Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na nowe wieści od Ewy, napiszę jak tylko będę wiedziała co tam się dzieje;) Co do kotka, to też tak myślę, trzeba im czasu na przyzwyczajenie się do siebie...

Posted

Ja cos wiem ... niestety :-(
Dea przepraszam ze nie odpisywalam ale weekend spedzilam poza domkiem ;-)
Wczoraj dostalam PW od Dea o nastepujacej tresci:
Tengusia dziewczyna która wzięła Fionkę musi ją oddać - jej tata i bracia ieli wypadek samochodowy, są w stanie krytycznym:-( Leżą w Łodzi, i ona z mamą tam jadą. Potrzebny pilny tymczas!!! Na dzisiaj chyba ją dam do hoteliku:placz:

Nie jestem w stanie opisac jak bardzo mnie serducho zabolalo jak to przeczytalam :placz: ona tak dlugo czekala na domek a tu taka tragedia :placz:

Ludzia ktorzy adoptowali nasze malenstwo zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!!! a Fionka znowu szuka swojego miejsca w naszym niesprawiedliwym swiecie :-( Dzisiaj najdalej jutro po pracy wystawie Fionke na allegro ...

Pozdrawiam

Posted

dzis Dea znów do mnie napisała, narazie sytuacja wygląda tak że Fionka jest w DT u kolegi Ewy, wszystko zależy od tego jaki będzie stan zdrowia jej taty i braci , ale można wywnioskować że dziewczynie bardzo zależy na piesku także trzymajmy kciuki za rodzinę Ewy !!!

Posted

Ja nie wiem co się stało, w ogóle zniknął mi ten wątek...??? A teraz jest:evil_lol: Na razie nie mam nowych wieści. Nie chcę zawracać Ewie głowy, ma teraz dużo większe problemy:-( Miałam już miejsce w hoteliku dla Fiony, bo do schroniska za nic wrócić nie może, ale Ewa w ostatniej chwili znalazła kolegę, który obiecał się Fionką zająć. To na pewno lepsze wyjście. Miała mi przesłać numer do tego kolegi, ale nie przesłała. Myślę, że nie specjalnie, po prostu nie ma do tego głowy teraz. Za parę dni odezwę się do niej. Mam nadzieję, że wszystko u Fiony dobrze, no i że rodzina Ewy wyzdrowieje!!! Trzymajmy kciuki za dobre zakończenie!

Posted

Nic nie wiem:-( A naprawdę niezręcznie mi do niej dzwonić. Gdyby to była inna sytuacja, to bombardowałabym telefonami non stop, ale w tym przypadku jeszcze trochę odczekam

Posted

Mam nadzieję!
Byłam dzisiaj w schronie zrobić następne zdjęcia na stronę schroniska, i sami zobaczcie jakie nowe cudo tam znalazłam...zaraz wkleję psinkę kochana:placz:

Posted

Czekoladka (tak ją "roboczo" nazwałyśmy ma około 4 lat. Widać, że niedawno rodziła. W schronisku jest od kilku dni, znaleziona, prawdopodobnie wyrzucona z domu...Nie wiem czy zakładać jej nowy wątek, czy po prostu kontynuować ten.

Posted

Dea, dzwonił do mnie mężczyzna zainteresowany suczką ze zdjęć ( pierwsza strona ), podałam mu twój numer, oczekuj na telefon ( znalazłam na Alegratce numer )

Posted

Rybcia dzwonił do mnie wczoraj. On jest zdaje się z Wrocławia. Ma jeszcze do mnie zadzwonić za kilka dni, jak będę wiedziała, jak ma się sytuacja z Fioną. Mówiłam mu też o Czekoladce, zainteresował się. Czekoladce założę nowy wątek, czekam tylko, aż koleżanka prześle mi opisy (taki podział mamy, ja fotki, ona opisy;) ).