Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dumeczko poniewaz nad toba czuwal dobry aniol, to ........

Witam i serdecznie zapraszam na bazarek rękodzieła: "Aniołowo":)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232773-Anio%C5%82owo-bazarek-dla-podopiecznych-Ewy-Marty-do-dnia-9-pa%C5%BAdziernika-do-godz-19-00?p=19730154#post19730154[/url]

Pozdrawiam i życzę udanego dnia!

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Mam nowe wiadomości z domu Dumaśki:-)
Pani Kasia stwierdziła, że są już teraz pewni, że właśnie na taką sunię czekali:-) Dumaś jest bardzo kochana i rozpieszczana. Wprawdzie ma na koncie kilka zjedzonych kapci, ale jak na nią Pani Kasia kiedyś za to krzyknęła, to poleciała tulić się do Mamy Pani Kasi i wszystkich rozbroiła:-)
Zachowuje czystość w domu, sygnalizuje potrzebę wyjścia, bawi się z kotkami, dużo gania po dworze, ale jak jest zimno, to po siusiu wraca do domu:-)
Jest niejadkiem, karmy suchej w ogóle nie chce jeść, woli gotowane:-) Ponieważ dużo gania, schudła troszkę. Któregoś dnia Pani Kasia koniecznie chciała w nią wcisnąć więcej jedzenie i koniecznie chciała jej dać coś jeszcze do pyszczka. Dumcia odmawiała, ale namawiana w końcu wzięła smaczek, po czym wieczorem okazało się, że zaniosła go na górę do kuchni Mamy Pani Kasi:-) Dla świętego spokoju wzięła, ale jeść nie chciała;-)

Uwielbia orzechy włoskie, które sama sobie zbiera pod drzewem, rozłupuje i wyjada środek. Na szczęście nie je tego dużo.
Jeśli ma ochotę na jabłko, idzie do piwnicy, wybiera jedno ze skrzynki, zanosi do siebie na posłanko i zjada z apetytem:-)
Sypia na posłanku od Ellig, które bardzo lubi albo na fotelu, po czym nad ranem przenosi sie do łóżka Pani Kasi.
Wszyscy ją kochają i bardzo cieszą się, że jest z nimi:-)

Dostałam na komórkę zdjęcie, ale narazie nie mam jak zgrać:-)

Edited by Ewa Marta
Posted

[quote name='Ewa Marta']Mam nowe wiadomości z domu Dumaśki:-)
Pani Kasia stwierdziła, że są juz teraz pewni, że właśnie na taka sunię czekali:-) Dumaś jest bardzo kochana i rozpieszczana. Wprawdzie ma na koncie kilka zjedzonych kapci, ale jak na nia Pani Kasia kiedyś za to krzyknęła, to poleciała tulić się do Mamy Pani Kasi i wszystkich rozbroiła:-)
Zachowuje czystość w domu, sygnalizuje potrzebę wyjścia, bawi się z kotkami, dużó gania po dworze, ale jak jest zimno, to po siusiu wraca do domu:-)
Jest niejadkiem, karmy suchej w ogóle nie chce jeść, woli gotowane:-) Ponieważ dużó gania, schudła troszkę. Któregoś dnia Pani Kasia koniecznie chciala w nia wcisnąć więcej jedzenie i koniecznie chciala jej dać coś jeszcze do pyszczka. Dumcia odmawiała, ale namawiana w końcu wzięła smaczek, po czym wieczorem okazało się, że zaniosła go na górę do kuchni Mamy Pani Kasi:-) Dla świętego spokoju wzięła, ale jeść nie chciała;-)

Uwielbia orzechy włoskie, które sama sobie zbiera pod drzewem, rozłupuje i wyjada środek. Na szczęście nie je tego dużo.
Jeśłi ma ochotę na jabłko, idzie do piwnicy, wybiera jedno ze skrzynki, zanosi do siebie na posłanko i zjada z apetytem:-)
Sypia na posłanku od Ellig, które bardzo lubi albo na fotelu, po czym nad ranem przenosi sie do łóżka Pani Kasi.
Wszyscy ją kochają i bardzo cieszą się, że jest z nimi:-)

Dostałam na komórkę zdjęcie, ale narazie nie mam jak zgrać:-)[/QUOTE]

ale cudne wieści:)

Posted

Przyszłam przeczytać, bo jednak co słowo pisane, to pisane ;)
I oczywiście bardzo się cieszę, że Dumiś tak dobrze trafiła i daje szczęście całej rodzinie, a rodzina jej :)

Posted

Nie mogę nic zrobić ze zdjęciem z komórki:-( Przesłać się nie da, bo dostaję komunikat, że niektóre formaty obiektu nie są obsługiwane.

Przepiszę Wam chociaż podpis pod zdjęciem:

"Nasza Pieszczosia mimo, że psoci, nie da się jej nie kochać:)"

i następny po moich podzięowaniach i zachwytach:-)

""To prawda, zauroczyć potrafi wszystkich i dlatego wszyscy ją kochamy"

Piękne, prawda? :-)

Posted

[quote name='Ellig']Piekne:)

Ewus wyslij do mnie na tel, tylko ten prywatny.
Zobaczymy co sie dzieje.[/QUOTE]

Kochana, właśnie nie mogę przesłać:-( Chciałam przesłać i do Ciebie i choćby na swój drugi telefon i nie da się:-( Zapisuje mi to gdzieś w schowku, ale gdzie ja mam ten schowek, nie wiem:-(

Posted

[quote name='Ewa Marta']Kochana, właśnie nie mogę przesłać:-( Chciałam przesłać i do Ciebie i choćby na swój drugi telefon i nie da się:-( Zapisuje mi to gdzieś w schowku, ale gdzie ja mam ten schowek, nie wiem:-([/QUOTE]
Ewus, pewnie masz schowek na maila, na swoim koncie przypisanym do telefonu.

Posted (edited)

Dostałam rano piękne zdjęcie śpiącej Dumki:-) Dumaś na swoim posłanku śpi razem z koteczką:-) Cos jest nie tak z formatem zdjęcia, prosiłam Panią Kasię o przeslanie na mój drugi numer i stamtąd też nie mogę zdjęcia zgrać, ani przesłać dalej:-(
Może mój syn coś na to poradzi, a narazie musicie mi uwierzyć na słowo, że zdjęcie jest rozczulające:-)
Dumaś trafiła na swój domek - tego jestem pewna:-)

Edited by Ewa Marta
Posted

Ależ się cieszę - DZIĘKUJĘ! :)
A z braku dużego rudzielca w domu, pocieszam się tym zza płotu.
Taką piękność "załatwiłam" mojej sąsiadce Uli, czyli poniekąd i sobie ;):

[IMG]http://images48.fotosik.pl/363/7293ee6094636ecd.jpg[/IMG]

A tu jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230842-MIRINDA-z-ulicy-mix-collie-już-w-DS-)[/URL]

Posted

[quote name='Ewa Marta']Udało mi się dojść, jak zapisac zdjęcie w galerii:-) Wieczorem zgram z komórki i wrzucę na wątek:-)[/QUOTE]
:)

Dumaś

[img]http://images10.fotosik.pl/2665/a207200bc10204d6gen.jpg[/img]

[img]http://images10.fotosik.pl/2665/b939b51dc186e9f2.jpg[/img]