a_niusia Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Mając psa, który praktycznie żyje w środowisku wodnym nie będę wydawać 60zł na piłkę, która nie pływa. ;)[/QUOTE] moje psy tez sa mega plywakami, ale to im nie przeszkadza bawic sie nieplywajacymi zabawkami. maja przeciez i sznury do gryzienia, i szarpaki, i lateksowe piszczalki i nawet jakies zabawki "interaktywne". ta pilka bawia sie zajebiscie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onomato-Peja Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Dobra, to świetnie, że się bawią, ale co z tego? W domu się z psem nie bawię a spacery prawie zawsze kończą się pływaniem, dlatego potrzebuję zabawek, które pływają, to chyba logiczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Gdybyście byli jeszcze chętni na piłki ażurowe i inne zabawki niedostępne w PL: [URL]http://adp.mylog.pl/[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyleqq Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 [quote name='Paulix']Gdybyście byli jeszcze chętni na piłki ażurowe i inne zabawki niedostępne w PL: [URL]http://adp.mylog.pl/[/URL][/QUOTE] czy to Twoja strona? mogłabyś rozszerzyć opisy o konkretne rozmiary w centymetrach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Mam to w planach, ale na razie trwają prace ;) O wszystko można pytać, najlepiej mailem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyleqq Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 ok, spoko :) możesz mi powiedzieć rozmiary tych piłek z szeleszczącym wkładem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Crackle? Mała - 5 cm Średnia 7,5 cm Duża 10 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyleqq Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 [quote name='Paulix']Crackle? Mała - 5 cm Średnia 7,5 cm Duża 10 cm[/QUOTE] tak, ta. dzięki. myślę nad nią ale teraz nie wiem, jaki rozmiar miałabym ewentualnie wybrać, bo generalnie używam piłek 6-6,5cm :lol: 7,5 to za dużo dla mojego mniejszego psa, a 5 nie wiem czy nie za mało(zwłaszcza dla większego). muszę zobaczyć na żywo jakąś piłkę 5cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriana. Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Mając psa, który praktycznie żyje w środowisku wodnym nie będę wydawać 60zł na piłkę, która nie pływa. ;)[/QUOTE] Ja właśnie znalazłam sposób na to aby piłka pływała. Wystarczy włożyć do środka małą, pływającą piłeczkę, np. hoko funny czy inną tego typu piankową :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jara Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Moja własnie utonęła ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jara Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 [quote name='Paulix']Mam to w planach, ale na razie trwają prace ;) O wszystko można pytać, najlepiej mailem.[/QUOTE] I co z ostatnim zamółwieniem? Minął miesiąc i nie dostałam znaku czy zostało złożone to zamówienie czy nie. Kasę wysałam i cisza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Piłeczka ze Stanów na bazarku Psa na Zakręcie [URL]https://www.facebook.com/events/1384385991799218/[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qmu Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 tez chce taka pile azurowa kiedy bedzie robione zamowionko chetnie sie podlacze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Dzisiaj wysłałam ostatnie paczki, trzeba będzie poczekać, bo teraz na pewno nie uda się zebrać tylu chętnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 [url]www.adp.mylog.pl[/url] - są chętni na jakieś zamówienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evvelina Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Ja myślę o patyczku, kiedy będzie robione zamówienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owcaa Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 [quote name='Paulix'][URL="http://www.adp.mylog.pl"]www.adp.mylog.pl[/URL] - są chętni na jakieś zamówienie?[/QUOTE] no są chętni ale miało być podobno po nowym roku i się zniechęciłam...;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Miało być po nowym roku ale wszyscy się obudzili teraz po poprzednim, więc może uda się zrobić, za jakieś dwa tygodnie zbiorę wpłaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katasza1 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Jakby zamowienie bylo robione w styczniu to ja bym byla chetna na dwie- trzy zabawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_niusia Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 haha nasza pilka azurowa juz jest w fatalnym stanie. myslalam, ze dluzej pociagnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fauka Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 safestixy a praktycznie cała ta linia konga jest już dostępna w polsce :eviltong: Ja bym się skusiła na ażurowe, bo tego żaden sklep nie chce sprowadzać. Trzeba się szarpnąć :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaira Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Jest szansa na piłkę ażurową football?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Tak, są na stronie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hultaj413 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Ja ostatnio zamówiłem taką, fajna rzecz dla psiaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulix Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 [url]www.adp.mylog.pl[/url] - do końca przyszłego tygodnia zbieram zamówienia ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts