Nutusia Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Ja też... ależ to jest pozytywny pies! I jakie to szczęście, że ten życiowy falstart ani trochę się nie odbił na jej psychice i stosunku do ludzi. Quote
Gusiaczek Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Wzruszyłam się i ja. Oby takich chwil było jak najwięcej. Quote
Ellig Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Bardzo sie wzruszylam, "rycze" jak ten bobr..........:placz: Dumisko kochana, zebys juz zawsze byla szczesliwym psiakiem:) Quote
Malgoska Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ale cudne te filmiki:) żeby każdy piesek miał taki domek....eh Quote
Ellig Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Dumeczko poniewaz nad toba czuwal dobry aniol, to ........ Witam i serdecznie zapraszam na bazarek rękodzieła: "Aniołowo":) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232773-Anio%C5%82owo-bazarek-dla-podopiecznych-Ewy-Marty-do-dnia-9-pa%C5%BAdziernika-do-godz-19-00?p=19730154#post19730154[/url] Pozdrawiam i życzę udanego dnia! Quote
Asiaczek Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dumcia i Pani Kasia - super team:) No i to małe czarne kocie maleństwo rozbroiło mnie zupełnie:) Jeszcze raz powodzenia Dumciu:) Pzdr. Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Tam zdaje się cała Rodzina to jeden wielki, kochający się i wspomagający team. Szczęściara z tej Dumaśki :) Quote
Ewa Marta Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 (edited) Mam nowe wiadomości z domu Dumaśki:-) Pani Kasia stwierdziła, że są już teraz pewni, że właśnie na taką sunię czekali:-) Dumaś jest bardzo kochana i rozpieszczana. Wprawdzie ma na koncie kilka zjedzonych kapci, ale jak na nią Pani Kasia kiedyś za to krzyknęła, to poleciała tulić się do Mamy Pani Kasi i wszystkich rozbroiła:-) Zachowuje czystość w domu, sygnalizuje potrzebę wyjścia, bawi się z kotkami, dużo gania po dworze, ale jak jest zimno, to po siusiu wraca do domu:-) Jest niejadkiem, karmy suchej w ogóle nie chce jeść, woli gotowane:-) Ponieważ dużo gania, schudła troszkę. Któregoś dnia Pani Kasia koniecznie chciała w nią wcisnąć więcej jedzenie i koniecznie chciała jej dać coś jeszcze do pyszczka. Dumcia odmawiała, ale namawiana w końcu wzięła smaczek, po czym wieczorem okazało się, że zaniosła go na górę do kuchni Mamy Pani Kasi:-) Dla świętego spokoju wzięła, ale jeść nie chciała;-) Uwielbia orzechy włoskie, które sama sobie zbiera pod drzewem, rozłupuje i wyjada środek. Na szczęście nie je tego dużo. Jeśli ma ochotę na jabłko, idzie do piwnicy, wybiera jedno ze skrzynki, zanosi do siebie na posłanko i zjada z apetytem:-) Sypia na posłanku od Ellig, które bardzo lubi albo na fotelu, po czym nad ranem przenosi sie do łóżka Pani Kasi. Wszyscy ją kochają i bardzo cieszą się, że jest z nimi:-) Dostałam na komórkę zdjęcie, ale narazie nie mam jak zgrać:-) Edited October 22, 2012 by Ewa Marta Quote
Malgoska Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Ewa Marta']Mam nowe wiadomości z domu Dumaśki:-) Pani Kasia stwierdziła, że są juz teraz pewni, że właśnie na taka sunię czekali:-) Dumaś jest bardzo kochana i rozpieszczana. Wprawdzie ma na koncie kilka zjedzonych kapci, ale jak na nia Pani Kasia kiedyś za to krzyknęła, to poleciała tulić się do Mamy Pani Kasi i wszystkich rozbroiła:-) Zachowuje czystość w domu, sygnalizuje potrzebę wyjścia, bawi się z kotkami, dużó gania po dworze, ale jak jest zimno, to po siusiu wraca do domu:-) Jest niejadkiem, karmy suchej w ogóle nie chce jeść, woli gotowane:-) Ponieważ dużó gania, schudła troszkę. Któregoś dnia Pani Kasia koniecznie chciala w nia wcisnąć więcej jedzenie i koniecznie chciala jej dać coś jeszcze do pyszczka. Dumcia odmawiała, ale namawiana w końcu wzięła smaczek, po czym wieczorem okazało się, że zaniosła go na górę do kuchni Mamy Pani Kasi:-) Dla świętego spokoju wzięła, ale jeść nie chciała;-) Uwielbia orzechy włoskie, które sama sobie zbiera pod drzewem, rozłupuje i wyjada środek. Na szczęście nie je tego dużo. Jeśłi ma ochotę na jabłko, idzie do piwnicy, wybiera jedno ze skrzynki, zanosi do siebie na posłanko i zjada z apetytem:-) Sypia na posłanku od Ellig, które bardzo lubi albo na fotelu, po czym nad ranem przenosi sie do łóżka Pani Kasi. Wszyscy ją kochają i bardzo cieszą się, że jest z nimi:-) Dostałam na komórkę zdjęcie, ale narazie nie mam jak zgrać:-)[/QUOTE] ale cudne wieści:) Quote
