Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Wszystkim :)

Czy wczoraj chodziło Wam normalnie dogo? Bo ja nie mogłam się zalogować :( nie wiem co się dzieje bo inne fora normalnie chodziły...

Dziękuję za odwiedzinki :loveu:
Siedzę w pracy i nie wiem od czego zacząć tyle mam roboty dzisiaj :roll: Nadal jestem smarkata ale już coraz mniej ;)
Io i Ishtarka nadal śpią osobno i powoli się socjalizują :)
U Koleczki jest poprawa :multi: ostatnio zaczepia do zabawy, biega i skacze :) Tylko ciągle walczę z Rodzicami by ja pilnowali i jeździli na kontrolę... :mad:

Chwilę zostawiłam Ptysia wczoraj wieczorem samego i zjadł część swojej zabawki. Nigdy mu jej nie zostawiałam jak wychodziłam bo bałam się właśnie, że ją pogryzie i coś zje. Nie wiem jakim cudem ją dorwał bo leżała wysoko na półce :/
Nad ranem zwymiotował trzy razy swoja kolację.:( Nie dostał śniadania chociaż chodził i prosił. Wodę pije, gorączki nie ma, kupka normalna, bawi się jak zawsze ale wymioty mnie niepokoją.:shake: Zapisałam go do veta i jedziemy zaraz po pracy. Nawet jeśli nic mu nie jest, wolę dmuchać na zimne.

Pogoda od wczoraj śliczna i cieplutko. Może jutro pójdziemy na spacerek z Monika i Xandorkiem (o ile Ptyś będzie dobrze się czuł) a w sobotę mamy spacerek z Ania i Apo.

Posted

Witajcie :calus:

Gratulujemy nowego domownika :loveu: Cudna ciureczka :loveu: Powodzenia w oswajaniu dziewczynek :kciuki: Jeszcze beda spac ze soba, zobaczysz :cool3:
I widze ze hamaczki porobilas, spa w nich? :)

A Ptys znowu cos odwala :mad: Zdrowka Ptynio :calus: :calus: :calus:

Posted

Hejka ;)

co za niegrzeczny Ptyś :shake: Qwenda dzisiaj tez nażarła się kartonów ale to jej ulubione danie i nigdy nic jej po tym nie jeść , a moze to źle , jak by jej coś było to może by więcej nie ruszyła :mad:

Posted

[quote name='Kaaasia']Mi dogo chodziło a to cud :evil_lol:
Zdrówka dla Ptyśka :smile:[/QUOTE]
Bo pewnie podmieniłaś mi neta :evil_lol:

[quote name='Błyskotka']Miejmy nadzieję że to nic poważnego.[/QUOTE]
Od rana nie wymiotował więc mam nadzieję, że już będzie ok :)

[quote name='Ana :)']Mam nadzieje, że Ptysiowi nic nie będzie :smile:
a pogoda faktycznie super jest :loveu:[/QUOTE]
Aż miło spacerować w taką pogodę :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Witajcie :calus:

Gratulujemy nowego domownika :loveu: Cudna ciureczka :loveu: Powodzenia w oswajaniu dziewczynek :kciuki: Jeszcze beda spac ze soba, zobaczysz :cool3:
I widze ze hamaczki porobilas, spa w nich? :smile:

A Ptys znowu cos odwala :mad: Zdrowka Ptynio :calus: :calus: :calus:[/QUOTE]
Cześć :loveu:

Na razie to obie kichają :shake: ale vibovit czyni cuda :)
Ishtarka czasami wchodzi do hamaczka ale woli spać jak na razie na dole :) Io swój rozgryzła i zabrała szmatkę do swojego legowiska a tak się namęczyłam:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Besti']Dzień Dobry Ptyśki:loveu:
Daj znać jak tam u weta było.[/QUOTE]
Dobry wieczór Bestyjki :loveu:

[quote name='unikatowydiament']doberek:smile:

zdrówka dla mojego ulubieńca[/QUOTE]
Cześć Oscarki :loveu:

[quote name='biscuit'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-ad90LdWzM7w/UH3FefIu3MI/AAAAAAAAFU0/ZeN8B8Dp0h4/s775/IMG_0049.JPG[/URL] cudo :smile:[/QUOTE]
:)

[quote name='Nath']Witamy Was cieplutko! :lol: I znowu obowiązkowo całuski dla Ptysia.[/QUOTE]
Hej :)
Już wycałowany :loveu:

[quote name='dOgLoV']Hejka ;-)

co za niegrzeczny Ptyś :shake: Qwenda dzisiaj tez nażarła się kartonów ale to jej ulubione danie i nigdy nic jej po tym nie jeść , a moze to źle , jak by jej coś było to może by więcej nie ruszyła :mad:[/QUOTE]
Hej Aga :)
wenducha jest de best :evil_lol:
Nie licz na to że nie ruszy ;) Ptysiek już tyle razy coś zjadł i nadal się nie nauczył :shake:

Jestem świeżo od veta i spacerku. Nawet nie jadłam śniadania i obiadu bo tak się denerwowałam:roll: Zaraz idę się przebrać i ochłonąć przed dogo w Waszych galeriach :diabloti:
Po pierwsze jestem dumna z Ptysia :multi: nie wystawiał ząbków na vetkę jak mu badała tyły :evil_lol: Codzienna nauka "badamy się" nie poszła w las :) Co prawda stał niepewnie ale grzecznie i cierpliwie, aż sama vetka była w szoku :)
Nie wymiotował już w ciągu dnia :) Dałam mu rano lekarstwo na żołądek(mam w domu od veta na zapas) i to może tez pomogło. Ma jeszcze brać do jutra. Przed wizytą zrobił kupkę i że tak napiszą... wykupkał zabawkę :lol: mam nadzieję, że całą :)
Dostał zastrzyk z witaminkami i na wstrzymanie wymiotów. Tak na wszelki wypadek.
Chodzi za mną teraz i prawie błaga o jedzenie :( Karmię go Hilsem i/d więc jeśli nic nie będzie (tfu tfu) to mogę mu dać troszkę na kolację :)

Posted

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-ad90LdWzM7w/UH3FefIu3MI/AAAAAAAAFU0/ZeN8B8Dp0h4/s775/IMG_0049.JPG[/URL] o mój boże hahahahahaha jakie oczy :D

Superowa jest, ale myślałam na początku, ze to albinosek, a ja uwielbiam albinoski :D chociaż w sumie wole myszki :P