gops Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 było by super jakbyś załatwiła większy wybór rzeczy MAGA w Polsce , oficjalna strona: [URL]http://www.magweb.cz/[/URL] Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='gops']było by super jakbyś załatwiła większy wybór rzeczy MAGA w Polsce , oficjalna strona: [URL]http://www.magweb.cz/[/URL][/QUOTE] nie działa wersja angielska i nie mogę się połapać :lol: ale dzięki, przeglądam już i będę pisać do Ciebie na PW w tej sprawie [B]lista zabawek do wyboru i info o rabacie na poprzedniej stronie! [/B] Quote
anorektyczna.nerka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A ja myślę, że większe byłoby parcie na szelki czy obroże z cleanruna niż na zabawki. Tym bardziej, że cenowo nie wpadają źle przy np. rogzie. Gdybyś miała zamiar coś w tym kierunku robić, to myślę, że kanadyjski/skandynawski sprzęt zaprzęgowy byłby mile widziany (ale tu jest ryzyko, że nie zejdzie Ci towar) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='anorektyczna.nerka']A ja myślę, że większe byłoby parcie na szelki czy obroże z cleanruna niż na zabawki. Tym bardziej, że cenowo nie wpadają źle przy np. rogzie. [/QUOTE] ale z tego co zrozumiałam problem tkwi tutaj: [quote name='motyleqq']ja będę zamawiać w cenach hurtowych i tylko zabawki z listy są w Cleanrunie dostępne w tej opcji [/QUOTE] Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 w Cleanrunie nie ma innowacyjnych szelek czy obroży, których nie można dostać na polskim rynku. przynajmniej ja ich nie widziałam. poza tym, tak jak pisze Zuzia, nie wszystko z tego sklepu można zamówić hurtowo. Poza zabawkami, tylko książki i dvd, które już wybrałam więc o to nie pytam. co do sprzętu zaprzęgowego, mam zamiar, ale potrzebuję kogoś, kto się tą dziedziną u mnie zajmie Quote
paulaa. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Jak dla mojego psa, który nie lubi się przeciągać, to zdecydowanie fajną alternatywą są zabawki: 1 - mogłoby być fajną alternatywą piłki na sznurku do przeciągania, coś innego, myśle, że takie futerko nie jednego wybrednego psiaka by zainteresowało, my przynajmniej napewno byśmy spróbowali. Gorzej z rzucaniem pewnie. 13,14 - fajna alternatywa tradycyjnego szarpaka, dla psiaków jak mój który tradycyjny mają w nosie i szybko im się nudzi. ;) A będą jakieś fajne piłki jeszcze ? Bo na tym nam bardzo zależy. :cool3: Quote
anorektyczna.nerka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Zapytaj panią prowadzącą hodowlę Anana Amarok albo [FONT=arial, sans-serif][SIZE=2] Kakrayok Aipa. One startują zawodach albo mogą znać kogoś, kto jest w to bardziej zaangażowany. [/SIZE][/FONT] Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='paulaa.']Jak dla mojego psa, który nie lubi się przeciągać, to zdecydowanie fajną alternatywą są zabawki: 1 - mogłoby być fajną alternatywą piłki na sznurku do przeciągania, coś innego, myśle, że takie futerko nie jednego wybrednego psiaka by zainteresowało, my przynajmniej napewno byśmy spróbowali. Gorzej z rzucaniem pewnie. 13,14 - fajna alternatywa tradycyjnego szarpaka, dla psiaków jak mój który tradycyjny mają w nosie i szybko im się nudzi. ;) A będą jakieś fajne piłki jeszcze ? Bo na tym nam bardzo zależy. :cool3:[/QUOTE] dzięki też myślę że nr 1 kiepsko się rzuca ;) co masz na myśli pisząc fajne piłki? :lol: [quote name='anorektyczna.nerka']Zapytaj panią prowadzącą hodowlę Anana Amarok albo [FONT=arial][SIZE=2] Kakrayok Aipa. One startują zawodach albo mogą znać kogoś, kto jest w to bardziej zaangażowany. [/SIZE][/FONT][/QUOTE] dzięki wielkie za wskazówkę! Quote
85llola Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Zabawki nr. 4,5 i 7 mogą być okej ;) A będziesz sprowadzała także frisbee? Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='85llola']Zabawki nr. 4,5 i 7 mogą być okej ;) A będziesz sprowadzała także frisbee?[/QUOTE] tak, będzie Hero i Hyperflite Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='drzalka'][B]motyleqq[/B] a piłki "dziurawki" ?[/QUOTE] będą na pewno, obiecali mi wysłać ofertę ale akurat przyszedł weekend więc muszę czekać :lol: Quote
paulaa. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='motyleqq'] co masz na myśli pisząc fajne piłki? :lol: [/QUOTE] Czy oprócz tych abażurowych jeszcze jakieś będą ? Bo narazie z tych zabawek, to raczej szarpakowe. :smile: A mi się marzą jakieś fajne piłki o różnych wielkościach i twardości, np. na sznurku, bo to trudno znaleźć w sklepach. Ale to chyba nadal w sferze marzeń niestety, nigdzie nie widziałam. :D Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='paulaa.']Czy oprócz tych abażurowych jeszcze jakieś będą ? Bo narazie z tych zabawek, to raczej szarpakowe. :smile: A mi się marzą jakieś fajne piłki o różnych wielkościach i twardości, np. na sznurku, bo to trudno znaleźć w sklepach. Ale to chyba nadal w sferze marzeń niestety, nigdzie nie widziałam. :D[/QUOTE] na pewno będą. będą na pewno te: [URL]http://www.jwpet.com/dog/cuzdetails.html[/URL] co do reszty, to w tej chwili nie wiem, ale jeśli są jakieś konkretne piłki, niedostępne w Polsce, a które byś chciała, to daj znać Quote
