Jump to content
Dogomania

Zegnaj kochany IWAN, spij spokojnie piesku, biegaj bez bólu za teczą-tam się spotkamy

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kejciu'][B]Prześwietlenie Iwana wyszło dobrze [/B]- na wyniki krwi zlecone przez prof. Galantego czekamy - w przyszłym tygodniu Iwan ma znowu wizytę[/QUOTE]

Ufff, to już połowa sukcesu :)
Czekamy na resztę wyników z zaciśniętymi kciukami :thumbs:

Posted

Iwan ma czyste płuca, zdrowe srece i wszystkie wyniki badań krwi nawet te wątrobowe i trzustkowe są bardzo dobre, nawet wetka była w szoku, że po Equoralu i ketokenazolu, wątroba ma takie dobre wyniki. Dwoch wetow oglądalo również pupę Iwanka i jeden z nich, ktory nie widzial jego pupy wcześniej, nie chcial wierzyć, że on ma czyraczycę. Niestety jego wyprożnianie nie jest za dobre, pies nadal musi się wysilać, aby zalatwić tę sprawę i będzie szykowany do operacji poszerzenia odbytu. Profesor Galanty, czekał tylko na te badania po zagubionych wycinkach i będziemy w przyszlym tygodniu ustalać datę operacji.

Niestety drugi z chorych Onków przebywających u mnie, Borysek odszedl dzisiaj za TM

Posted

[quote name='wolf122']Jak zwykle w parze-radość i smutek:-(Bardzo mi przykro.Cieszę się,że Iwanek jest w tak dobrej formie.[/QUOTE
Jak na jego chorobe nawet w bardzo dobrej.:multi:Wczoraj szalal.Niestety kasa na jego leczenie siega dna:-(Jola kupila 4 opakowania Equoralu.

• 2 weeks later...
Posted

UlaFeta brała udział w bazarku Joteski - wylicytowała kurtkę za 130zł - i zgodnie z propozycją Joteski kwota 130zł przeznaczona od Uli na zakup tej kurteczki - trafiła na konto Iwanka - ja osobiście robilam przelew bo gotówkę przekazała mi Ulcia także poniżej wklejam potwierdzenie wykonania przelewu na Iwankowe konto na kwotę 130zł

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/823/potwierdzeniee.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/2089/potwierdzeniee.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

Wczoraj Iwanek był u dr Galantego na dokładnych badaniach. Dr Galanty stwierdził, że nie ma już czyraczycy :multi: są blizny, zrosty ale nie ma już czyraków i odstawiamy Equoral, pozostałe leki bierze dalej oraz dostał czopki. Po tej kastracji i pobycie w lecznicy Iwanek trochę schudł :-( i ma lekką anemię. Teraz odstawiamy karmę Intestinal i ma dostawać karmę hill's pd canine i/d.

Następna wizyta za 4-5 tygodni. Iwanka czeka jeszcze jedna operacja, która będzie polegała na usunięciu zrostów z odbytu, aby poszerzyć odbyt.

Posted

[quote name='UlaFeta']Paros dopisz do rozliczenia 130 zl,ktora joteska przekazala ze swojego bazarku.
dla joteski:Rose:[/QUOTE]

Już dopisałam - podziękowanie od Iwanka dla Joteski :calus:

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądam do Iwanka regularnie, choć nie zawsze się odzywam
Cieszę się ogromnie, że chłopak ma się dobrze :multi:
UlaFeta pisała, że finanse Iwanka są w złym stanie
Ile dokładnie pieniążków zostało na jego koncie ?

Posted

[quote name='DONnka']Zaglądam do Iwanka regularnie, choć nie zawsze się odzywam
Ile dokładnie pieniążków zostało na jego koncie ?[/QUOTE]
bede w sobote zapytam,a moze paros do soboty zrobi rozliczenie:lol:

Posted

[quote name='DONnka']Zaglądam do Iwanka regularnie, choć nie zawsze się odzywam
Ile dokładnie pieniążków zostało na jego koncie ?[/QUOTE]

[quote name='UlaFeta']DOnka rozliczenie jest w 1 poscie .Stan na 8 listopad.paros zrobila:lol:zostalo okolo 1.200 zl.[/QUOTE]

ciągle zwlekałam, bo nie mam rachunku z lecznicy za badania krwi, prześwietlenie i badanie serca, robione wtedy, kiedy zaginęły wycinki. Uzupełniłam w 1 poście i zasygnalizowałam za badania brakujący rachunek dopiszę później :cool3:

Stan konta Iwanka [B]na dn. 21.11.2012 [/B]= [B]991,16 zł (minus badanie krwi i wizyta prześwietlenie, serce)
[/B]
Następna wizyta wypada w pierwszej połowie grudnia, nie wiem kiedy byłaby ta operacja u prof. Galantego.

Posted

Iwan dostaje czopki, proctogliwenol, metronidazol, kreon i je karmę Hilsa ID. Chcę jeszcze przed wizytą u Galantego zrobić mu USG u Marcińskiego, bo jakoś schudł po tej operacji.

Posted

[quote name='bajk21.']Iwan dostaje czopki, proctogliwenol, metronidazol, kreon i je karmę Hilsa ID. Chcę jeszcze przed wizytą u Galantego zrobić mu USG u Marcińskiego, bo jakoś schudł po tej operacji.[/QUOTE]

Nie obiecuję na 100 %, ale spróbuję zrobić zbiórkę leków dla Iwanka.
A jaki Kreon: 10000 czy 25000 ?
Trzymam kciuki za wyniki USG - oby nic nie wykazało :thumbs:

Posted

[quote name='DONnka']Nie obiecuję na 100 %, ale spróbuję zrobić zbiórkę leków dla Iwanka.
A jaki Kreon: 10000 czy 25000 ?
Trzymam kciuki za wyniki USG - oby nic nie wykazało :thumbs:[/QUOTE]

DONka dziękuję za chęć pomocy w zbiórce leków :loveu: