Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i stało się:loveu:to była tylko kwestia czasu...

do pięknej Lili i Zuzolka dołączyła maleńka Heaven:loveu:

podobno rozrabiara nr 1:evil_lol:
taki słodki maleńtasek o urodzie małpki kapucynki:)

Lileczka pięknie się sprawdza jako starsza siostra

Posted

Witam wszystkie cioteczki , narazie mała siedzi w domku bo dopiero szczepienia po 25 marca bo była chora i miała antybiotyk :( ale juz wszystko dobrze . LILUSIA to maminka bawią się super a LILUSIA ją iska jakby mała miała pchełki super to wygląda , bede piseć na bierząco pozdrawiamy

Posted

Lalunia miała szczęście,że ją Elu wypatrzyłaś

Elu czy to nie było przypadkiem w drodze ze schronu...?

:loveu:

teraz masz już swoje zabaweczki:)

jak pięknie są dobrane kolorystycznie:loveu:jak mama z córcią!
Elu trzymam za słowo:mad:mam nadzieję,że częściej będziesz zaglądała na wątek dziewczynek:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']
Lalunia miała szczęście,że ją Elu wypatrzyłaś

to zdjęcie jest w drodze ze schroniska była bez klatki i leżała grzecznie na czapce mojej koleżanki :)

Posted (edited)

Becia66 napisał(a):
Elu napisz proszę więcej, skąd ja masz, gdzie wypatrzyłaś ? Czy to szczeniak jest ?

|Kochana cioteczko HEAVEN ma 5 miesięcy czyli psie dziecko jest ze schroniska koło KRAKOWA. Znalazłam ją na internecie jak LILUSIE , malutka została z rodzeństwem podrzucona do schronu i jako jeszcze malizna przeszła parwo :( dzieki bogu jest juz zdrowa i nie ma zadnych powikłań . Z LILUSIOM bardzo ładnie sie bawia a LILUSIA ma instynkt maminki jest cudowna , mała szczepienia ma przed soba pierwsze 27 marca wiec kupki na podkład ale dajemy rade:) pozdrawiamy

Edited by Ela&Puch
Posted

no to do połowy kwietnia maleńka nie wyjdzie z domku
potem już chyba będzie lżej;)
Lili pięknie chodzi chodzi na smyczy i bez to się mała ma od kogo uczyć:loveu:
pozdrawiamy serdecznie i pamiętaj...obiecałaś:evil_lol:

Posted

boję sie tylko, żeby jej w nawyk nie weszło siusianie i kupkanie w domu. Ona teraz uczy sie najwięcej i nabiera nawyków. Mój brat był w identycznej sytuacji z jamniczką i do tej pory często sie jej to zdarza choć minęło już 2 lata.
Jest śnieg, mroźno, mało prawdopodobne żeby się gdzieś zaraziła.

Posted

Becia66 napisał(a):
boję sie tylko, żeby jej w nawyk nie weszło siusianie i kupkanie w domu. Ona teraz uczy sie najwięcej i nabiera nawyków. Mój brat był w identycznej sytuacji z jamniczką i do tej pory często sie jej to zdarza choć minęło już 2 lata.
Jest śnieg, mroźno, mało prawdopodobne żeby się gdzieś zaraziła.

ma dobry wzorzec w domku,Lilkę:loveu:osobiście też dmuchałabym na zimne
co innego jak się ma domek z ogródkiem,ale jak się mieszka w bloku to...jeszcze maleńka po parwo

Posted

Masz rację cioteczko wolę dmuchać na zimne pan doktor też tak sądzi , więc poczekam a wiem ze mała ma dobrą nauczycielkę mamusie Lilusie to musimy dać rade:) wczoraj z lilusią byłam na wycieczce w lesie z dwoma goldenami było super chociaz trochę zimno:) Lilusia szła pięknie puszczona :) :) szła obok mnie nie oddalała sie a jak już poszła dalej wracała na zawołanie , to wspaniały psiak :) bardzo mądry . pozdrawiamy

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Masz rację cioteczko wolę dmuchać na zimne pan doktor też tak sądzi , więc poczekam a wiem ze mała ma dobrą nauczycielkę mamusie Lilusie to musimy dać rade:) wczoraj z lilusią byłam na wycieczce w lesie z dwoma goldenami było super chociaz trochę zimno:) Lilusia szła pięknie puszczona :) :) szła obok mnie nie oddalała sie a jak już poszła dalej wracała na zawołanie , to wspaniały psiak :) bardzo mądry . pozdrawiamy

Fajna ta Lilka:loveu:dobrą robotę odwaliłaś Elinko,tyle cierpliwości i kosztów,ale widać warto:loveu:

Posted

nuda...może też sobie...nie łapa ciekawsza:razz:

no jak można tak długo spać?

