paula_t Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='asiuniab']Paul gorąco, gorąco i parno;[/QUOTE] A tu ciocia anusiab chce w naszej konwersacji uczestniczyć, Marianka pytałam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Kurczę, to niedobrze, że kolejny dzień taki gorący, żeby mu się tylko jakieś odparzenia nie porobiły:/ Quote
keakea Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='paula_t']A tu ciocia anusiab chce w naszej konwersacji uczestniczyć, Marianka pytałam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Kurczę, to niedobrze, że kolejny dzień taki gorący, żeby mu się tylko jakieś odparzenia nie porobiły:/[/QUOTE] No właśnie :( Michelle, oglądałaś mu łapkę pod brzegiem gipsu, nie ma obcierek albo ranek? :( Quote
asiuniab Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='paula_t']A tu ciocia anusiab chce w naszej konwersacji uczestniczyć, Marianka pytałam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Kurczę, to niedobrze, że kolejny dzień taki gorący, żeby mu się tylko jakieś odparzenia nie porobiły:/[/QUOTE] ale się wcięłam, niemalże jak "ukochana" teściowa:) a pogodą jestem tak samo zainteresowana jak Marian, co prawda nie mam nogi kozakowej w gipsie, ale moje nogi w takie upały wyglądają jak bym je odziała w walonki od kolana do stóp są jednakowej konstrukcji;) Paula_t i Mariano, przepraszam:oops::oops: Quote
asiuniab Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='paula_t']Ty tak serio? ;)[/QUOTE] serio, serio ;) Quote
Figunia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nowy domek Mariana będzie miał baaardzo trudne zadanie. On o Michelle nie zapomni szybko (albo wcale). Kochany piesio, ale ta Ciocia Przekochana... Quote
Figunia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Dziewczyny - udało się!!!! Umiem już wklejać link o bazarku!! Przy okazji zapraszam, ciuszki, kosmetyki, firany, rolki i inne cudeńka, dla Diabełka - piesia bardzo w typie Marianka i też biedne łapeczki do operacji!!! Quote
paula_t Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 A wcześniej się nie udawało? Czemu nie pisałaś? Już tam byłam, Malgoska ma zawsze fajne rzeczy na bazarkach :D Quote
keakea Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Marian, popacz! Oskar to ma dopiero pecha z łapiną :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230139-Dla-każdego-coś-fajnego!-Kolejny-bazarek-dla-Oskarka-z-chorą-łapką-do-31-08[/URL] Quote
paula_t Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Właśnie robiłam niedawno Oskarkowi ogłoszenia, ale póki co cisza, nikt nie dzwoni :( Quote
utan77 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 specjalnie na zamówienie ; Marianek to zuch i chwat, bo przez 12 długich lat w samotnosci zwiedzał świat Czarny jak smoła, wałesał sie dookoła a wielkimi brązowymi oczkami, spoglądał smutnie za innymi psami które swój domek miały, i na spacerki z ludźmi chadzały kochane i głaskane były, nigdy z głodu i bólu nie wyły Lecz dla Marianka podły był to los, zawsze tylko zły ludzki słyszal głos że brudny, że niechciany, a on przecież też chciał byc kochany by szukac nie musiec schronienia, by nie bac nawet własnego cienia by łapki juz go nie bolały, by zawsze był zdrów i cały I tak mijał za rokiem rok, coraż cięższy był Marianka krok wiele ran sie uzbierało, nieraz całe ciało go bolało aż wreszcie i dla niego słońce zaświeciło i jego marzenie się w końcu spełniło bo oto znalazł sie w końcu ktoś, kogo obszedł brudnego psiaka los przyjął go do domu swego, który jest teraz także i jego nakarił, napoił i dał ciepły kont i choc bedzie miał z nim pracy front to miłością i czulością złego losu bieg odmieni, co Marianek swym małym serduszkiem na pewno doceni przyjacielem sie stanie na dobre i złe, bo ona sam o tym bardzo dobrze wie że tylko to w życiu ludzi i zpsiaków najbardziej liczy się A teraz dzięki tej wielkiej miłości i on wreszcie będzie miał miske pełna smacznych kości. Quote
paula_t Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Jeeejku, tak szybko???? Ty masz naprawdę niesamowity talent, piękny jest ten wiersz. Bardzo, bardzo dziękuję:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Czytałam i czytałam i doczytać nie mogłam, bo się poryczałam jak bóbr... Quote
