Jump to content
Dogomania

Sznaucer mini (?) mieszka przy trasie szybkiego ruchu !!!!

Recommended Posts

Posted

Przy jednym z barów na trasie Łódź - Tomaszów mieszka sznaucerek mini , psiak ma sierść w strasznym stanie , ale chudy nie jest , w futerku znalazłam kawałki słoniny :roll:

Psiak jest maleńki , może 5 kg waży , jest bardzo przyjacielski , na oko ma koło roku - półtora .

Mieszka na parkingu gdzie wjeżdżają tiry , boję się , że któryś go nie zauważy :(

Posted

malawaszka napisał(a):
o boże :(((( załamać się można...

Anja a on dzikus jest czy da się złapać?

On się pcha na kolana :( Pytałam w barze , siedzi tam od miesiąca :(

Posted

mam dla małego miejsce - na początek jako dom tymczasowy, jeśli się rodzinka zgra to zostanie na stałe - to domek, który chciał moją Mrówkę, ale ponieważ ona jest dzikus i mam obawy czy nadaje się do bloku to poprosiłam Państwa o pomoc z tym maluszkiem - tylko czy dałoby radę zorganizować transport na Śląsk?

Posted

malawaszka napisał(a):
mam dla małego miejsce - na początek jako dom tymczasowy, jeśli się rodzinka zgra to zostanie na stałe - to domek, który chciał moją Mrówkę, ale ponieważ ona jest dzikus i mam obawy czy nadaje się do bloku to poprosiłam Państwa o pomoc z tym maluszkiem - tylko czy dałoby radę zorganizować transport na Śląsk?

Malawaszko, dzisiaj panu dalam kase to moze sie troche doplaci za podroz....

Posted

malawaszka napisał(a):
juz rozmawiałam z figu - jedzie w pon-wtorek, ale może Anja wcześniej podrzuci małego do Cze-wy a ja dalej

Ja niestety nie mogę pomóc - jutro wyjeżdżam, gdyby nie to, mogłabym go przetrzymać do pon.

Trzymam kciuki!!

Posted

no i nic :( kurde czemu tak się dzieje? że jak stawia się na nogi całą okolicę, jest miejsce, jest wszystko co potrzeba dla pieska to piesek... znika? :( Anja go szukała dziś, ale ludzie myśleli, że Ona go wczoraj zabrała bo nie było go dzisiaj w ogóle, szukała po okolicy, pytała ludzi - chyba go ktoś zabrał, ale nikt nic nie widział... będzie jeszcze tam zaglądała