rotek_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Na kontroli w dzierżoniowskim schronisku razem z agnieszką30 wypatrzyłyśmy psi szkielet...trudno coś o nim powiedzieć. Wyglądal na łagodnego-nie szczekał, albo nie miał siły szczekać, średniej wielkości. Jeśli szybko nie znajdzie chociaż DT skończy jak resza dzierżoniowskich psów-zostanie poddany eutanazji. Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 DZiewczyny!!!! JAk szybko nie zabierzemy tego psa, on nie przeżyję...jak już go nie zabili... Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Drugi w identycznym stanie przebywał w izolatce............ Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 pomocy!!!!!!!! on je uśpi, żeby dowodów nie było!!!!!!!!! Quote
Marlena:) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dziewczyny..spokojnie... Rzeczywiście nie wygląda najlepiej..:shake: ...Trzeba jak najszybciej umiescic go w DT lub przynajmniej w hoteliku:razz: ...ale to już wiemy.. Teraz tylko znaleźć jakis :roll: . Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Marlena:) napisał(a):Dziewczyny..spokojnie... Rzeczywiście nie wygląda najlepiej..:shake: ...Trzeba jak najszybciej umiescic go w DT lub przynajmniej w hoteliku:razz: ...ale to już wiemy.. Teraz tylko znaleźć jakis :roll: . wiem co mówię.....już raz tak zginął mi sprzed nosa maleńki szkielecik, wskocz na wątek schroniska, a przekonasz się, że to nie przesada Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pomocy, tutaj ta pomoc jest naprawdę potrzebna!!!:-( :-( :-( Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 o matko boska , wycienczenie , zaniedbainie, mix Amstaffa, Aga a nie da się przez kogos inego cos o nim dowiedzieć???? Quote
Marlena:) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Rozumiem Cię agniesiu :roll: ..CZęsto wchodzę na strony schronisk,równiez waszego... Wiadome jest,że trzeba malucha wyciągnać jak najszybciej...Chciałam Was tylko uspokoic trochę przynajmniej :oops: ...A piesek naprawdę słodki.. Od niedawna w schronie,czy tam tak zmarniał???? Quote
Marlena:) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Próbujcie sie dowiedzieć wiecej...tak jak mówią dziewczyny... Moja znajoma szukała psiaka...amstafa lub jakiegos mixa....moze akurat:cool3: ..tylko koniecznie dowiedzcie się w jakim jest stanie i ile ma,jak sie tam znalazł....itp. Okropne..jak mozna doprowadzic do czegos takiego?!?!:angryy: Biedny maluszek:-( Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a Emir nie moze go zabrać przeciez on padnie nie długo jak zacznie trawić sam siebie..... nie wiadomo czy to choroba czy stan z pobyty w schronie, nie wiadmo nic.... choleraa Quote
malagos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Apbt_sól napisał(a):a Emir nie moze go zabrać przeciez on padnie nie długo jak zacznie trawić sam siebie..... nie wiadomo czy to choroba czy stan z pobyty w schronie, nie wiadmo nic.... choleraa taaaa i nie domiewmy się , dopóki jest tam...Czy to choroba, czy zwyczajnie nie moze dopchać sie do miski.... A ta kontrola, to nie była dzis? Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 była byla , dzieki temu wiadomo jest o istnieniu szkielecika.. Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 emir sfinansuje pobyt psów w klinice Akademii Rolniczej, kwestia transportu, ja nie ruszę się z moim chłopem za nic... CZy ktoś z Wrocławia mógłby przyjechać po psy??? Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 halo??????? ktoś to czyta????:cool3: Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 o, ulv kochana.... widziałaś zdjęcia na wątku dzierżoniowskim, a ten pajac nie daje możliwości ogłaszania psiaków Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 u nas zero auta Aska odblokowana za 2 ttygodnie dopiero. Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ja też jestem bez!!!nie dam rady, niestety ktoś w tym domu pracowąć musi...Andrzej nie da rady wyrwać się ... Quote
ulvhedinn Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Poprosiłam BeataJ.... ale musiałby jej TZ się zgodzić... Ja niestety bez auta:-( Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='ulvhedinn']Poprosiłam BeataJ.... ale musiałby jej TZ się zgodzić... Ja niestety bez auta:-( Ulv i Justyna już do mnie pisały. U mnie trochę ciężko, bo cały dzień darłam się na chłopa, że tyle pączków żre a nie powinien i w efekcie mamy zakłócenia w komunikacji. Natomiast przypomniałam sobie, ze w wątku uciechowskim dawno temu ktoś składał propozycję w spr. transportu . Przekopałam wątek i znalazłam tego posta. Czy ktos ma kontakt z osobą majka 1? Oto kopia z wątku Uciechowa "majka1 vbmenu_register("postmenu_2084258", true); Zarejestrowany: Nov 2002 Postów: 224 Mam kołnierz, szelki w bdb stanie, jakieś obroże znajdę też, zaraz idę przekopać piwnicę, zobaczę czy coś tam znajdę. Mieszkam w Świdnicy mogę sama to przywieźć w przyszłym tygodniu, tylko podajcie dzień, jaki Wam pasuje. Mogę zapewni,ć transport paru niewielki rzeczy (gabaryty samochodu nie są zbyt wielkie) na trasie Wrocław - Dzierżoniów, lub Świdnica, bo pracuję we Wrocławiu i codziennie dojeżdżam. Tylko napiszcie mi co i jak." Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wyslałam PW z prośbą o pomoc do majka 1 Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 wpiszcie w temacie wątku, ze potrzebny transport Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale super wieści!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Recommended Posts