Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiagk']Czekam na szczegóły bo wątek czeka:razz:

Dzięki wielkie:lol: A możesz podać lin do wątku? Kontakt ze mną na gg 2415781 lub komórka 0 603 244 518 i e-mail [email protected]. Co do informacji o małej to tyle tylko wiem, że jak robiłam jej fotki to zareagowała wrogo na nowego psa z okolicy, ale z suczką z którą jest w kojcu żyje dobrze. Do ludzie łagodna, bez problemów dała się pogłaskać, chociaż raczej czekała na zabawę niż pieszczoty. Więcej nie jestem w stanie o niej powiedzieć, tam w tym schronisku też nie wiedzą zbyt dużo:shake: A nie mamy z nimi aż takich układów, żebym mogła wyprowadzać psa i lepiej poznać

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiagk nie ma, ja nie daję rady czasowo, staram się na ile mogę. Dane możesz na mnie dawać, ja ze schroniskiem staram się być w miarę w stałym kontakcie.

Posted

Dzięki basiagk jesteś wielka!!!:cool3: Co do allegro, to mam zamiar go opanować w najbliższym czasie, ale rejestracja trochę trwa (tak słyszałam), więc Tengusia jak to nie problem to bardzo proszę:lol:

Posted

Dzięki Tengusia! Mam prośbę, mogłabyś dodać jeszcze na końcu takie dwa zdania:

Aukcja ma na celu znalezienie psu dobrego domu. Złożenie oferty nie jest jednoznaczne z nabyciem. Przed złożeniem oferty proszę o kontakt.

Zastrzegam sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem, jeśli pies znajdzie ten jedyny, kochający, wymarzony, własny dom poprzez inne ogłoszenia.

Posted

No to musimy w trójkę jak nikt inny sie nie interesuje. Wkurza mnie tylko, że na niebieskim moderator mnie ochrzania że za często wątki psów w potrzebie podnoszę. podobno nie potrzebnie nabijam posty. Jak to nie potrzebnie!!!!????

Posted

Dea napisał(a):
Pewnie, że potrzebnie!!! A tutaj nikt jej nie zauważa poza naszą trójką:-(

każdy rozsądnie myślący wie, że to potrzebne ale... nie każdy:shake:
HOP!!!