drzalka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 To super, te stwory jako takie "domowe" piłki też mogą być fajne :) Quote
Yuveza Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [URL="http://www.jwpet.com/images/dogcuzdet_tai.jpg"]Ta[/URL] fajna :lol: Quote
Marta_Ares Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 wszystkie te futerkowe zabawki jeśli cena będzie w miarę odpowiednia jak na PL:diabloti: są świetne :loveu: :loveu: szczególnie podoba mi się nr 1, 12,14, 15, 22. Dużo psów uwielbia futrzaki, ale mało jest takich na prawdę wytrzymałych. Ogólnie bardzo mały wybór jest tego typu zabawek w Polsce Quote
wikikoniki Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 14 fajne, miło było by się tym przeciągać ;) ja też liczę na mnóstwo piłek ;) Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 dzięki dziewczyny. niektóre zabawki się powtarzają i to właśnie ułatwi mi wybór :) Quote
paulaa. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A nie myśleliście nad tym, żeby sprowadzać piłki planeta: [URL="http://www.planetdog.com/category.aspx?categoryID=30"] http://www.planetdog.com/category.aspx?categoryID=30[/URL] W Pl, sprowadza je chyba tylko eko-pies, gdyby udało się dogadać z nimi żeby sprowadzać je w cenach hurtowych, moglibyście je mieć w konkurencyjnych cenach. Ja w każdym razie byłabym bardzo chętna na ich piłki, podobno sa świetne, ale ceny mnie troche przerażają, ciekawe jak by to wychodziło, ze sprowadzeniem. ;) Zresztą ogólnie mają fajne rzeczy na stronie :smile: Co do przeszkód, możesz popytać na agilityinfo, tam znają stolarzy, była chyba nawet dyskusja na którymś wątku, którzy robią przeszkody regulaminowe i w miare cenach, może udałoby ci się z którymś dogadać. ;) Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='paulaa.']A nie myśleliście nad tym, żeby sprowadzać piłki planeta: [URL="http://www.planetdog.com/category.aspx?categoryID=30"] http://www.planetdog.com/category.aspx?categoryID=30[/URL] W Pl, sprowadza je chyba tylko eko-pies, gdyby udało się dogadać z nimi żeby sprowadzać je w cenach hurtowych, moglibyście je mieć w konkurencyjnych cenach. Ja w każdym razie byłabym bardzo chętna na ich piłki, podobno sa świetne, ale ceny mnie troche przerażają, ciekawe jak by to wychodziło, ze sprowadzeniem. ;) Zresztą ogólnie mają fajne rzeczy na stronie :smile: Co do przeszkód, możesz popytać na agilityinfo, tam znają stolarzy, była chyba nawet dyskusja na którymś wątku, którzy robią przeszkody regulaminowe i w miare cenach, może udałoby ci się z którymś dogadać. ;)[/QUOTE] na pewno eko-pies dostaje ceny hurtowe przy zamówieniu. te piłki są po prostu drogie, bo są doskonałej jakości. ja teraz odkupuję jedną taką, to się sama przekonam :) jeszcze nie jestem pewna, czy od razu będą przeszkody Quote
paulaa. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 no domyślam się że ma je w hurtowych cenach, ale ciekawa jestem ile z cen na stronie to czysty zysk ;) dlatego też chodziło mi o konkurencyjne ceny, co na pewno by zwabiło troche fanów ich piłek. :P oo zazdroszcze i jestem ciekawa relacji z użytkowania, czy naprawde są warte swojej ceny. :smile: Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='paulaa.']no domyślam się że ma je w hurtowych cenach, ale ciekawa jestem ile z cen na stronie to czysty zysk ;) dlatego też chodziło mi o konkurencyjne ceny, co na pewno by zwabiło troche fanów ich piłek. :P oo zazdroszcze i jestem ciekawa relacji z użytkowania, czy naprawde są warte swojej ceny. :smile:[/QUOTE] zobaczymy, jak są warte, to wtedy pojawią się u mnie :) Quote
dog193 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='motyleqq']natomiast niektóre zabawki są z prawdziwego futra królika [/QUOTE] [quote name='motyleqq']wszystko jest albo z prawdziwego futra królika[/QUOTE] Jak dla mnie dyskwalifikacja na stracie tych zabawek :diabloti: Oczywiście nie bierz mojej opinii pod wagę w swoich rozwarzaniach - tak tylko piszę, że ja bym na pewno nie kupiła zabawek z króliczym futrem :D Wolę moje futerka - żywe, a Jupik musi się zadowolić innymi zabawkami :D Quote
motyleqq Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='dog193']Jak dla mnie dyskwalifikacja na stracie tych zabawek :diabloti: Oczywiście nie bierz mojej opinii pod wagę w swoich rozwarzaniach - tak tylko piszę, że ja bym na pewno nie kupiła zabawek z króliczym futrem :D Wolę moje futerka - żywe, a Jupik musi się zadowolić innymi zabawkami :D[/QUOTE] hihi no muszę się liczyć z tym, że nie każdemu to pasuje, ale też wiele osób stawia na jakość. dla Ciebie więc będą te z wełny, żadna owca nie traci życia przy goleniu :cool3: Quote
Recommended Posts