Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz byłam chora, i nie miałam możliwości pojechać do schroniska, ale gdyby ją ktoś adoptował, to mam umówione z kierowniczką, że daje mi znać. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu ją odwiedzę.

Posted

Miałam dzisiaj telefon z allegro w spawie Fiony. Po głosie był to raczej młody chłopak. Czy macie kogoś z Zabrza lub okolic, kto mógłby sprawdzić domek??? Ja jestem chwilowo bez auta i miałabym problem.

Posted

Dea napisał(a):
Miałam dzisiaj telefon z allegro w spawie Fiony. Po głosie był to raczej młody chłopak. Czy macie kogoś z Zabrza lub okolic, kto mógłby sprawdzić domek??? Ja jestem chwilowo bez auta i miałabym problem.

Moze ja bym mogla, mieszkam w Katowicach wiec mam bliziutko w sumie a i kierowca w domciu jest takze nie byloby problemu :razz:

Posted

Sprawdziłam na mapie dogo, jest kilka osób, do jednej napisałam, ale jeszcze nie odpisała. Ale jeżeli Tengusia możesz, to najchętniej chciałabym żebyś to ty sprawdziła - od początku kibicujesz Fionce:lol: . Więc jak to dla Ciebie nie problem, to już nikogo nie szukam.

Posted

Ok, prześlę Ci na pw jego telefon i adres - podał go bez problemu, nawet adres rodziców, gdzie jeździ na weekendy, bez problemu zgodził się też na wizytę przedadopcyjną, co dobrze rokuje...

Posted

Ja mam swoje umowy, bo nowi właściciele piesków ze schroniska podpisują takie krótkie zobowiązanie w schronisku (nawet kopiii nie dostają) w którym niewiele jest, a ja podstawiam jeszcze do podpisania tym, którzy biorą pieski przez kontakt ze mną umowę adopcyjną. I trzymam je u siebie. To było jedyne wyjście, żeby mieć jakąś porządą umowę. Wprowadzę tam zobowiązanie do sterylizacji w jakimś określonym czasie pod groźbą odbioru psa - chociaż wiem, że jest to właściwie nie do wyegzekwowania:shake: