*Magda* Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Jaka ona malutka przy Io :crazyeye: A czerwone oczka są cuuuuuuuuuuuudne :loveu: Quote
Ana :) Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-eE2EAKa11RU/UH3Fhn7OMSI/AAAAAAAAFU8/Z2xblKXeW7A/s717/IMG_0095.JPG[/URL] bosko :loveu: cudne nowe maleństwo :) Quote
phase Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Jakie maleństwo. :loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Fldz-DlK2UI/UH3Fc_6zJSI/AAAAAAAAFUo/M0A2E00w1Wk/s863/IMG_0014.JPG[/url] Quote
Izabela124. Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Rzeczywiście maleńka jest i fajny ma kolor :) Quote
Shilomaniak Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Psiśliśmy podziwiać i podziwiamy , prześliczny potworek , taki kawowy, to już masz i kawusię i ciastko, no garmażeria z menażerią po prostu.:lol: Quote
Ptysiak Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Dzień dobry Wszystkim :) Czy wczoraj chodziło Wam normalnie dogo? Bo ja nie mogłam się zalogować :( nie wiem co się dzieje bo inne fora normalnie chodziły... Dziękuję za odwiedzinki :loveu: Siedzę w pracy i nie wiem od czego zacząć tyle mam roboty dzisiaj :roll: Nadal jestem smarkata ale już coraz mniej ;) Io i Ishtarka nadal śpią osobno i powoli się socjalizują :) U Koleczki jest poprawa :multi: ostatnio zaczepia do zabawy, biega i skacze :) Tylko ciągle walczę z Rodzicami by ja pilnowali i jeździli na kontrolę... :mad: Chwilę zostawiłam Ptysia wczoraj wieczorem samego i zjadł część swojej zabawki. Nigdy mu jej nie zostawiałam jak wychodziłam bo bałam się właśnie, że ją pogryzie i coś zje. Nie wiem jakim cudem ją dorwał bo leżała wysoko na półce :/ Nad ranem zwymiotował trzy razy swoja kolację.:( Nie dostał śniadania chociaż chodził i prosił. Wodę pije, gorączki nie ma, kupka normalna, bawi się jak zawsze ale wymioty mnie niepokoją.:shake: Zapisałam go do veta i jedziemy zaraz po pracy. Nawet jeśli nic mu nie jest, wolę dmuchać na zimne. Pogoda od wczoraj śliczna i cieplutko. Może jutro pójdziemy na spacerek z Monika i Xandorkiem (o ile Ptyś będzie dobrze się czuł) a w sobotę mamy spacerek z Ania i Apo. Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mi dogo chodziło a to cud :evil_lol: Zdrówka dla Ptyśka :smile: Quote
Ana :) Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mam nadzieje, że Ptysiowi nic nie będzie :) a pogoda faktycznie super jest :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Witajcie :calus: Gratulujemy nowego domownika :loveu: Cudna ciureczka :loveu: Powodzenia w oswajaniu dziewczynek :kciuki: Jeszcze beda spac ze soba, zobaczysz :cool3: I widze ze hamaczki porobilas, spa w nich? :) A Ptys znowu cos odwala :mad: Zdrowka Ptynio :calus: :calus: :calus: Quote
Besti Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Dzień Dobry Ptyśki:loveu: Daj znać jak tam u weta było. Quote
Oscar Patric Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 doberek:) zdrówka dla mojego ulubieńca Quote
xyzxyz Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-ad90LdWzM7w/UH3FefIu3MI/AAAAAAAAFU0/ZeN8B8Dp0h4/s775/IMG_0049.JPG[/URL] cudo :) Quote
Nath Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Witamy Was cieplutko! :lol: I znowu obowiązkowo całuski dla Ptysia. Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Hejka ;) co za niegrzeczny Ptyś :shake: Qwenda dzisiaj tez nażarła się kartonów ale to jej ulubione danie i nigdy nic jej po tym nie jeść , a moze to źle , jak by jej coś było to może by więcej nie ruszyła :mad: Quote
