DONnka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jak wypadło prześwietlenie płuc ??? Czy w badaniach krwi uwzględniony był profil trzustki ? Denerwuję się ??? Quote
Kejciu Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Prześwietlenie Iwana wyszło dobrze - na wyniki krwi zlecone przez prof. Galantego czekamy - w przyszłym tygodniu Iwan ma znowu wizytę Quote
DONnka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='kejciu'][B]Prześwietlenie Iwana wyszło dobrze [/B]- na wyniki krwi zlecone przez prof. Galantego czekamy - w przyszłym tygodniu Iwan ma znowu wizytę[/QUOTE] Ufff, to już połowa sukcesu :) Czekamy na resztę wyników z zaciśniętymi kciukami :thumbs: Quote
szafra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Poczytuję sobie wątek Iwanka od początku :evil_lol: i bardzo się cieszę, że wszystko w dobrym kierunku poszło. Kawał dobrej roboty :loveu:. Quote
bajk21. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Iwan ma czyste płuca, zdrowe srece i wszystkie wyniki badań krwi nawet te wątrobowe i trzustkowe są bardzo dobre, nawet wetka była w szoku, że po Equoralu i ketokenazolu, wątroba ma takie dobre wyniki. Dwoch wetow oglądalo również pupę Iwanka i jeden z nich, ktory nie widzial jego pupy wcześniej, nie chcial wierzyć, że on ma czyraczycę. Niestety jego wyprożnianie nie jest za dobre, pies nadal musi się wysilać, aby zalatwić tę sprawę i będzie szykowany do operacji poszerzenia odbytu. Profesor Galanty, czekał tylko na te badania po zagubionych wycinkach i będziemy w przyszlym tygodniu ustalać datę operacji. Niestety drugi z chorych Onków przebywających u mnie, Borysek odszedl dzisiaj za TM Quote
wolf122 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Jak zwykle w parze-radość i smutek:-(Bardzo mi przykro.Cieszę się,że Iwanek jest w tak dobrej formie. Quote
UlaFeta Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='wolf122']Jak zwykle w parze-radość i smutek:-(Bardzo mi przykro.Cieszę się,że Iwanek jest w tak dobrej formie.[/QUOTE Jak na jego chorobe nawet w bardzo dobrej.:multi:Wczoraj szalal.Niestety kasa na jego leczenie siega dna:-(Jola kupila 4 opakowania Equoralu. Quote
wolf122 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Trzeba na jego evencie poprosić chyba o wsparcie?Na pewno Przyjaciele pomogą...Pozdrawiam serdecznie :loveu: Quote
Kejciu Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 UlaFeta brała udział w bazarku Joteski - wylicytowała kurtkę za 130zł - i zgodnie z propozycją Joteski kwota 130zł przeznaczona od Uli na zakup tej kurteczki - trafiła na konto Iwanka - ja osobiście robilam przelew bo gotówkę przekazała mi Ulcia także poniżej wklejam potwierdzenie wykonania przelewu na Iwankowe konto na kwotę 130zł [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/823/potwierdzeniee.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/2089/potwierdzeniee.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Kejciu Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [video=youtube;LicTUD974VY]http://www.youtube.com/watch?v=LicTUD974VY&feature=plcp[/video] Quote
paros Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Wczoraj Iwanek był u dr Galantego na dokładnych badaniach. Dr Galanty stwierdził, że nie ma już czyraczycy :multi: są blizny, zrosty ale nie ma już czyraków i odstawiamy Equoral, pozostałe leki bierze dalej oraz dostał czopki. Po tej kastracji i pobycie w lecznicy Iwanek trochę schudł :-( i ma lekką anemię. Teraz odstawiamy karmę Intestinal i ma dostawać karmę hill's pd canine i/d. Następna wizyta za 4-5 tygodni. Iwanka czeka jeszcze jedna operacja, która będzie polegała na usunięciu zrostów z odbytu, aby poszerzyć odbyt. Quote
