiele umiem...więc zapewne będę Was często męczyć ;)
Instrukcji udzieliła mi Barb z wątku Iwoniam. Ale już myślę - i spytam - jak się toto likwiduje, bo niebawem koniec tego bazarku i chętnie wkleję kolejny.

Kochane psiaczki tak cierpią. Nawet jeśli całe, zdrowe, ale bezdomne. A te "połamańce" przeróżne, chore, po wypadkach, czy innych strasznych przejściach, to już jest tragedia i rozpacz.
A wystarczyłoby, gdyby ludzie byli odpowiedzialni, tyle mniej cierpienia byłoby na tej ziemi.

Posted

Figunia likwidujesz w tym samym miejscu, w którym dodawałaś czyli w edycji sygnatury, usuwasz zawartość i zapisujesz, albo wpisujesz zamiast linku np marian to kozak :D:D

Posted

Czyli nie podziałała moja instrukcja, nie najlepszy ze mnie tłumacz? :/
Męcz Figuniu ile chcesz, ja też niedawno się wszystkiego uczyłam i wszystkich o wszystko pytałam :)

Ehhhhh marzenia, jakbym chciała, żeby się spełniły...:(

Dobranoc Maniusiątko:loveu: