Tengusia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Gdzie twoj domek mordziaku :niewiem: Hopamy do gory moze ktos wkoncu cie zauwazy :laola: Quote
Tengusia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czemu nikt nie zauwaza takiej slicznudy :placz: Hoooooopaj do gory :laola: Quote
Dea Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Podnosimy podnosimy podnosimy!!! No luuuuudzie! Quote
Dea Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Podnoszę podnoszę podnoszę! O jejku:shake: Quote
Dea Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Teraz byłam chora, i nie miałam możliwości pojechać do schroniska, ale gdyby ją ktoś adoptował, to mam umówione z kierowniczką, że daje mi znać. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu ją odwiedzę. Quote
Dea Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Miałam dzisiaj telefon z allegro w spawie Fiony. Po głosie był to raczej młody chłopak. Czy macie kogoś z Zabrza lub okolic, kto mógłby sprawdzić domek??? Ja jestem chwilowo bez auta i miałabym problem. Quote
Iwona&Wiki Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 I jak znalazłaś już kogoś? Zabacz tu na mapie Dogo - na pewno ktoś pomoże! Quote
Tengusia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dea napisał(a):Miałam dzisiaj telefon z allegro w spawie Fiony. Po głosie był to raczej młody chłopak. Czy macie kogoś z Zabrza lub okolic, kto mógłby sprawdzić domek??? Ja jestem chwilowo bez auta i miałabym problem. Moze ja bym mogla, mieszkam w Katowicach wiec mam bliziutko w sumie a i kierowca w domciu jest takze nie byloby problemu :razz: Quote
Dea Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Sprawdziłam na mapie dogo, jest kilka osób, do jednej napisałam, ale jeszcze nie odpisała. Ale jeżeli Tengusia możesz, to najchętniej chciałabym żebyś to ty sprawdziła - od początku kibicujesz Fionce:lol: . Więc jak to dla Ciebie nie problem, to już nikogo nie szukam. Quote
Tengusia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mysle ze dam rade, jutro porozmawiam z moim M. i ustalimy jakis termin wizyty ;) Quote
Dea Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ok, prześlę Ci na pw jego telefon i adres - podał go bez problemu, nawet adres rodziców, gdzie jeździ na weekendy, bez problemu zgodził się też na wizytę przedadopcyjną, co dobrze rokuje... Quote
Dea Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Niestety nie, też mnie to martwi...ale w tym schronisku będzie z tym problem, nie bardzo mają warunki:shake: Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To może w umowie adopcyjnej dodac warunek, że sunia musi byc wysterylizowana? Quote
Dea Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ja mam swoje umowy, bo nowi właściciele piesków ze schroniska podpisują takie krótkie zobowiązanie w schronisku (nawet kopiii nie dostają) w którym niewiele jest, a ja podstawiam jeszcze do podpisania tym, którzy biorą pieski przez kontakt ze mną umowę adopcyjną. I trzymam je u siebie. To było jedyne wyjście, żeby mieć jakąś porządą umowę. Wprowadzę tam zobowiązanie do sterylizacji w jakimś określonym czasie pod groźbą odbioru psa - chociaż wiem, że jest to właściwie nie do wyegzekwowania:shake: Quote
Recommended Posts