utan77 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 prosze bardzo , ciesze sie , że sie podobał , bo czasami rymowanki tak na siłe dawałam , bo nic do rymu nie znajdowałam ;) Quote
michelle04 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi4607/cd4b65ca001ed58650352076/sdc10084[/IMG] Jeszcze jedna fotka :) Jeśli któraś z Ciotek wspomni coś o walku na moim brzuchu to poszczuje Maniutkiem :D Quote
michelle04 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 A tutaj z Florem :) [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi7016/e073302a000290e750352080/sdc10076[/IMG] Quote
giselle4 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='utan77']prosze bardzo , ciesze sie , że sie podobał , bo czasami rymowanki tak na siłe dawałam , bo nic do rymu nie znajdowałam ;)[/QUOTE] piekny:) [B]A teraz dzięki tej wielkiej miłości i on wreszcie będzie miał miske pełna smacznych kości...slodkosci hihi [/B] Quote
katarzyna09 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ciotki na pewno wpatrzone w Marianka,a nie tam w jakiś malusi wałeczek na brzuszku ;) Quote
keakea Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Michelle, jak ten gipsior na brzegach, nie opiłował Mańka? Słuchajcie, a po 2 tygodniach w gipsie, to jemu nie wyjdzie sierść na tej łapie? Quote
asiuniab Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 ja też się popłakałam, ten Marianek, naprawdę biedny, tyle czasu spędził na tułaczce, ludzie to są potwory, niestety:( Paula_t dobrze, że Ty się pojawiłaś na Jego drodze; Quote
Panna Marple Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='asiuniab']ale się wcięłam, niemalże jak "ukochana" teściowa:) a pogodą jestem tak samo zainteresowana jak Marian, co prawda nie mam nogi kozakowej w gipsie, ale moje nogi w takie upały wyglądają jak bym je odziała w walonki od kolana do stóp są jednakowej konstrukcji;) Paula_t i Mariano, przepraszam:oops::oops:[/QUOTE] Mam ten sam problem z nogami w upały:-(, ale co tam moje konczyny... marianka mi żal w taką cholerną pogodę Quote
paula_t Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Jak on się tuli do Ciebie michelle:loveu: Cały czas kochanie małe szuka kontaktu z człowiekiem. Tutaj wiele psiaków miało szczęście, że na ich drodze pojawili się ludzie, którym ich los leży na sercu, a ile tego szczęścia nie ma i nie będzie miało :( Sama bez pomocy innych bym nic nie zdziałała. Keakea, jakby coś było z łapką, to michelle na pewno by zauważyła, jak Marianek taki przyklejony do Niej chodzi ;) . Myślę, że to się tak naprawdę okaże, jak już się cały gips ściągnie. Quote
utan77 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Słodka fota , od razu widać , że całe swoje malutkie serducho Wam oddał :loveu: Quote
Figunia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='paula_t']A wcześniej się nie udawało? Czemu nie pisałaś? Już tam byłam, Malgoska ma zawsze fajne rzeczy na bazarkach :D[/QUOTE] Nie umiałam po prostu. Nadal niewiele umiem...więc zapewne będę Was często męczyć ;) Instrukcji udzieliła mi Barb z wątku Iwoniam. Ale już myślę - i spytam - jak się toto likwiduje, bo niebawem koniec tego bazarku i chętnie wkleję kolejny. Kochane psiaczki tak cierpią. Nawet jeśli całe, zdrowe, ale bezdomne. A te "połamańce" przeróżne, chore, po wypadkach, czy innych strasznych przejściach, to już jest tragedia i rozpacz. A wystarczyłoby, gdyby ludzie byli odpowiedzialni, tyle mniej cierpienia byłoby na tej ziemi. Quote
MTD Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Figunia likwidujesz w tym samym miejscu, w którym dodawałaś czyli w edycji sygnatury, usuwasz zawartość i zapisujesz, albo wpisujesz zamiast linku np marian to kozak :D:D Quote
paula_t Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Czyli nie podziałała moja instrukcja, nie najlepszy ze mnie tłumacz? :/ Męcz Figuniu ile chcesz, ja też niedawno się wszystkiego uczyłam i wszystkich o wszystko pytałam :) Ehhhhh marzenia, jakbym chciała, żeby się spełniły...:( Dobranoc Maniusiątko:loveu: Quote
Recommended Posts