Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AtaO']Trufelek przestraszył się wczoraj swojego odbicia w lustrze i zaczął ostro warczeć. Na całe szczęście - drzwi z szafy były przesuwne i żeby nie stresować chłopaka zostały przesunięte za drzwi wejściowe do pokoju. Ciekawe jak dzisiaj reaguje :)

Nie wiem jak należy robić zdjęcia psiaków do ogłoszeń, bo po raz kolejny usłyszałam :" a ja myślałam, że on jest mniejszy ".[/QUOTE]
Pani też mi tak powiedziała przez telefon bo dzwoniła do mnie wczoraj. Ale to tylko takie stwierdzenie, jest zakochana w Truflu i stwierdziła że się pięknie zmieści:)

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ewu']Pani też mi tak powiedziała przez telefon bo dzwoniła do mnie wczoraj. Ale to tylko takie stwierdzenie, jest zakochana w Truflu i stwierdziła że się pięknie zmieści:)[/QUOTE]

To cudownie!!!! :) :) :) :) :)

Posted

Widzę, że Trufelek już w ds, a ja dostalam o niego zapytanie. Pani jest ze Strzelec Opolskich, mieszka w bloku, zgadza się na wizytę. Czekam na nr telefonu i może jakiegoś innego się jej poleci?

Posted

[quote name='paulinken']Widzę, że Trufelek już w ds, a ja dostalam o niego zapytanie. Pani jest ze Strzelec Opolskich, mieszka w bloku, zgadza się na wizytę. Czekam na nr telefonu i może jakiegoś innego się jej poleci?[/QUOTE]

Może Ikarek nie byłby zbyt duży???? On mysi szybko opuścić dt.

Posted

[quote name='Lobaria']Może Ikarek nie byłby zbyt duży???? On mysi szybko opuścić dt.[/QUOTE]
[B]Ikarek potrzebuje wybiegu, tak napisała Puszek -Okruszek. [/B]Stasinek w potrzebie, Wilczek w hoteliku a w punkcie siedzi biedny mały piesio , który chyba nie na wątku bo nigdzie nie umiem znaleźć...

Posted

[quote name='ewu'][B]Ikarek potrzebuje wybiegu, tak napisała Puszek -Okruszek. [/B]Stasinek w potrzebie, Wilczek w hoteliku a w punkcie siedzi biedny mały piesio , który chyba nie na wątku bo nigdzie nie umiem znaleźć...[/QUOTE]

Wilczek tez nie nadaje się do bloku - Stasinka można zaproponiwać...

Posted

[quote name='Lobaria']Wilczek tez nie nadaje się do bloku - Stasinka można zaproponiwać...[/QUOTE]
Stasinek jest wyjec ale przekochany, oby go Pani zechciała...

Posted

Trzeba Klaudii spytać o tego małego czarnulka z krawatem , jest w boksie obok boksu po Trufelku.
Mały, spokojny, miły psiaczek. Nie ma wątku.

Posted

[quote name='ewu']Trzeba Klaudii spytać o tego małego czarnulka z krawatem , jest w boksie obok boksu po Trufelku.
Mały, spokojny, miły psiaczek. Nie ma wątku.[/QUOTE]

Znow psiak w moim typie:loveu:

Posted

Ale cudownie, że Trufelek już w domku. Cieszę się.
A ja myślałam, że on jest większy. Ze zdjęć to wygląda jak labek. Ale gdzieś na wątku było napisane, że waży 15 kg, wiec się domysliłam, że jest trochę mniejszy od labka. W ogłoszeniach koniecznie trzeba pisać wagę, bo ludzie bardzo zwracają na to uwagę.

Posted

[quote name='edka71']Ale cudownie, że Trufelek już w domku. Cieszę się.
A ja myślałam, że on jest większy. Ze zdjęć to wygląda jak labek. Ale gdzieś na wątku było napisane, że waży 15 kg, wiec się domysliłam, że jest trochę mniejszy od labka. W ogłoszeniach koniecznie trzeba pisać wagę, bo ludzie bardzo zwracają na to uwagę.[/QUOTE]
Eee do labka to mu daleko:) Jest wielkości beagla.Z wagą to różnie bywa, pies może być wychudzony albo mieć nadwagę i wtedy ocena jest niewłaściwa.Pani Trufla myślała ,że jest mniejszy, jak widać ocena jest zawsze subiektywna.

Posted

[quote name='paulinken']Widzę, że Trufelek już w ds, a ja dostalam o niego zapytanie. Pani jest ze Strzelec Opolskich, mieszka w bloku, zgadza się na wizytę. Czekam na nr telefonu i może jakiegoś innego się jej poleci?[/QUOTE]
To polecamy Stasia:)

Posted

[quote name='Tofikowa']ile wyszło za transport Trufelka?[/QUOTE]
Pojutrze puszczam wyślę przelew bo mi zapłacą za tłumaczenie:)

Posted

[quote name='ewu']Pojutrze puszczam wyślę przelew bo mi zapłacą za tłumaczenie:)[/QUOTE]

[B]Basiu, nie wysyłaj żadnych pieniędzy, Ty też masz sporo wydatków na psiaki.[/B]

To fakt sporo tych psiaków już wywieźliśmy z Punktu....a pojawiliśmy się tutaj na dogo za sprawą naszego kochanego Samusia - adoptowanego też od Klaudii i robimy to z potrzeby serca. Jak bardzo nas przyciśnie, to poprosimy o jakoweś finansowe wsparcie. Do tej pory jakoś dawaliśmy radę, a co będzie dalej to nie wiem.....

Posted

[quote name='AtaO'][B]Basiu, nie wysyłaj żadnych pieniędzy, Ty też masz sporo wydatków na psiaki.[/B]

To fakt sporo tych psiaków już wywieźliśmy z Punktu....a pojawiliśmy się tutaj na dogo za sprawą naszego kochanego Samusia - adoptowanego też od Klaudii i robimy to z potrzeby serca. Jak bardzo nas przyciśnie, to poprosimy o jakoweś finansowe wsparcie. Do tej pory jakoś dawaliśmy radę, a co będzie dalej to nie wiem.....[/QUOTE]
O matko z jakim bykiem napisałam:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

[quote name='AtaO'][B]Basiu, nie wysyłaj żadnych pieniędzy, Ty też masz sporo wydatków na psiaki.[/B]

To fakt sporo tych psiaków już wywieźliśmy z Punktu....a pojawiliśmy się tutaj na dogo za sprawą naszego kochanego Samusia - adoptowanego też od Klaudii i robimy to z potrzeby serca. Jak bardzo nas przyciśnie, to poprosimy o jakoweś finansowe wsparcie. Do tej pory jakoś dawaliśmy radę, a co będzie dalej to nie wiem.....[/QUOTE]
Ja mam już biznesplan... Farbuję włosy na fioletowo, siadam na głównej ulicy z kubkiem i śpiewam:) Przestaję tylko jak mi wrzucają- sukces murowany:) Wszyscy zapłacą... w szkole wywalili mnie z chóru( był obowiązkowy...:))