UlaFeta Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Paros dopisz do rozliczenia 130 zl,ktora joteska przekazala ze swojego bazarku. dla joteski:Rose: Quote
paros Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='UlaFeta']Paros dopisz do rozliczenia 130 zl,ktora joteska przekazala ze swojego bazarku. dla joteski:Rose:[/QUOTE] Już dopisałam - podziękowanie od Iwanka dla Joteski :calus: Quote
DONnka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Zaglądam do Iwanka regularnie, choć nie zawsze się odzywam Cieszę się ogromnie, że chłopak ma się dobrze :multi: UlaFeta pisała, że finanse Iwanka są w złym stanie Ile dokładnie pieniążków zostało na jego koncie ? Quote
UlaFeta Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='DONnka']Zaglądam do Iwanka regularnie, choć nie zawsze się odzywam Cieszę się ogromnie, że chłopak ma się dobrze :multi: UlaFeta pisała, że finanse Iwanka są w złym stanie Ile dokładnie pieniążków zostało na jego koncie ?[/QUOTE] bede w sobote zapytam,a moze paros do soboty zrobi rozliczenie:lol: Quote
UlaFeta Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 DOnka rozliczenie jest w 1 poscie .Stan na 8 listopad.paros zrobila:lol:zostalo okolo 1.200 zl. Quote
paros Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='DONnka']Zaglądam do Iwanka regularnie, choć nie zawsze się odzywam Cieszę się ogromnie, że chłopak ma się dobrze :multi: UlaFeta pisała, że finanse Iwanka są w złym stanie Ile dokładnie pieniążków zostało na jego koncie ?[/QUOTE] [quote name='UlaFeta']DOnka rozliczenie jest w 1 poscie .Stan na 8 listopad.paros zrobila:lol:zostalo okolo 1.200 zl.[/QUOTE] ciągle zwlekałam, bo nie mam rachunku z lecznicy za badania krwi, prześwietlenie i badanie serca, robione wtedy, kiedy zaginęły wycinki. Uzupełniłam w 1 poście i zasygnalizowałam za badania brakujący rachunek dopiszę później :cool3: Stan konta Iwanka [B]na dn. 21.11.2012 [/B]= [B]991,16 zł (minus badanie krwi i wizyta prześwietlenie, serce) [/B] Następna wizyta wypada w pierwszej połowie grudnia, nie wiem kiedy byłaby ta operacja u prof. Galantego. Quote
DONnka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [B]Paros[/B], jeśli dobrze zrozumiałam to Iwanek teraz nie bierze Equoralu A jakie dostaje te inne leki ? Quote
bajk21. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Iwan dostaje czopki, proctogliwenol, metronidazol, kreon i je karmę Hilsa ID. Chcę jeszcze przed wizytą u Galantego zrobić mu USG u Marcińskiego, bo jakoś schudł po tej operacji. Quote
DONnka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='bajk21.']Iwan dostaje czopki, proctogliwenol, metronidazol, kreon i je karmę Hilsa ID. Chcę jeszcze przed wizytą u Galantego zrobić mu USG u Marcińskiego, bo jakoś schudł po tej operacji.[/QUOTE] Nie obiecuję na 100 %, ale spróbuję zrobić zbiórkę leków dla Iwanka. A jaki Kreon: 10000 czy 25000 ? Trzymam kciuki za wyniki USG - oby nic nie wykazało :thumbs: Quote
Kejciu Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='DONnka']Nie obiecuję na 100 %, ale spróbuję zrobić zbiórkę leków dla Iwanka. A jaki Kreon: 10000 czy 25000 ? Trzymam kciuki za wyniki USG - oby nic nie wykazało :thumbs:[/QUOTE] DONka dziękuję za chęć pomocy w zbiórce leków :loveu: Quote
Kejciu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Widzę nikt nie napisał jaki kreon - jesli mi się uda zadzwonię jutro do p. Joli i zapytam :) Quote
anett Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Kejciu to zapytaj proszę jak Iwan się czuje? czy nowa karma mu służy, przybrał trochę na wadze? Quote
Recommended Posts