sandrula811 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ptysiu, i tu Ci napiszemy, że jesteś przesłodki :cool3: Mamy nadzieję, że nas kiedyś odwiedzisz :loveu: Quote
łamAga Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Hejka ;) Ptysiowe musli :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol: Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='betty_labrador']hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol:[/QUOTE] Ty pierwsza :evil_lol: Quote
Vilena Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 DOBRY WIECZÓR PTYSIACZKU!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='betty_labrador']hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol:[/QUOTE] hahahaha:) dobre, Magda dawaj! ja zaraz po Tobie!:P Iza gdzie jesteś? Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='justysiek']dobre, Magda dawaj! ja zaraz po Tobie!:P [/QUOTE] Pierwsza [B]betty [/B]bo to jej pomysł :evil_lol: Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']Pierwsza [B]betty [/B]bo to jej pomysł :evil_lol:[/QUOTE] a Ty 2:eviltong: Quote
łamAga Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 a ja popatrze i sie pośmieję :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='dOgLoV']a ja popatrze i sie pośmieję :eviltong:[/QUOTE] Lubisz podglądać ludzi, co :diabloti: Quote
łamAga Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']Lubisz podglądać ludzi, co :diabloti:[/QUOTE] No ba ! :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='marta.k9080']czeeeeść Ptysiaczku:p[/QUOTE] Dobry wieczór :cool1: [quote name='Nath']Fajowska papka! :-D[/QUOTE] A jak fajnie pachnie ;) [quote name='magdabroy']Musli zdrowe :) Ja uwielbiam musli :loveu:[/QUOTE] Też uwielbiam musli :loveu: To Ptysia też chyba dobre bo lubi... chociaż zaczyna kombinować :diabloti: i woli na sucho :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']doberek,buziaczki zasyłamy:smile:[/QUOTE] Buziaczki złapane ;) Quote
Ptysiak Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='sandrula811']Ptysiu, i tu Ci napiszemy, że jesteś przesłodki :cool3: Mamy nadzieję, że nas kiedyś odwiedzisz :loveu:[/QUOTE] Jak nas Monia keidyś zabierze to na pewno odwiedzi ;) Tak samo my zapraszamy do Nas :loveu: [quote name='dOgLoV']Hejka ;-) Ptysiowe musli :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] hej Aga :) Zaje... fajnie pachnie :evil_lol: [quote name='betty_labrador']hahaha jakie rozmowy o mrówkach, tyłkach itd :evil_lol: W Indianskich wioskach robią sobie test męskości. Idą do lasu, znacza sobie kropkami wazliwe miejsca na ciele ( :diabloti: ) np zgięcia w łokciach, na twarzy pod oczami, na nosie, w niższych patiach ciała również... :-D i przykładają na chwilę bardzo kąsające mrówki. W tym miejscu co ugryzły robi sie mały obrzęk i przez kilka godzin schodzi- uczucie jakby ktoś wbijał szpilki ciagle w to miejsce. Może zapraktykujemy ? :> :lol:[/QUOTE] Ja popatrzę :evil_lol: [quote name='M&S']Hello Ptyśku:smile: Miłego wieczoru.[/QUOTE] Był bardzo miły :) Ptysiek padł :evil_lol: [quote name='Vilena']DOBRY WIECZÓR PTYSIACZKU!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Cześć Kropeczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='phase']Buziaki w nosek dla Ptysiaczka. :)[/QUOTE] Jutro przekażę bo nie wiem czy dziś trafię... :evil_lol: [quote name='justysiek']hahahaha:smile: dobre, Magda dawaj! ja zaraz po Tobie!:P Iza gdzie jesteś?[/QUOTE] Justyś żyję :) Od rana gdzieś biegam. Spacer z Apo, potem z Lessą i jeszcze znowu chwila z Apo :) A potem to już jak wybyłam to na dobre :evil_lol: Byłam na "DNI JANOWA" ;) Właśnie wróciłam. Było fajne przedstawienie coś w klimatach gotika-wamoirki itd... Mój kumpel Lucek rządzi !!!! :loveu: Może nie jeden by się go wystraszył bo on czarny, i taki wampirzy ale zaje... sty człowiek :) Potem było strasznie bo techno, disco polo, horrorowata muza typu bum cyk cyk... rap itd... ale przeżyłam :evil_lol: Fajnie wyglądały lampiony jak leciały do nieba :) No i sztuczne ognie czadowe :loveu: Chciałam Wam nagrać ale zanim sobie przypomniałam, że mam na czym to filmik wygląda tak... że jest sekunda ogni i koniec... :( Bo włączyłam na sam koniec :evil_lol: W ogóle to jestem dumna z Ptyśka :loveu: Całą imprezkę ślicznie się zachowywał, bawił z dzieciakami, psami i witał ładnie ze wszystkimi moimi Znajomymi :) Muzyka i zamieszanie nic go nie obchodziła. Sztuczne ognie z zaciekawieniem oglądał i nie bał się odgłosów . Pod domem spotkał Ozyego i jeszcze szaleli z godzinę tak że w tej chwili psa nie ma... śpi i ma w d.. wszystko :evil_lol: Ja tez mam już dość więc wybaczcie ale ... idę spać :lol: Jutro znowu będę pewnie konała... już czuję, że gardło mnie zaczyna boleć ... ale mam to gdzieś :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 witamy się cieplutko,miłej niedzieli,tulaski dla mojego ulubieńca:) :) Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Witamy imprezowiczkę :lol: mam nadzieje ze głowa nie boli :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Mówiłam, że będziesz abstynentką do następnego razu :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 niedzielne dzień dobry Ptysiaki :) Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='M&S']Jak samopoczucie? Dobrej niedzieli:)[/QUOTE] Troszkę mnie głowa boli i jeszcze bardziej gardło ale tak ogólnie to dobre ;) Wzajemnie :) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłej niedzieli,tulaski dla mojego ulubieńca:smile: :smile:[/QUOTE] Dzień dobry :) Tulaski przekazane ;) [quote name='dOgLoV']Witamy imprezowiczkę :lol: mam nadzieje ze głowa nie boli :eviltong:[/QUOTE] Hej :evil_lol: Boli trochę :evil_lol: ale to raczej chyba z kataru itd ;) [quote name='Błyskotka']Dzień dobry :smile:[/QUOTE] Dzień doberek :) [quote name='magdabroy']Mówiłam, że będziesz abstynentką do następnego razu :evil_lol:[/QUOTE] No dobra miałaś rację :evil_lol: Ale..... Wypiłam tylko 2 piwka :diabloti: [quote name='biscuit']tulaski dla Ptysia[/QUOTE] Tulaski przesłane :) [quote name='stokrotka.af']niedzielne dzień dobry Ptysiaki :smile:[/QUOTE] Dzień dobry :) Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Ptysiak'] Hej :evil_lol: Boli trochę :evil_lol: ale to raczej chyba z kataru itd ;) [/QUOTE] yhymmmm :eviltong: tak tak , od kataru :siara: Quote
Recommended Posts