Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na kontroli w dzierżoniowskim schronisku razem z agnieszką30 wypatrzyłyśmy psi szkielet...trudno coś o nim powiedzieć. Wyglądal na łagodnego-nie szczekał, albo nie miał siły szczekać, średniej wielkości. Jeśli szybko nie znajdzie chociaż DT skończy jak resza dzierżoniowskich psów-zostanie poddany eutanazji.

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny..spokojnie...
Rzeczywiście nie wygląda najlepiej..:shake: ...Trzeba jak najszybciej umiescic go w DT lub przynajmniej w hoteliku:razz: ...ale to już wiemy..
Teraz tylko znaleźć jakis :roll: .

Posted

Marlena:) napisał(a):
Dziewczyny..spokojnie...
Rzeczywiście nie wygląda najlepiej..:shake: ...Trzeba jak najszybciej umiescic go w DT lub przynajmniej w hoteliku:razz: ...ale to już wiemy..
Teraz tylko znaleźć jakis :roll: .

wiem co mówię.....już raz tak zginął mi sprzed nosa maleńki szkielecik, wskocz na wątek schroniska, a przekonasz się, że to nie przesada

Posted

Rozumiem Cię agniesiu :roll: ..CZęsto wchodzę na strony schronisk,równiez waszego...
Wiadome jest,że trzeba malucha wyciągnać jak najszybciej...Chciałam Was tylko uspokoic trochę przynajmniej :oops: ...A piesek naprawdę słodki..
Od niedawna w schronie,czy tam tak zmarniał????

Posted

Próbujcie sie dowiedzieć wiecej...tak jak mówią dziewczyny...
Moja znajoma szukała psiaka...amstafa lub jakiegos mixa....moze akurat:cool3: ..tylko koniecznie dowiedzcie się w jakim jest stanie i ile ma,jak sie tam znalazł....itp.
Okropne..jak mozna doprowadzic do czegos takiego?!?!:angryy:
Biedny maluszek:-(

Posted

Apbt_sól napisał(a):
a Emir nie moze go zabrać przeciez on padnie nie długo jak zacznie trawić sam siebie.....
nie wiadomo czy to choroba czy stan z pobyty w schronie, nie wiadmo nic....
choleraa

taaaa i nie domiewmy się , dopóki jest tam...Czy to choroba, czy zwyczajnie nie moze dopchać sie do miski....
A ta kontrola, to nie była dzis?

Posted

[quote name='ulvhedinn']Poprosiłam BeataJ.... ale musiałby jej TZ się zgodzić... Ja niestety bez auta:-(

Ulv i Justyna już do mnie pisały. U mnie trochę ciężko, bo cały dzień darłam się na chłopa, że tyle pączków żre a nie powinien i w efekcie mamy zakłócenia w komunikacji.
Natomiast przypomniałam sobie, ze w wątku uciechowskim dawno temu ktoś składał propozycję w spr. transportu . Przekopałam wątek i znalazłam tego posta. Czy ktos ma kontakt z osobą majka 1?
Oto kopia z wątku Uciechowa
"majka1 vbmenu_register("postmenu_2084258", true);

Mam kołnierz, szelki w bdb stanie, jakieś obroże znajdę też, zaraz idę przekopać piwnicę, zobaczę czy coś tam znajdę. Mieszkam w Świdnicy mogę sama to przywieźć w przyszłym tygodniu, tylko podajcie dzień, jaki Wam pasuje. Mogę zapewni,ć transport paru niewielki rzeczy (gabaryty samochodu nie są zbyt wielkie) na trasie Wrocław - Dzierżoniów, lub Świdnica, bo pracuję we Wrocławiu i codziennie dojeżdżam.
Tylko napiszcie mi co i jak."