Ptysiak Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Kaaasia']Mi dogo chodziło a to cud :evil_lol: Zdrówka dla Ptyśka :smile:[/QUOTE] Bo pewnie podmieniłaś mi neta :evil_lol: [quote name='Błyskotka']Miejmy nadzieję że to nic poważnego.[/QUOTE] Od rana nie wymiotował więc mam nadzieję, że już będzie ok :) [quote name='Ana :)']Mam nadzieje, że Ptysiowi nic nie będzie :smile: a pogoda faktycznie super jest :loveu:[/QUOTE] Aż miło spacerować w taką pogodę :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :calus: Gratulujemy nowego domownika :loveu: Cudna ciureczka :loveu: Powodzenia w oswajaniu dziewczynek :kciuki: Jeszcze beda spac ze soba, zobaczysz :cool3: I widze ze hamaczki porobilas, spa w nich? :smile: A Ptys znowu cos odwala :mad: Zdrowka Ptynio :calus: :calus: :calus:[/QUOTE] Cześć :loveu: Na razie to obie kichają :shake: ale vibovit czyni cuda :) Ishtarka czasami wchodzi do hamaczka ale woli spać jak na razie na dole :) Io swój rozgryzła i zabrała szmatkę do swojego legowiska a tak się namęczyłam:mad::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Besti']Dzień Dobry Ptyśki:loveu: Daj znać jak tam u weta było.[/QUOTE] Dobry wieczór Bestyjki :loveu: [quote name='unikatowydiament']doberek:smile: zdrówka dla mojego ulubieńca[/QUOTE] Cześć Oscarki :loveu: [quote name='biscuit'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-ad90LdWzM7w/UH3FefIu3MI/AAAAAAAAFU0/ZeN8B8Dp0h4/s775/IMG_0049.JPG[/URL] cudo :smile:[/QUOTE] :) [quote name='Nath']Witamy Was cieplutko! :lol: I znowu obowiązkowo całuski dla Ptysia.[/QUOTE] Hej :) Już wycałowany :loveu: [quote name='dOgLoV']Hejka ;-) co za niegrzeczny Ptyś :shake: Qwenda dzisiaj tez nażarła się kartonów ale to jej ulubione danie i nigdy nic jej po tym nie jeść , a moze to źle , jak by jej coś było to może by więcej nie ruszyła :mad:[/QUOTE] Hej Aga :) wenducha jest de best :evil_lol: Nie licz na to że nie ruszy ;) Ptysiek już tyle razy coś zjadł i nadal się nie nauczył :shake: Jestem świeżo od veta i spacerku. Nawet nie jadłam śniadania i obiadu bo tak się denerwowałam:roll: Zaraz idę się przebrać i ochłonąć przed dogo w Waszych galeriach :diabloti: Po pierwsze jestem dumna z Ptysia :multi: nie wystawiał ząbków na vetkę jak mu badała tyły :evil_lol: Codzienna nauka "badamy się" nie poszła w las :) Co prawda stał niepewnie ale grzecznie i cierpliwie, aż sama vetka była w szoku :) Nie wymiotował już w ciągu dnia :) Dałam mu rano lekarstwo na żołądek(mam w domu od veta na zapas) i to może tez pomogło. Ma jeszcze brać do jutra. Przed wizytą zrobił kupkę i że tak napiszą... wykupkał zabawkę :lol: mam nadzieję, że całą :) Dostał zastrzyk z witaminkami i na wstrzymanie wymiotów. Tak na wszelki wypadek. Chodzi za mną teraz i prawie błaga o jedzenie :( Karmię go Hilsem i/d więc jeśli nic nie będzie (tfu tfu) to mogę mu dać troszkę na kolację :) Quote
Oscar Patric Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 cieszymy się bardzo że Ptyś lepiej się czuje:) Quote
szalej Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-ad90LdWzM7w/UH3FefIu3MI/AAAAAAAAFU0/ZeN8B8Dp0h4/s775/IMG_0049.JPG[/URL] o mój boże hahahahahaha jakie oczy :D Superowa jest, ale myślałam na początku, ze to albinosek, a ja uwielbiam albinoski :D chociaż w sumie wole myszki :P Quote
asiunia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 CZEŚĆ PTYSIE :D to z Ptysia taki żarłoczek? :) Quote
agaga21 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 oj to ptysiek narozrabiał! mm nadzieję, ze więcej zabawek nie zjadł ;) i że szybko dojdzie do siebie. Quote
Recommended Posts