*Magda* Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Dostałam dziś sms'ka od Izy, że może w lutym wróci na dogo :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='magdabroy']Dostałam dziś sms'ka od Izy, że może w lutym wróci na dogo :roll:[/QUOTE] no ładnie.... Quote
angineuuka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='magdabroy']Dostałam dziś sms'ka od Izy, że może w lutym wróci na dogo :roll:[/QUOTE] pf, w lutym to mnie nie będzie! Quote
Ty$ka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ona sobie żartuje prawda? Z tym lutym i z tym "może"?!!! Quote
*Magda* Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Iza napisała, że nie ma czasu teraz na dogo :roll: Tęskni i planuje wrócić w lutym, jeśli będzie miała czas :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ale wszystko u nich dobrze mam nadzieję.... Quote
*Magda* Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='marta.k9080']ale wszystko u nich dobrze mam nadzieję....[/QUOTE] Pytałam czy wszystko dobrze. Odpisała, że tak ;) Ale właśnie cierpi na brak czasu :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='magdabroy']Ale właśnie cierpi na brak czasu :roll:[/QUOTE] a my razem z nią:placz: Quote
Patik Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Będziemy z niecierpliwością czekać ;) I liczyć na to ,że jednak wcześniej też nas odwiedzą ;D Quote
handzia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Kochane cioteczki, przepraszam bardzo, ale jesteśmy zdesperowane i wszędzie szukamy pomocy... [INDENT] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=15acs.jpg&res=landing[/IMG] [I] "Mały Fenek płacze w kątku nie ma nikogo na wątku :-( Jestem dziki i strachliwy, mały, chudy, bojaźliwy Mam ogromne żółte uszy, strach ogromny mam tez w duszy, Boje się własnego cienia schronisko mnie w placek zmienia Rozpłaszczony na betonie Fenek we łzach swoich tonie.[/I]" Ten piękny wierszyk stworzyła Szarotka (to tylko urywek), zapraszamy na wątek Fenka, jeśli ktoś chce przeczytać więcej wierszyków ;-) a przy okazji pomóc maluszkowi :-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229928-potrzebuje-310-z%C5%82-aby-nauczyc-sie-ufac-cz%C5%82owiekowi-dacie-mi-te-szanse-B%C5%82agam"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...szanse-Błagam[/URL] [/INDENT] Quote
Oscar Patric Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 więc i My grzecznie czekamy na powrot Izki z Ptysiakiem:) Quote
Sonka95 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 To dobrze , że jest przynajmniej z nimi kontakt ;) Quote
stokrotka.af Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 soryyyyyyyyyyyyyyyyyyy ,że mnie wcięło :( postaram się poprawić mizianka dla Ptysiaka :) Quote
Besti Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Łojej a Ptysiów ani widu ani słychu:shake: Ptysia najlepsza sesja wpadła na strony kalendarza :) Quote
agaga21 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 co się dzieje z ptysiakową, że tak zniknęła? Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='agaga21']co się dzieje z ptysiakową, że tak zniknęła?[/QUOTE] Napisała mi w sms'ie, że nie ma czasu :roll: Quote
*Magda* Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Iza wracaj, bo już mi się po nocach śnisz :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Niech wracają jak najszybciej na dogo :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='magdabroy']Dostałam dziś sms'ka od Izy, że może w lutym wróci na dogo :roll:[/QUOTE] Ja tego nie rozumiem... przecież nie trzeba siedzieć na DGM godzinami. wystarczy wejść na 2-3 minuty, napisać, że sorki i juz. To wtedy bedzie ładnie i grzecznie. A takie wysylanie info przez znajomych, nie, to mi sie wcale ale to wcale nie podoba. Zawsze się zastanawiam, czy gdyby zaistniała odwrotna sytuacja, to czy Gospodyni Galerii nie czułaby sie urazona... Jak myslicie? pzdr. Quote
betty_labrador Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 No nie-ja tu z wizytą a tu klops- nie ma właścicielki :diabloti: Tak gości przyjmuje :mad: czekamy! :) Quote
Ptysiak Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Dzień dobry Kochani :) Żyjemy i nie zapominamy o Znajomych z dogo. Niestety nie mam w tej chwili zbyt wiele czasu i nie dałabym rady odwiedzić wszystkich galerii :( Zawieszam galerię aż do odwołania. [quote name='Asiaczek']...A takie wysylanie info przez znajomych, nie, to mi sie wcale ale to wcale nie podoba...[/QUOTE] Bez urazy. Nie wysyłam przez Nikogo info. Madzia do mnie napisała sms-ka więc Jej odpisałam jak zawsze. To chyba nie jest nic złego, że dzwoni się lub pisze do Znajomych... Pozdrawiamy Wszystkich cieplutko :loveu: Pamiętamy, tęsknimy i wrócimy... Quote
Recommended Posts