martasuwałki Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :lol: Dea, cieszę się razem z Wami:multi: :multi: :multi: A co do kotka, to są pieski, którym nienawiść do kotków przeistacza się w przyjaźń... Jak będzie tym przypadku, czas pokaże;) Quote
Dea Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Czekam na nowe wieści od Ewy, napiszę jak tylko będę wiedziała co tam się dzieje;) Co do kotka, to też tak myślę, trzeba im czasu na przyzwyczajenie się do siebie... Quote
dariaopole Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 czy ktos cos wie ??? Dea chyba nie może wejść na forum a pisała mi że sytuacja jest zła i trzeba Fionce tymczas szukac ?????? Quote
Tengusia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja cos wiem ... niestety :-( Dea przepraszam ze nie odpisywalam ale weekend spedzilam poza domkiem ;-) Wczoraj dostalam PW od Dea o nastepujacej tresci: Tengusia dziewczyna która wzięła Fionkę musi ją oddać - jej tata i bracia ieli wypadek samochodowy, są w stanie krytycznym:-( Leżą w Łodzi, i ona z mamą tam jadą. Potrzebny pilny tymczas!!! Na dzisiaj chyba ją dam do hoteliku:placz: Nie jestem w stanie opisac jak bardzo mnie serducho zabolalo jak to przeczytalam :placz: ona tak dlugo czekala na domek a tu taka tragedia :placz: Ludzia ktorzy adoptowali nasze malenstwo zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!!! a Fionka znowu szuka swojego miejsca w naszym niesprawiedliwym swiecie :-( Dzisiaj najdalej jutro po pracy wystawie Fionke na allegro ... Pozdrawiam Quote
dariaopole Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dzis Dea znów do mnie napisała, narazie sytuacja wygląda tak że Fionka jest w DT u kolegi Ewy, wszystko zależy od tego jaki będzie stan zdrowia jej taty i braci , ale można wywnioskować że dziewczynie bardzo zależy na piesku także trzymajmy kciuki za rodzinę Ewy !!! Quote
Dea Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Ja nie wiem co się stało, w ogóle zniknął mi ten wątek...??? A teraz jest:evil_lol: Na razie nie mam nowych wieści. Nie chcę zawracać Ewie głowy, ma teraz dużo większe problemy:-( Miałam już miejsce w hoteliku dla Fiony, bo do schroniska za nic wrócić nie może, ale Ewa w ostatniej chwili znalazła kolegę, który obiecał się Fionką zająć. To na pewno lepsze wyjście. Miała mi przesłać numer do tego kolegi, ale nie przesłała. Myślę, że nie specjalnie, po prostu nie ma do tego głowy teraz. Za parę dni odezwę się do niej. Mam nadzieję, że wszystko u Fiony dobrze, no i że rodzina Ewy wyzdrowieje!!! Trzymajmy kciuki za dobre zakończenie! Quote
martasuwałki Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :stop: Trzymam kciuki razem z Wami za Fionkę, mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży... ostatnio bylo zbyt dużo kiepskich wiadomości:roll: Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kurcze no! Fionka TRZYMAJ SIĘ!!!! Życzę jej i nowej rodzince HAPPY ENDU!!! Quote
Dea Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Nic nie wiem:-( A naprawdę niezręcznie mi do niej dzwonić. Gdyby to była inna sytuacja, to bombardowałabym telefonami non stop, ale w tym przypadku jeszcze trochę odczekam Quote
martasuwałki Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dea, bądź dobrej myśli... Jesli nie dzwoni, to znaczy że nie zamierza pozbyć się Fiony...:calus: Quote
Dea Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Mam nadzieję! Byłam dzisiaj w schronie zrobić następne zdjęcia na stronę schroniska, i sami zobaczcie jakie nowe cudo tam znalazłam...zaraz wkleję psinkę kochana:placz: Quote
Dea Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Czekoladka (tak ją "roboczo" nazwałyśmy ma około 4 lat. Widać, że niedawno rodziła. W schronisku jest od kilku dni, znaleziona, prawdopodobnie wyrzucona z domu...Nie wiem czy zakładać jej nowy wątek, czy po prostu kontynuować ten. Quote
martasuwałki Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Dea'] :-(:shake: :-(:shake: :-(:shake: :-( :shake: :-( Quote
Rybc!a Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dea, dzwonił do mnie mężczyzna zainteresowany suczką ze zdjęć ( pierwsza strona ), podałam mu twój numer, oczekuj na telefon ( znalazłam na Alegratce numer ) Quote
Tengusia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dea ja mysle ze warto zalozyc suni nowy watek, to zwiekszy jej szanse na adopcje a jest naprawde sliczna :loveu: jesli potrzebne byloby allegro to krzycz glosno :cool3: Quote
dariaopole Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Piękna ta sunia, jestem takiego samego zdania jak tengusia, nowy watek na pewno sie przyda !! Quote
martasuwałki Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ... ale puki, co podnosimy, żeby nie marnować czasu... Quote
Dea Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Rybcia dzwonił do mnie wczoraj. On jest zdaje się z Wrocławia. Ma jeszcze do mnie zadzwonić za kilka dni, jak będę wiedziała, jak ma się sytuacja z Fioną. Mówiłam mu też o Czekoladce, zainteresował się. Czekoladce założę nowy wątek, czekam tylko, aż koleżanka prześle mi opisy (taki podział mamy, ja fotki, ona opisy;) ). Quote
dariaopole Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 i jak wiadomo cuś ?? Zapraszam na bazarek dla Czarusi : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5036137#post5036137 Quote
Dea Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Chyba dzisiaj napiszę maila do Ewy, może już wróciła. Jak będzie mogła to pewnie odpisze. Nie chcę na razie dzwonić, nie wiadomo jaka jest sytuacja z jej rodziną, więc to byłoby chyba nietaktowne... A to wątek Kawusi (czyli Czekoladki, pomyliło mi się, koleżanka ją tak nazwała to niech już zostanie Kawusia) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5064011#post5064011 Quote
Recommended Posts