Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol:[/QUOTE]

Ty pierwsza :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol:[/QUOTE]

hahahaha:)

dobre, Magda dawaj! ja zaraz po Tobie!:P

Iza gdzie jesteś?

Posted

[quote name='marta.k9080']czeeeeść Ptysiaczku:p[/QUOTE]
Dobry wieczór :cool1:

[quote name='Nath']Fajowska papka! :-D[/QUOTE]
A jak fajnie pachnie ;)

[quote name='magdabroy']Musli zdrowe :)
Ja uwielbiam musli :loveu:[/QUOTE]
Też uwielbiam musli :loveu:
To Ptysia też chyba dobre bo lubi... chociaż zaczyna kombinować :diabloti: i woli na sucho :evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']doberek,buziaczki zasyłamy:smile:[/QUOTE]
Buziaczki złapane ;)

Posted

[quote name='sandrula811']Ptysiu, i tu Ci napiszemy, że jesteś przesłodki :cool3: Mamy nadzieję, że nas kiedyś odwiedzisz :loveu:[/QUOTE]
Jak nas Monia keidyś zabierze to na pewno odwiedzi ;)
Tak samo my zapraszamy do Nas :loveu:

[quote name='dOgLoV']Hejka ;-)

Ptysiowe musli :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
hej Aga :)

Zaje... fajnie pachnie :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :-D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol:[/QUOTE]
Ja popatrzę :evil_lol:

[quote name='M&S']Hello Ptyśku:smile:

Miłego wieczoru.[/QUOTE]
Był bardzo miły :)
Ptysiek padł :evil_lol:

[quote name='Vilena']DOBRY WIECZÓR PTYSIACZKU!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Cześć Kropeczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='phase']Buziaki w nosek dla Ptysiaczka. :)[/QUOTE]
Jutro przekażę bo nie wiem czy dziś trafię... :evil_lol:

[quote name='justysiek']hahahaha:smile:

dobre, Magda dawaj! ja zaraz po Tobie!:P

Iza gdzie jesteś?[/QUOTE]
Justyś żyję :)

Od rana gdzieś biegam.
Spacer z Apo, potem z Lessą i jeszcze znowu chwila z Apo :)

A potem to już jak wybyłam to na dobre :evil_lol:
Byłam na "DNI JANOWA" ;)
Właśnie wróciłam.
Było fajne przedstawienie coś w klimatach gotika-wamoirki itd...
Mój kumpel Lucek rządzi !!!! :loveu:
Może nie jeden by się go wystraszył bo on czarny, i taki wampirzy ale zaje... sty człowiek :)
Potem było strasznie bo techno, disco polo, horrorowata muza typu bum cyk cyk... rap itd... ale przeżyłam :evil_lol: Fajnie wyglądały lampiony jak leciały do nieba :)
No i sztuczne ognie czadowe :loveu: Chciałam Wam nagrać ale zanim sobie przypomniałam, że mam na czym to filmik wygląda tak... że jest sekunda ogni i koniec... :(
Bo włączyłam na sam koniec :evil_lol:
W ogóle to jestem dumna z Ptyśka :loveu:
Całą imprezkę ślicznie się zachowywał, bawił z dzieciakami, psami i witał ładnie ze wszystkimi moimi Znajomymi :)
Muzyka i zamieszanie nic go nie obchodziła. Sztuczne ognie z zaciekawieniem oglądał i nie bał się odgłosów .
Pod domem spotkał Ozyego i jeszcze szaleli z godzinę tak że w tej chwili psa nie ma... śpi i ma w d.. wszystko :evil_lol:

Ja tez mam już dość więc wybaczcie ale ... idę spać :lol:
Jutro znowu będę pewnie konała... już czuję, że gardło mnie zaczyna boleć ... ale mam to gdzieś :diabloti:

Posted

[quote name='M&S']Jak samopoczucie?

Dobrej niedzieli:)[/QUOTE]
Troszkę mnie głowa boli i jeszcze bardziej gardło ale tak ogólnie to dobre ;)

Wzajemnie :)

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłej niedzieli,tulaski dla mojego ulubieńca:smile: :smile:[/QUOTE]
Dzień dobry :)
Tulaski przekazane ;)

[quote name='dOgLoV']Witamy imprezowiczkę :lol:

mam nadzieje ze głowa nie boli :eviltong:[/QUOTE]
Hej :evil_lol:

Boli trochę :evil_lol: ale to raczej chyba z kataru itd ;)

[quote name='Błyskotka']Dzień dobry :smile:[/QUOTE]
Dzień doberek :)

[quote name='magdabroy']Mówiłam, że będziesz abstynentką do następnego razu :evil_lol:[/QUOTE]
No dobra miałaś rację :evil_lol: Ale..... Wypiłam tylko 2 piwka :diabloti:

[quote name='biscuit']tulaski dla Ptysia[/QUOTE]
Tulaski przesłane :)

[quote name='stokrotka.af']niedzielne dzień dobry Ptysiaki :smile:[/QUOTE]
Dzień dobry :)