Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):

Karolciasz, czy Ty masz juz nowy telefon ? :roll: Gdybym wyslala ci fotkę sms-em wstawilabyś na bazarek sharki ?:modla:

Ja zupełnie sobie nie radzę z wstawianiem zdjęć.
Co z tego, że mam aparat jak nie potrafie do kompa skopiować.

Karolciu a chociaz coś widać z tego co wyslalam sms-em?

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Zdjęcie mam, ale jak chcę je otworzyć to pisze, że nie można bo nieznany format pliku.

To nie wiem co robić. Chcialam pokazać lalke w kapeluszu. Mam tez fotke w aparacie ale nie umiem zgrac do kompa...

Sorry za zaśmiecenie wątku Misiowi.

Posted (edited)

Dzięki wielkie.:Rose: Zdolna z Ciebie kobieta. :klacz:
Sprobuję to przenieść na wątek bazarku sharki dla Basta. Zaraz wkleje link moze tez zajrzysz ? :lol:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226346-Bazarek-domowo-książkowo-płytowy_na-Baścisko_do-07-05
Wstawilam tam maluskie torebeczki - robione przez moja corkę ( mam tez takie na bazarek dla Przytuliska )ale na razie nie mają powodzenia.

Edited by barb
Posted

karolciasz28 napisał(a):
Barb, a Ty nie w Szczecinie? ;)
Dzwoniłam do babci, Misiek nocuje dzisiaj na ganku. :)

O jeju super!!!! Może uda się babci go przechować do chwili adopcji, zawsze to bezpieczniejsze niż jakaś budowa!!! Powiedz babci, że ją wspieramy duchowo i że porządna z niej kobita!!! Niech Miśka przetrzyma prosimy!!!!! Szkoda ślicznego!!!

Posted

Myślę, że przyjaźni to z tego nie będzie, zołza z niej:evil_lol:.
Ale powiem Wam, że trochę się musiałam nagimnastykować aby Misiek mógł przebywać choć w nocy u a babci na podwórku. I tu nie chodzi o brak chęci czy obojętność. Tylko to jest jednak starszy człowiek, ma jakieś swoje wartości poukładane i dla babci po prostu przyzwyczajenie psa do siebie a potem oddanie go do ewentualnej adopcji to jest krzywda. I polega ona na tym, że pies się przywiązał, a dalej musi przeżywać stres u kogoś innego. Ale jakoś powoli się udało :)

Posted

Agula99 napisał(a):
No to niech go babcia też zaadoptuje ;)
Karolciu widziałaś nasze nowe cudeńko na fotkach, na ostatniej stronie przytuliska???? :)

Ciocia stwierdziła,że do całej kolekcji pies + tyle kotów, że ciężko się doliczyć:diabloti: jeden pies nie zaszkodzi, ale babcia i łajka protestują;).
Nie widziałam, a jak to jest możliwe?:roll:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Barb, a Ty nie w Szczecinie? ;)

Wczoraj wrócilam.
Dzwoniłam do babci, Misiek nocuje dzisiaj na ganku. :)

To chyba dobrze ?