Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór Kochani :loveu:

Ptyś czuje się już dużo lepiej :multi: Całą noc przespał bez wymiotów i chyba wszystko wydalone :evil_lol:
Za to ja dziś zleciałam ze schodów w pracy i potrzaskałam antyramę z obrazkiem dla Madzi :-( Spadłam na tyłek i klapnęłam rękami tak, że aż sobie poprzeklinałam z bólu :evil_lol: ale żyję !!! :diabloti:
Mam sporo zdjęć z wczorajszej socjalki Ptysia z szczurkami :) Narazie jeszcze na stole w kuchni bo na ziemi szczurki biegają w różne kierunki a pies nie wie co ma zrobić i mam dom wariatów potem jak się jeszcze do tego dołączy mój kochany Lou Ciprian :evil_lol:

cdn

Posted

agaga21 napisał(a):
ale super stado się zintegrowało :)
ciekawe kiedy u mnie tak będzie...

Jeszcze nie jest tak pięknie, Io małą goni w klatce więc śpią oddzielnie. Tylko na neutralnym terenie się tolerują jak na razie.
A Ptysiek czasami zapomina, że jest większy...

Posted

aganela napisał(a):
Jaki ten Ptyś spokojny...Luna to już dawno by je zeżarła....:oops:

Wiesz ile się napociłam i jak długo to trwało aż Ptyś skumał, że to to małe się nie goni i nie je? :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
A Ptysiek czasami zapomina, że jest większy...
to przynaajmniej nie ma złych zamiarów...a etna doskonaale pamięta, że jest większa i cięższa i chciałaby to wykorzystać :mad:

Posted

sorki ale jak przeczytałam ze w pracy spadłas ze schodów to się w głos zaśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sobie oczywiście od razu ten upadek wyobraziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a zdjecia przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

https://lh5.googleusercontent.com/-mq0W-w0JyQ0/UIGVhOw3EOI/AAAAAAAAFXQ/gTLCq-3Koy0/s635/P1010004.JPG Io jaki tu słodziasty :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaga21']to przynaajmniej nie ma złych zamiarów...a etna doskonaale pamięta, że jest większa i cięższa i chciałaby to wykorzystać :mad:
Czasami jeszcze mu odbija i muszą skorygować. Uwierz, że nie było tak kolorowo. Dużo czasu i cierpliwości poświęciłam by było tak jak jest bo polował przy każdej okazji.

[quote name='dOgLoV']sorki ale jak przeczytałam ze w pracy spadłas ze schodów to się w głos zaśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sobie oczywiście od razu ten upadek wyobraziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a zdjecia przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

https://lh5.googleusercontent.com/-mq0W-w0JyQ0/UIGVhOw3EOI/AAAAAAAAFXQ/gTLCq-3Koy0/s635/P1010004.JPG Io jaki tu słodziasty :loveu::loveu::loveu::loveu:
Najpierw byłam wqrwiona na maksa ale potem sama się śmiałam więc nie ma za co sorkować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sebkowi nawet nie mówiłam o tym bo znowu miałby polew :roll::evil_lol:

No fajną tu zrobiła minkę :loveu: