kalyna Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Ptysiak']Wybiłam mu chyba skutecznie rządzenie z główki :diabloti: [/QUOTE] to podziel się tą wiedzą, jak to zrobiłaś :diabloti: Piękną dziewczyną była.... Quote
Ty$ka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Hejka :) Zdjęcia na fb - boskie :loveu: Ptyś rozbraja mnie minami :lol: Quote
Ptysiak Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Hej Kochani :loveu: Dziękuję za wspólną pamięć o Lunce... :Rose: Masz rację Bestyjko. Nie zapomina się nigdy... [quote name='kalyna']to podziel się tą wiedzą, jak to zrobiłaś :diabloti: [/QUOTE] Pokazałam mu kto rządzi u mnie w domu, czyli ja :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Hejka :smile: Zdjęcia na fb - boskie :loveu: Ptyś rozbraja mnie minami :lol:[/QUOTE] Mnie też :evil_lol: Uwielbiam jak tak kręci główką i patrzy we mnie jakby wiedział co do niego mówię :loveu: Mam bardzo dużo zdjęć ale wstawię je może wieczorem... Myślałam, że będę miała więcej czasu teraz to znowu to z Sebkiem:/ Jeździmy po lekarzach i mam już dość... Dziś rano mój tato ma operację. Ma trzy tętniaki i nie jest wesoło... Będzie miał wstawiany implant. Boi się powikłań a ja znowu nie mogę spać i tylko mam wiarę w to, że wszystko będzie dobrze... A tak w ogóle to żyjemy:) Ptysiek złapał już 5 kleszczy. Jednego sam sobie nawet wygryzł, zdeptał i o mało nie dostałam zawału jak zobaczyłam ślady łapek z krwi w kuchni :/... Nie polecam Flevox :shake: wracam do Advantix. W zeszłym roku działał świetnie, zobaczymy. Pozdrawiamy cieplutko nocną porą ;) [img]https://lh6.googleusercontent.com/-ln0nYRJJwUg/UYi7ZDAaYYI/AAAAAAAAIko/OeJMZu81ibY/w631-h473-no/IMG_0140.JPG[/img] Quote
łamAga Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Trzymam mocno kciuki za Tate i za Sebka ;) co do kropelek to tylko advantix jest mega skuteczny , u nas nigdy nie zawodzi a psiaki w tym roku jeszcze ani jednego kleszcza nie miały :) Quote
Ty$ka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Trzymam kciuki za zdrowie :) I Sebka, i Twojego Taty :) Quote
Daga&Maks Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze :) Quote
Shilomaniak Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Wracamy do gry, tylko Ciociu ratunku, streść ostatnie 1,5 miesiąca w dwóch zdaniach ,bo oczy me kaprawe nie są w stanie ogarnąć wszystkiego:evil_lol: Widzę że rodzina ludziowa choruje, uszy do góry-musi być dobrze, nie ma innej opcji. Ptyś facet pełną gębą , pociesz się że nie wszystkie kleszcze zarażają, poza wszystkim środki anty działają tak że kleszcze atakują ale odpadają od psa. Mizianka dla zwierzyńca:multi: Quote
Recommended Posts