Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

My też tęsknimy i czekamy na Was:lol:
koniecznie wymiziaj Ptysia :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']

Bez urazy. Nie wysyłam przez Nikogo info. Madzia do mnie napisała sms-ka więc Jej odpisałam jak zawsze. To chyba nie jest nic złego, że dzwoni się lub pisze do Znajomych...
[/QUOTE]

A ja dałam info na dogo, żeby inni się nie martwili ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tego nie rozumiem...
przecież nie trzeba siedzieć na DGM godzinami. wystarczy wejść na 2-3 minuty, napisać, że sorki i juz. To wtedy bedzie ładnie i grzecznie. A takie wysylanie info przez znajomych, nie, to mi sie wcale ale to wcale nie podoba.
Zawsze się zastanawiam, czy gdyby zaistniała odwrotna sytuacja, to czy Gospodyni Galerii nie czułaby sie urazona...
Jak myslicie?

pzdr.[/QUOTE]

Chyba jednak trochę przesadzasz....Nikt nie ma obowiązku wchodzić na dogo chociażby na 2sekundy.I nie widze w tym nic niegrzecznego.

Posted (edited)

Dzień dobry :)
Ja nadal tylko przelotem ale daję znać, że żyjemy :evil_lol:
Ptysiek powoli robi się coraz bardziej męski :razz:, broni mnie przed Obcymi swoją piersią i zębami :evil_lol: tzn. właściwie to przed pijanymi obcymi. ;)
Troszkę czasami niektórzy się go boją ale nie kumam tego bo jak dla mnie nadal jest moim malutkim kochanym Ptysiaczkiem :loveu::diabloti:
A i w sobotę u Nas imprezka. Ptysiek kończy roczek :evil_lol:
No i mam nadzieję, że od lutego w końcu odpocznę i wrócę do normalności... Marzę już o "nudzeniu" się w domu bo powoli wysiadam przy takim trybie życia :evil_lol:

Dziękujemy za odwiedziny i pamięć :loveu:

Jeśli miałby Ktoś ochotę to tu jest albumik z najnowszymi zdjęciami a przy okazji troszkę starych wspomnień z Luną :)
[URL]https://plus.google.com/photos/114275366903199486730/albums/5838184387836795617?authkey=COHa3ovAxMafSg[/URL]

Pozdrawiamy w piękny zimowy poniedziałek ;)

Edited by Ptysiak
Guest wolfheart
Posted

ile zdjęć:multi::loveu:
Ptyś to już mężczyzna pełnym...pysiem.