już jesteśmy gotowe do zabawy

miała być zabawa:evil_lol:a to regularna szkoła dla pilnych uczenic:loveu:

Posted

Becia66 napisał(a):
śliczne zdjęcia, widać że psinki bardzo się lubią. Nie chcę cie martwić Elu ale wygląda na to, że twój nowy nabytek sporo przerośnie Lillusię. :razz:

psinki bardzo się lubia i dużo się bawią :) , i to że mała przerośnie LILIANKĘ też zauważyłam :( ale kocham je obie i bedą musiały się z tym pogodzić i być ze mną hihihihi . i tak z małych piesków w moim domu zmieniło się na większe sunie :) :) :) ale nie załuje takiej zmiany :)pozdrawiamy i bedziemy dodawać nowe wiadomosci

Posted

Ela&Puch napisał(a):
psinki bardzo się lubia i dużo się bawią :) , i to że mała przerośnie LILIANKĘ też zauważyłam :( ale kocham je obie i bedą musiały się z tym pogodzić i być ze mną hihihihi . i tak z małych piesków w moim domu zmieniło się na większe sunie :) :) :) ale nie załuje takiej zmiany :)pozdrawiamy i bedziemy dodawać nowe wiadomosci

Lili też do mikrusków nie należy:razz:a,że Heaven ją trochę przerośnie...nie trzeba jej od dzieciętwa po schodach nosić:evil_lol:

Posted (edited)

Bgra napisał(a):
Lili też do mikrusków nie należy:razz:a,że Heaven ją trochę przerośnie...nie trzeba jej od dzieciętwa po schodach nosić:evil_lol:

Kochane jak był Blekuś, o ile pamiętam po śmierci Puszka chciałam bardzo małego pieska do 3 - 4 kilo i mam Lilusie 9 , 25 kg i kocham ją bardzo bardzo wiec teraz jak bedzie troszkę wieksza Heaven do Lilusi to historia się powtarza a miłości mam dla nich tyle samo hihihihi a już nie chce myśleć co bybyło dalej hahahahahahaha coraz to wiekszy psiak :), musze zrobić zdjęcia jak się bawią bo to jest niesamowiete pozdrawiam. A po schodach to chyba będę za nimi biec po dwa lub trzy schody bede miec kondycje i figure nie potrzebny mi fitnes

Edited by Ela&Puch
Posted

[quote name='Ela&Puch']Kochane jak był Blekuś, o ile pamiętam po śmierci Puszka chciałam bardzo małego pieska do 3 - 4 kilo i mam Lilusie 9 , 25 kg i kocham ją bardzo bardzo wiec teraz jak bedzie troszkę wieksza Heaven do Lilusi to historia się powtarza a miłości mam dla nich tyle samo hihihihi a już nie chce myśleć co bybyło dalej hahahahahahaha coraz to wiekszy psiak :), musze zrobić zdjęcia jak się bawią bo to jest niesamowiete pozdrawiam. A po schodach to chyba będę za nimi biec po dwa lub trzy schody bede miec kondycje i figure nie potrzebny mi fitnes[/QUOTE]

takie śmiganie po schodach na dobre wychodzi,szkoda,że ja na parterze mieszkam:evil_lol:Alesia nosimy,Hana sama śmiga:lol:
fajne są lalunie,czekam na filmik:loveu:widać,że dobrze się lubią

Posted

a co my tu mamy...

szlifuj ząbki maleńka:)

ale ma obstawę:)

czy one tu tak zgodnie gryza jedną kosteczkę:crazyeye:Lili urodzona mateczka:)

aż ciepło na sercu jak się ogląda takie słodkie pysie:)

Posted (edited)

czy one tu tak zgodnie gryza jedną kosteczkę:crazyeye:Lili urodzona mateczka

Dziękuje za wstawienie zdjęć kochana :) tu bawią się razem jedną szmacianą kosteczką naprawdę są cudne obie bardzo są za sobą to chyba widać dwa radosne pysie :) Lilusia to bardzo mądra psinka jest taka delikatna i czuła że trudno w to uwierzyć wspaniały przyjaciel i dla małej nauczyciel
. :) pozdrawiamy i dziękujemy za życzenia świąteczne i też życzymy wszystkiego naj naj lepszego :)

Edited by Ela&Puch
Posted

to jak udało ci się poskromić Lili,już byłam pod wrażeniem
a teraz jak patrzę na te dwa uśmiechnięte,zadowolone dwa pysiole z przeszłością,nooo kochana szacun!:loveu:
trafiły w odpowiednie ręce,miały szczęście:loveu:są fantastyczne a to Twoja zasługa:Rose:

Posted

Dziękuję za te słowa , to miłe że ktoś zauważył moją prace i po tym co przeczytałam mój pysiol się uśmiecha :) a to zasługa też pilnych i pojętnych uczennic :) bedziemy się dzielić na bierząco postępami . pozdrawiamy