Nutusia Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Przyszłam przeczytać, bo jednak co słowo pisane, to pisane ;) I oczywiście bardzo się cieszę, że Dumiś tak dobrze trafiła i daje szczęście całej rodzinie, a rodzina jej :) Quote
Ellig Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Dumasko jak to wspaniale,ze masz taki kochany Dom:) Quote
Ewa Marta Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Nie mogę nic zrobić ze zdjęciem z komórki:-( Przesłać się nie da, bo dostaję komunikat, że niektóre formaty obiektu nie są obsługiwane. Przepiszę Wam chociaż podpis pod zdjęciem: "Nasza Pieszczosia mimo, że psoci, nie da się jej nie kochać:)" i następny po moich podzięowaniach i zachwytach:-) ""To prawda, zauroczyć potrafi wszystkich i dlatego wszyscy ją kochamy" Piękne, prawda? :-) Quote
Ellig Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Piekne:) Ewus wyslij do mnie na tel, tylko ten prywatny. Zobaczymy co sie dzieje. Quote
Nutusia Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Oj tak, nie da jej się nie kochać - POTWIERDZAM! :) Quote
Ewa Marta Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Ellig']Piekne:) Ewus wyslij do mnie na tel, tylko ten prywatny. Zobaczymy co sie dzieje.[/QUOTE] Kochana, właśnie nie mogę przesłać:-( Chciałam przesłać i do Ciebie i choćby na swój drugi telefon i nie da się:-( Zapisuje mi to gdzieś w schowku, ale gdzie ja mam ten schowek, nie wiem:-( Quote
Ellig Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Ewa Marta']Kochana, właśnie nie mogę przesłać:-( Chciałam przesłać i do Ciebie i choćby na swój drugi telefon i nie da się:-( Zapisuje mi to gdzieś w schowku, ale gdzie ja mam ten schowek, nie wiem:-([/QUOTE] Ewus, pewnie masz schowek na maila, na swoim koncie przypisanym do telefonu. Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 B-b zrobiła bazarek dla mojej cudownej Bafi:-) Dacie się zaprosić? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233911-Wszystkiego-po-trochu-Do-30-10-22-00[/URL] Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) Dostałam rano piękne zdjęcie śpiącej Dumki:-) Dumaś na swoim posłanku śpi razem z koteczką:-) Cos jest nie tak z formatem zdjęcia, prosiłam Panią Kasię o przeslanie na mój drugi numer i stamtąd też nie mogę zdjęcia zgrać, ani przesłać dalej:-( Może mój syn coś na to poradzi, a narazie musicie mi uwierzyć na słowo, że zdjęcie jest rozczulające:-) Dumaś trafiła na swój domek - tego jestem pewna:-) Edited October 25, 2012 by Ewa Marta Quote
Nutusia Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Ależ się cieszę - DZIĘKUJĘ! :) A z braku dużego rudzielca w domu, pocieszam się tym zza płotu. Taką piękność "załatwiłam" mojej sąsiadce Uli, czyli poniekąd i sobie ;): [IMG]http://images48.fotosik.pl/363/7293ee6094636ecd.jpg[/IMG] A tu jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230842-MIRINDA-z-ulicy-mix-collie-już-w-DS-)[/URL] Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Udało mi się dojść, jak zapisac zdjęcie w galerii:-) Wieczorem zgram z komórki i wrzucę na wątek:-) Quote
Ellig Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Ewa Marta']Udało mi się dojść, jak zapisac zdjęcie w galerii:-) Wieczorem zgram z komórki i wrzucę na wątek:-)[/QUOTE] :) Dumaś [img]http://images10.fotosik.pl/2665/a207200bc10204d6gen.jpg[/img] [img]http://images10.fotosik.pl/2665/b939b51dc186e9f2.jpg[/img] Quote
Nutusia Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 O rety... jedyny promyczek w tym paskudnym dzisiejszym dniu :) Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Eluś, dziękuję!!! Widzicie ten merdający ogonek na drugim zdjęciu? Widać, że jej dobrze:-) Sypia na posłanku, w fotelu albo w łóżku Pani Kasi:-) Quote
Nutusia Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Czyli nic się nie zmieniło - nadal rozpuszczona jak dziadowski bicz! ;) Lubię takie domki, gdzie kontynuuje się moją strategię wychowawczą :) Quote
Recommended Posts